Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Lego friends, chichi love pejsek, mensi lega od babicek, dalsi koleje + prislusenstvi k vlackodraze (dostanou 2 leti brachove a stavi vsichni dohromady), hlinu na detsky hrncirsky kruh, fixy na obleceni, sadu na kresleni na kameny, obleceni,… a tu letajici vilu (asi)
@Veru1987 @fifka94
Proc je letajici vila hloupost? Nebo proc se neujala? Dcera si ji velmi preje a ja jsem trochu ma vazkach…
Edit: dceri tedy bude 6 let o Vanocich a je teprv predskolak
@Janiky2 píše:
Lego friends, chichi love pejsek, mensi lega od babicek, dalsi koleje + prislusenstvi k vlackodraze (dostanou 2 leti brachove a stavi vsichni dohromady), hlinu na detsky hrncirsky kruh, fixy na obleceni, sadu na kresleni na kameny, obleceni,… a tu letajici vilu (asi)@Veru1987 @fifka94
Edit: dceri tedy bude 6 let o Vanocich a je teprv predskolak
Proc je letajici vila hloupost? Nebo proc se neujala? Dcera si ji velmi preje a ja jsem trochu ma vazkach…
Ta víla nešla vůbec ovládat, ani nikomu z nás dospělých.. rozletěla se kam chtěla fakt rychle a pak o něco narazila a spadla. Kamarádka taky kupovala vloni dceři a taky nebyli nadšení. Dcera neměla absolutně šanci ji ukočírovat, já to taky nezvládla ![]()
@Veru1987 píše:
Ta víla nešla vůbec ovládat, ani nikomu z nás dospělých.. rozletěla se kam chtěla fakt rychle a pak o něco narazila a spadla. Kamarádka taky kupovala vloni dceři a taky nebyli nadšení. Dcera neměla absolutně šanci ji ukočírovat, já to taky nezvládla
Diky za recenzi ![]()