Dárek pro 7letou prvňačku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
332
12.11.21 12:19

Lego friends, chichi love pejsek, mensi lega od babicek, dalsi koleje + prislusenstvi k vlackodraze (dostanou 2 leti brachove a stavi vsichni dohromady), hlinu na detsky hrncirsky kruh, fixy na obleceni, sadu na kresleni na kameny, obleceni,… a tu letajici vilu (asi)

@Veru1987 @fifka94
Proc je letajici vila hloupost? Nebo proc se neujala? Dcera si ji velmi preje a ja jsem trochu ma vazkach…

Edit: dceri tedy bude 6 let o Vanocich a je teprv predskolak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
12.11.21 12:29
@Janiky2 píše:
Lego friends, chichi love pejsek, mensi lega od babicek, dalsi koleje + prislusenstvi k vlackodraze (dostanou 2 leti brachove a stavi vsichni dohromady), hlinu na detsky hrncirsky kruh, fixy na obleceni, sadu na kresleni na kameny, obleceni,… a tu letajici vilu (asi)

@Veru1987 @fifka94
Proc je letajici vila hloupost? Nebo proc se neujala? Dcera si ji velmi preje a ja jsem trochu ma vazkach…

Edit: dceri tedy bude 6 let o Vanocich a je teprv predskolak

Ta víla nešla vůbec ovládat, ani nikomu z nás dospělých.. rozletěla se kam chtěla fakt rychle a pak o něco narazila a spadla. Kamarádka taky kupovala vloni dceři a taky nebyli nadšení. Dcera neměla absolutně šanci ji ukočírovat, já to taky nezvládla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
12.11.21 13:02
@Veru1987 píše:
Ta víla nešla vůbec ovládat, ani nikomu z nás dospělých.. rozletěla se kam chtěla fakt rychle a pak o něco narazila a spadla. Kamarádka taky kupovala vloni dceři a taky nebyli nadšení. Dcera neměla absolutně šanci ji ukočírovat, já to taky nezvládla :D

Diky za recenzi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný