Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Je nam jasné že to jen tak pro legraci neruší, ale když pak vidíme že letí kolem balón, a zrovna v lokalitě kde jsme měli letět tak to naštve, tak jak to tedy je, Bohumín je jen asi 20 km od Ostravy, to zas taková dálka není
Je nam jasné že to jen tak pro legraci neruší, ale když pak vidíme že letí kolem balón, a zrovna v lokalitě kde jsme měli letět tak to naštve, tak jak to tedy je, Bohumín je jen asi 20 km od Ostravy, to zas taková dálka není
Je nam jasné že to jen tak pro legraci neruší, ale když pak vidíte že letí kolem balón, a zrovna v lokalitě ten den kdy nám zrušili let tak to naštve, divné nevíme co si máme pak o tom myslet, Bohumín je jen asi 20 km od Ostravy, to zas taková dálka není
@Renik505 My jsme čekali rok! Dárek k výročí svatby, o to víc mě to mrzelo. Zrušili nám postupně 12letů, odlety z Ostravy. Frýdku, Jičína, Hukvald…a taky jsme viděli jiné balóny ve vzduchu. Nakonec nám to z těch Hukvald vyšlo, ale bohužel nad hradem jsme neletěli. Vitr foukal na Frýdek, tak aspoň kolem Olešné. Vydržte, taky se dočkáte, naštěstí letenky platí dva roky. (Anonym z důvodu lokality bydliště. )
My už čekáme půl roku, tak to jsme zvědaví, víme že platí 2 roky letenky. Poslala jsem i SMS že napíšu recenzi, že jestli chce někdo letět balónem ať se připraví na dlouhou čekací dobu. Pan mi na to hned zpětně volal, že to neruší pro nic za nic. A ještě mi řekl že se na mě zaměří až poletím a podle toho se pak bude ke mně i chovat. Strašné jednání, sprostě vyhrožoval. Co si má člověk o těch letech myslet když ráno SMS že se let ruší a pak vidíme letět balón??? Přesně jako vy. Tím že se platí dopředu mají zákazníky zajištěné.