Let balónem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
25.9.15 13:36

Let balonem jako dárek je skvělý nápad :potlesk: My letěli s Promo Air a byli jsme nadšení, dostali jsme to jako dárek k výročí od dětí :) http://www.letime-balonem.cz/…m-jako-darek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
17.10.15 17:58

Ja svůj let taky měla jako dárek. Letěli jsme nad Karlštejnem atd. kde ste letěli vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
18.11.17 07:55

Letela jste některá balónem? Mne to na jednu stranu láká, ale mam strach z výšek. Na rozhlednu vylezu, ale pokud je tam prosklena část a pod ní nic, tak to nedám. Letěla jste některá s velkým strachem z výšek? Dá se to prekonat nebo je lepší nezkoušet to? Jak dlouho se letí? Je to docela dlouha doba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7859
18.11.17 08:27
@Sára 1 píše:
Letela jste některá balónem? Mne to na jednu stranu láká, ale mam strach z výšek. Na rozhlednu vylezu, ale pokud je tam prosklena část a pod ní nic, tak to nedám. Letěla jste některá s velkým strachem z výšek? Dá se to prekonat nebo je lepší nezkoušet to? Jak dlouho se letí? Je to docela dlouha doba.

letěla jsem a z výšek mám také strach, resp. se ve výškách cítím zle, mám závratě, podlamují se mi nohy…atd. Takže jsem měla obavy, jak to zvládnu ve veliké výšce a v tom malém koši balónu…
Je to ale NAPROSTO v pohodě. Je to úplně jiný druh „výšky“. Nejhorší je, když je ta výška definované spojením se zemí - tj. rozhledna, věž, balkón…ale tady žádnou definici výšky nemáte, je to vážně úplně jiné a obavy nebo nějaké závratě jsem neměla ani v nejmenším :palec: Byl to krásný zážitek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
18.11.17 10:32

@vulpes Teda jak jsem to četla, tak me naopak zachvátil neskutečný strach. Fakt nevim, jestli mi to za to stojí. Najednou mam pocit, že ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
27.7.18 09:02

Na jednu stranu mě to láká, na druhou stranu si říkám, že je to nesmysl. Bojím se i na lanovce. Samozřejmě to na sobě nedám znát. Budu kupovat někomu letenku za dobrou cenu a dotyčný nechce letět sám a nikdo jiný se k tomu nemá. Co teď? Zvládnu to? Mám pocit, že ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.18 09:12

Dobrý nápad na dobrý dárek, chválím. Letěla jsem od Karlštejna a fantazie. Určitě si to užije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
27.7.18 09:15
@Dominikniknika píše:
Dobrý nápad na dobrý dárek, chválím. Letěla jsem od Karlštejna a fantazie. Určitě si to užije.

To vím, že je to super dárek. Jenže co teď já? Mám letět taky, když se bojím? Vždy mi to přišlo super, ale čím jsem starší, tím méně mě to zajímá. Výšek se taky bojím asi čím dál tím víc. Dokonce jsem si říkala, že si vezmu nějaký prášek na uklidnění. :lol: Prý to zvládnu. Kdo letěl, tak říká, jak to bylo super. Neznám ale nikoho, kdo by letěl a měl strach z výšek. Naopak vím, že pár lidí to kvůli tomu odmítlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
27.7.18 09:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.18 09:34

To je můj sen. Celou zeměkouli bych chtěla vidět z balónu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7859
27.7.18 10:50

@Sára 1 Neboj a leť ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
27.7.18 14:21
@vulpes píše:
@Sára 1 Neboj a leť ;-)

Bojím. A pořád poslouchám, jak bych byla hloupá a mam letět. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
27.7.18 14:55

Mám strach z výšek. Ale né ani z té výšky jako spíše z jištění. Jakože když jsem v nákupním centru v pátém patře a stojí u skleněného zábradlí, tak se mi dělá zle, ale let balonem bych chtěla moc vyzkoušet, co myslíte zvládnu to? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
27.7.18 15:31

@sandys55 Věřím, že to zvládneš. Já asi ne. A přitom se mi to vždycky líbilo a lákalo mě to. Když jsem byla mladší. A neměla jsem děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
31.7.18 23:57
@Sára 1 píše:
@sandys55 Věřím, že to zvládneš. Já asi ne. A přitom se mi to vždycky líbilo a lákalo mě to. Když jsem byla mladší. A neměla jsem děti.

Díky já doufám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný