Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dala bych mu kaktus, napsala miluju tě a o těch umělých květech jsem se dozvěděla až doma. Snad vypěstuješ pravé. S láskou, Jiřinka.
@Zeoli píše:
Jak umely kvety na zivym kaktusu?
To se běžně v květinářství dělá, že se lepí sušené květy na kaktusy, aby vypadaly atraktivněji.
@Zeoli píše:
Jak umely kvety na zivym kaktusu?
Prostě jsou tam nalepený lepidlem ![]()
@Čičorečka píše:
To se běžně v květinářství dělá, že se lepí sušené květy na kaktusy, aby vypadaly atraktivněji.
No to je hrozny. V tom pripade ty kvety bych urvala a nebo koupila normalni kaktus jinej.
@Anonymní píše:
Prostě jsou tam nalepený lepidlem
No to je strasny.
to musi byt kyc jak bic ![]()
Já bych mu ho dala i s květy a vysvětlila, že jsem si toho všimla až doma. A ať si to odstraní sám.
@Zeoli píše:
No to je hrozny. V tom pripade ty kvety bych urvala a nebo koupila normalni kaktus jinej.
No to je jak vazby květin. Bože taky jsou hnusný. Ale ty květinářky to musí dělat. A ten kaktus může vypadat i hezky, ať si s ním obdarovaný dělá, co chce.
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem nějaká nerozhodná… Jako je to asi kravina, ale… Manžel bude mít brzo svátek. Já svátky vůbec neslavím, ale letos jsem si řekla, že bych ho ráda potěšila a koupila jsem mu kaktus, takový malý, s květy. On má kaktusy rád, pěstuje jich několik, ale po dobu rekonstrukce baráku mu dva zašly, tak jsem si říkala, že si třeba vypiplá nový. Dnes přijede až pozdě v noci, napadlo mě dát mu ho se vzkazem do pracovny, že ho tam po příjezdu najde a potěší ho to. A až v té pracovně koukám, že ty květy jsou umělé. Chvíli jsem tam seděla, váhala, no nakonec mě nějak přešla chuť a kaktus jsem zatím schovala. Teď nevím, jestli mu ho vůbec dávat. Nebo jestli ty květy urvat. Nebo tam ještě jít a napsat, že moje láska je opravdová
. Ne, já fakt nevím… Já mu moc často navíc takovými drobnostmi radost nedělám, jsem hrozně nekreativní, takže mě naštvalo, že když konečně něco vymyslím, co by ho snad potěšilo, tak mi to zkazí umělé květy. Co byste na mém místě udělaly vy?
Normálně mu to dej.
Umělé květy to nejsou. Jsou to normální živé slaměnky, většinou přestříkané barvou. Kvetoucí kaktusy v obchodě nekoupíš, pěstují se v takovém množství a v takových podmínkách, že se nepodaří aby vykvetl opravdický květ. (u soukromých pěstitelů kaktusu je to samozřejmě něco jiného)
To stejné jak na podzim je spoustu barevných vřesu. Myslíš, že ty vřesy vykvetly do fialové, modré, zelené barvy? Ne, je to nastříkané barvou
Jestli ty květy jdou jednoduše odstranit, dala bych je pryč sama. Jestli ne, tak bych holt kaktus manželovi dala i s nimi s tím, že jsem si v obchodě nevšimla, že jsou umělé. Zase by byla škoda vyhodit celý kaktus.
@smajlik345 píše:
https://www.obi.cz/…cm/p/5755087
až taková hrůza to není
Vybrala bych ten se zeleným květem. Čokoládu přikoupit. A nevidím problém. My v blízké části rodiny slavíme i svátek.
Ahoj, jsem nějaká nerozhodná… Jako je to asi kravina, ale… Manžel bude mít brzo svátek. Já svátky vůbec neslavím, ale letos jsem si řekla, že bych ho ráda potěšila a koupila jsem mu kaktus, takový malý, s květy. On má kaktusy rád, pěstuje jich několik, ale po dobu rekonstrukce baráku mu dva zašly, tak jsem si říkala, že si třeba vypiplá nový. Dnes přijede až pozdě v noci, napadlo mě dát mu ho se vzkazem do pracovny, že ho tam po příjezdu najde a potěší ho to. A až v té pracovně koukám, že ty květy jsou umělé
. Chvíli jsem tam seděla, váhala, no nakonec mě nějak přešla chuť a kaktus jsem zatím schovala. Teď nevím, jestli mu ho vůbec dávat. Nebo jestli ty květy urvat. Nebo tam ještě jít a napsat, že moje láska je opravdová
. Ne, já fakt nevím… Já mu moc často navíc takovými drobnostmi radost nedělám, jsem hrozně nekreativní, takže mě naštvalo, že když konečně něco vymyslím, co by ho snad potěšilo, tak mi to zkazí umělé květy. Co byste na mém místě udělaly vy?