Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Sára 1 Nakonec jsem bohužel podlehla nemoci, tak jsem nemohla, ale byla jsem odhodlaná do toho jít a byla jsem připravená, teď mě to mrzí, že mi to nevyšlo.
@sandys55 Někdo byl místo tebe? Já byla uz odhodlaná, že do toho jdu, že bych toho litovala, kdybych se na to vykašlala. No a pak jsem jela lanovkou a měla jsem šílený strach. Nakonec ten termin nedopadl, takže pořád ještě mám šanci letet. Každou chvilku vidíme balóny a já si říkám, že takovou výšku nedám ani náhodou.
@Sára 1 píše:
@sandys55 Někdo byl místo tebe? Já byla uz odhodlaná, že do toho jdu, že bych toho litovala, kdybych se na to vykašlala. No a pak jsem jela lanovkou a měla jsem šílený strach. Nakonec ten termin nedopadl, takže pořád ještě mám šanci letet. Každou chvilku vidíme balóny a já si říkám, že takovou výšku nedám ani náhodou.
Jo jo letěla místo mě sestřenka, jelikož jsme to měli naplánované s rodinou. Ale příští rok se chystáme znovu, tak to si nenechám ujít a pokud nebudu na omdlení jako teď tak poletím třeba i s teploměrem pod paží
. Tak to je super, že ještě můžeš. Tak lanovak mi nevadí vůbec.
@sandys55 píše:
Jo jo letěla místo mě sestřenka, jelikož jsme to měli naplánované s rodinou. Ale příští rok se chystáme znovu, tak to si nenechám ujít a pokud nebudu na omdlení jako teď tak poletím třeba i s teploměrem pod paží![]()
. Tak to je super, že ještě můžeš. Tak lanovak mi nevadí vůbec.
Když ti nevadí lanovka, tak to dáš v pohodě. Mně vadí i schody na rozhlednu. Asi to vzdám. Nedělá mi dobře ani pomyšlení na to. A přitom se na to snažím psychicky připravit. Jednu dobu jsem byla přesvědčena, že to zvládnu.
Příspěvek upraven 25.10.19 v 13:57
@Sára 1 píše:
Když to nevadí lanovka, tak to dáš v pohodě. Mně vadí i schody na rozhlednu. Asi to vzdám. Nedělá mi dobře ani pomyšlení na to. A přitom se na to snažím psychicky připravit. Jednu dobu jsem byla přesvědčena, že to zvládnu.
Tak schody na rozhlednu mi taky nedělají moc dobře, ale záleží jak je vysoká ta rozhledna, menší v pohodě zvládnu, na jedné jsme byli nedávno, ale třeba v Praze na rozhledně, už to taková sranda nebyla, ale je pravda že je to dávno
.
@sandys55 Tady poblíž je rozhledna, takové děrované schody, takže vidíš v podstatě pořád dolů. No a kdyz fouká vitr, tak se to celé hybe. Taky jsme byli na rozhledně, kde je část prosklená a pod tebou nic není. Tam jsem nevkročila. Naposled jsme byli na rozhledně, kdy u skály na straně byly schody a to jsem teda fakt byla ráda, že jsem dole.
@Sára 1 píše:
@sandys55 Tady poblíž je rozhledna, takové děrované schody, takže vidíš v podstatě pořád dolů. No a kdyz fouká vitr, tak se to celé hybe. Taky jsme byli na rozhledně, kde je část prosklená a pod tebou nic není. Tam jsem nevkročila. Naposled jsme byli na rozhledně, kdy u skály na straně byly schody a to jsem teda fakt byla ráda, že jsem dole.
No tak to se ti nedivím že jsi na ní nevlezla, to mi taky dělá veliký problém. my jsme byli jednou v adržbachu na skalách a mohlo se tam vylést na jednu úplně nahoru. Nahoře byly jen čtyři kolíky a provaz jako ohraničení a nic víc, no jako bylo mi zle jen jak mi to chlap vyprávěl, protože on tam nahoře byl se švagrem. Já jsem se klepala v mezi stanovišti a jsem ráda, že jsem tam nevlezla
.
@sandys55 Jak to dopadlo? Letěla jsi nakonec balonem? Já mám znovu možnost, ale nevím, jestli se na to nevykašlat. Myslím, že to je poslední možnost s někým letět. Sama bych do toho určitě nešla a nevím o nikom v okolí, kdo by letěl.
Manžel dostal taky let a byl spokojený, kupovala jsem na adrop.cz ![]()
Zdravím
manžel bude mít narozeniny a napadlo mě mu koupit let balónem.
máte s tímto někdo zkušenost ?https://coolzazitky.cz/lety-balonem/1154-let-balonem-pro-chlapy-doba-trvani-3-4-hodiny-pocet-osob-3-osoby-lokalita-stredocesky-kraj.html
Ahoj, letěl tu někdo balonem? Zítra máme letět, a mě dnes chytil ischias, ráno jsem se ještě nemohla ani pohnout, teď večer už aspoň chodím, ale pořád nic moc. Zajimalo by mě, jaké to je, jestli to dám i bolavýma zádama.. Jak se leze do koše, jestli je tam sedátko, jaké bylo přistání..?
Byl to dárek k výročí, je mi líto o to přijít..
Dostali jsme poukaz na let balónem, třikrát už nám zrušili termin kvůli počasí– větru, přitom v den kdy jsme měli letět z Ostravy známí viděli přistávat jiný balón v Dolní lutyni blízko Bohumína. Nevíme proč nám zrušili let, tohle nechapeme.
Je nám jasné že se nemůže letět když bude silný vítr ale když se pak dozvíte že kolem vás letěli ten den balón je to velice podivné, a tvrdí že se nemůže letět kvůli počasí?? Údajně můžeme čekat i rok.
@Renik505 píše: Více
Tak jen pro legraci to neruší, i oni přicházejí o kšeft. To počasí a podmínky můžou být odlišné, i když je to „pár“ kilometrů od sebe.
Nám to vyšlo až napotřetí, a ano, je to vopruz - brát si volno, někam se kodrcat a pak jet s nepořízenou zpátky.