Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojy holky, potřebovala bych poradit co k vánocům pro synovce. Jsou mu 4 roky a rodiče mu budou dávat tablet (což je teda strašný), ale právě mě vůbec nic nenapadá. prý si ho moc přeje…předem děkuju za nápady
@Annabelllle a nebudou mu dávat dětský??
Ale to je jedno.. já bych asi koupila podle toho co ho zajímá… Auto na ovládání, nějakou stavebnici třeba je dobrý Merkur nebo od Sevi
@Annabelllle to je dost
ja ti napsala dárky okolo 500-800 kč
@kvaček bohužel mám takové info že ho baví jen hry na pc…proto dostane tablet aby si na něm mohl hrát…
@kvaček to je opravdu nejvíc hranice samozřejmě čím méně tím lépe, přece jenom to není mé dítě ![]()
@Annabelllle tak to fakt nevím.. my kupujem tablet pro 6 letemu a pořád váhám, ale s manželem to máme nějak domluveni, že budem kontolovat, kdy tam sedí- naštěstí u nás neni závislák a PC máme a je u něho, ale hry nepaří, spíš pohádky atd..
takže takové 4 leté dítě co rádo hraje, tak to nevím, co bych, ale možná když už tak to auto na voládání a nebo autodráhá- je to asi nejblíž, elektronika
Příspěvek upraven 15.11.14 v 20:09
@Annabelllle hm, tak to moc asi neporadím…mám čtyřleťáka doma a u nás je to pořád dokola o strojích…na narozky dostal válec a krtečka (protože ho zrovna probírali ve školce), Ježíškovi si napsal o balíkovač, v létě dostal kombajn… Co nějaké puzzle? ![]()
@Annabelllle ale možná by ho zabavila třeba vláčkodráha- i s rozšířením.. nevím, třeba fakt zkusit.. Možná i když jsou rodiče, tak ho moc neznají, neznám dítě, které by hrálo jenom hry
@Ha-ni píše:
@Annabelllle hm, tak to moc asi neporadím…mám čtyřleťáka doma a u nás je to pořád dokola o strojích…na narozky dostal válec a krtečka (protože ho zrovna probírali ve školce), Ježíškovi si napsal o balíkovač, v létě dostal kombajn… Co nějaké puzzle?
právě, každé dítě je jiné, náš chce kolo se šlapačkama, kuchynku s hodně hrncema a potravinama jako je ve školce, srojek na bonbony, zatloukací hru a knížku. Od babičky dostane ještě taky tablet, ale dětskej. Proto jsem psala, at se zeptá JEHO:-))
Klukovi budou 4 roky a u nás teda jede dřevěná vláčkodráha, takže dostane další díly. Pak stolní hry. K svátku dostal hru Cink junior! a má ohromný úspěch.
Jinak v oblibě je digitální foťák, ručník s krtečkem, povlečení s mašinkou, knížky, puzzle, lyže (ale to není dárek pro synovce
).
Ale asi bych se domluvila s rodiči, co mu dát.