Dárek pro 4 letou holčičku

Anonymní
17.1.22 14:05

Dárek pro 4 letou holčičku

Ahoj, potřebovala bych vymyslet dárek k narozeninám pro 4 letou holčičku. Problém u ní je, že u ničeho nevydrží dlouho a nic ji nebaví déle než pár minut. :lol: je teda něco co baví vaše 4lete děti? Ještě dodávám, že sdílí pokojík se svým malým skoro ročním braškou, který všechno strká do pusy. Takže nápady tipu korálky, lego atd prosím ne. Minulý rok jsme ji pořídili Albi tužku a k ní už má všechny možné knížky, tak tento rok jsem bez nápadu :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2358
17.1.22 14:17

Duplo, nějakou vzdělávací hru od Albi nebo i obyč. deskovku - krtečka, pexeso. Magnetickou stavebnici, kuličkovou dráhu, puzzle, nějaký set od playdoh, domeček nebo kuchyňku, pokladnu na nakupování, jakékoliv kostky. Pikler triangle nebo nějaké prolézačky, žebřiny. Hmatový chodníček. Nějakou panenku. V pokojíku bráchu asi nemá nonstop bez dozoru, že? Tak na tom nemusí být tratná a nemoci si nikdy hrát s korálky a s legem. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
17.1.22 14:23

Duplo, nějaké sportovní vybavení ( kolo, brusle, koloběžku- podle šikovnosti no), nase děti baví i play doh modeliny. Těžko říct, když nevíme, co už máte no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
17.1.22 14:26

Duplo. Když jí to nechytne, třeba to časem ocení malý sourozenec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
17.1.22 14:40

Lego, panenku, knizky, deskovky, kolo, brusle, lyze, šaty, nejake výtvarné veci - dcera dostala sadrovy domeček, ktery si sama vybarvila atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.22 14:42

@prejeta_zaba tak bez dozoru nonstop brácha není, ale bylo to přání me sestry, nekupovat nic, co by mohl malý strčit do pusy :D

• Citovat
  • Upravit
53518
17.1.22 14:56
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebovala bych vymyslet dárek k narozeninám pro 4 letou holčičku. Problém u ní je, že u ničeho nevydrží dlouho a nic ji nebaví déle než pár minut. :lol: je teda něco co baví vaše 4lete děti? Ještě dodávám, že sdílí pokojík se svým malým skoro ročním braškou, který všechno strká do pusy. Takže nápady tipu korálky, lego atd prosím ne. Minulý rok jsme ji pořídili Albi tužku a k ní už má všechny možné knížky, tak tento rok jsem bez nápadu :lol:

Panenku a oblečky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.22 14:58

Ahoj, tak ji zkus koupit něco na tvoření: foukací fixy, vyškrabávací obrázky, nekonečné omalovánky, samolepící knížky, razítka. U nás má úspech malování krok za krokem ****

edit adminom - odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
17.1.22 15:04

Koupila bych knihu. Těch není nikdy dost. Fajn knihy vydává nakladatelství meander, paseka, baobab.
Případně společenskou hru, nebo tvořivou sadu - úplně super jsou od djeca, dcerka teď dostala tvorbu princeznovských korunek a je nadšená - není z toho bordel a jen lepí trpytivé nálepky na papírové korunky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2595
17.1.22 15:07

U nás zatím slavila největší úspěch svítící tabulka na kreslení s fixy a výměnnými obkreslovacími obrázky. Vlastně je to jediná věc, se kterou si dcera trochu hraje i sama od sebe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dlouhá punčoška
17.1.22 15:23

Kočárek pro panenku nebo látková taška na panenku - jako přenosná taška pro miminko

• Citovat
  • Upravit
53518
17.1.22 15:27
@michee píše:
Koupila bych knihu. Těch není nikdy dost. Fajn knihy vydává nakladatelství meander, paseka, baobab.
Případně společenskou hru, nebo tvořivou sadu - úplně super jsou od djeca, dcerka teď dostala tvorbu princeznovských korunek a je nadšená - není z toho bordel a jen lepí trpytivé nálepky na papírové korunky.

Djeco má i protlačovací obrázky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.22 15:49

Tak jsem dostala tip od sestry. :lol: neteř dostala na vánoce barbie panenky a velký dům pro ně. Akorát jí chybí děti pro panenky barbie. Ať jsem koukala jakkoliv, našla jsem jen miminka. Nevíte kde najdu větší děti, a nejlépe kluka? :lol:

• Citovat
  • Upravit
9414
17.1.22 16:20
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebovala bych vymyslet dárek k narozeninám pro 4 letou holčičku. Problém u ní je, že u ničeho nevydrží dlouho a nic ji nebaví déle než pár minut. :lol: je teda něco co baví vaše 4lete děti? Ještě dodávám, že sdílí pokojík se svým malým skoro ročním braškou, který všechno strká do pusy. Takže nápady tipu korálky, lego atd prosím ne. Minulý rok jsme ji pořídili Albi tužku a k ní už má všechny možné knížky, tak tento rok jsem bez nápadu :lol:

Já jsem neteři koupila takovou blbost - svítící baletní sukýnku. Je to blbost, ale potěšila. Teď se ještě pořád brzy stmívá, tak ideální. Je to na led světýlka, prát se to může i s nima. Děcka si v tom připadaj jak nadpozemský víly, nebo jako princezny, případně jako vánoční stromečky. Výukový to není, ale podněcuje to fantazii. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.22 16:32

@Takyjedna tuhle sukýnky už dostala na vánoce od rodičů :lol: byla k tomu ještě nějaká kouzelná hůlka a čelenka.. ale opravdu skvělý dárek, od Vánoc jsem ji bez sukýnky neviděla.. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný