Dárek pro 5ti letou dceru

744
10.10.17 08:48

Dárek pro 5 dceru

Ahoj, dcera zanedlouho oslaví 5 narozeniny a my nevíme co koupit. panenek má plno. Máte nějaké typy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1380
10.10.17 08:55

Tak pětiletá už si řekne, ne? Naše dostala k svátku a narozeninám koloběžku, lego hrad Frozen, papírový domeček takový ten velký na vybarvení, chodícího koníka, řetízek… Už nevím co dál, každopádně ze všeho byla nadšená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
10.10.17 08:59

Dcera chtěla koloběžku, ale asi záleží co ji baví. Na vánoce třeba chce helmu na koně, jezdecké kalhoty a boty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
10.10.17 09:00

Co nějakou stavebnici? Třeba Sevu mívají děti rády, jde z ní postavit spoustu věcí. Puzzle, obtížnost podle toho, jeslti už má zkušenosti nebo ne. Určitě knížku, u nás se dávají hodně často. Pokud má nějakou oblíbenou postavu, tak nějaké oblečení nebo hračky s jejím motivem.
Já mám pro dceru ke čtvrtým narozeninám už nachystáno tohle:

• 2× knížka pohádek
  • kolečkové brusle a sadu chráničů
  • kuželky

od babičky dostane:

• 2 háčkované hračky (medvěd a máša)
  • puzzle (48 dílků)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
10.10.17 09:40

@Jana.49 ano, zeptej se ji, co by si prala :) treba at nakresli, jaky by se ji libily darecky dostat..je to i zajimavy se dozvedet. Moje takhle dlouho chtela svatebni saty :lol: K narozeninam 5.dostala snad tylovou sukni ( ona je proste na ty saty a sukne :) ) a nejake Lego, knizky..zalezi, co ma tvoje rada a co ji zajima :palec: Ted uz nejaky deti oceni i takovy ty prvni encyklopedie, jestli je zajima nejaky tema (nase je ted fascinovana lidskym telem, ze je vevnitr kostra :) a svaly a tak..). Nebo co koleckovy brusle? Jestli jezdite i vy rodice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
10.10.17 09:43

@Murka jo vidis, brusle uz jsi psala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
10.10.17 10:02

@Liliana79 brusle je vroucne přání, chce jezdit jako segra. Ale rozluštit co vlastně chce, to byl oříšek. Pořád říkala, že chce koloběžky, ale když jsme ji ukazovali koloběžku, tak se rozčilovala, že tohle neee, že chce koloběžky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
10.10.17 10:06

@Murka aha :lol: tak jeste, ze jste kolobezku nekoupili :lol: Jasne, jako segra, tak to je nutny :palec: My prisli k bruslim nahodou, ale prave je taky nadsena!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
10.10.17 10:23

@Jana.49 co třeba česací hlava, dětská pokladna (dobré mají v Dráčiku), hrací piánko, flétnička, lampička na nočí stoleček, stolní desková hra (Krysáci, Člověče nezlob se, Na drátě, dáma, Grablo, Dobble…), puzzle, něco k Legu (figurka a pejsek třeba…), něco pro panenky - nábyteček, oblečení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2680
10.10.17 12:34

Domeček pro panenky? Mě by se líbil dřevěný, ale moje dcera(4 roky)si s panenkami vůbec nehraje, takže k Vánocům mam zatim vymyšleno toto : koloběžku, lední brusle, hru dobble kids, knihu Lidské tělo(našla jsem úžasnou jednoduchou s otevíracíma okýnkama), hodinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
10.10.17 12:38

Dcera by chtěla domeček pro barbíny, ale do toho se mi moc nechce. také z důvodu 8m synka. Puzly máme spousta to samé lego atd. je to težké poradit. původně jsem si myslela že bychom jí koupili tablet od maxipsa fíka, ale to se mi nezdá, aby 5 letá koukala do tabletu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
10.10.17 14:57

U nás si 5ti letá nevíc vyhraje s různými pidizvířátky a domečky pro ně. Máme sbírku Filly koníků a hrad a sbírku Petshopáků a 2 domečky. A všichni bydlí všude a hraje si s tím hodně ;)
Teď k 5tým narozkám dostala pár koníků, věci na bruslení, knížku jak se střídá text a obrázky (ty taky miluje), deštník a kabelku. K svátku a Vánocům si přeje šperkovnici, zavírací nůž (koupím dětský), se ségrou dohromady dostanou nějaké hry (asi Dixit a další krabičku V kostce, ty mají moc rády) a velký box stavebnice Seva ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová