Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jaké budete dávat dárky k Vánocům vašim podobně starým holcickam?
Prvňacka dostane lego friends, penál, princezovske saty, kabelku, společenskou hru, sprcháč a pěnu do koupele, vitaminy.
A pak ještě asi 2 dárky od příbuzných, kteří se mnou dar zatím nekonzultovali, takže nevím.
Edit: jo a ještě dostane knizku
U nás to bude taky lego friends, knížka, nějaké věci z Dědoles, pyžamo, povlečení, karetní hra Spící královny, fixy na malování na kameny.
@M-77 píše:
Dostane lego friends, létající vilu a několik knížek.
létající víla byla u nás nej. blbější věc co jsem kdy koupila… ale třeba se u vás osvědčí.
@Veru1987 píše:
létající víla byla u nás nej. blbější věc co jsem kdy koupila… ale třeba se u vás osvědčí.
Souhlasím, také jsme ji meli ![]()
Holky a to si děti napsali sami nebo na to nekoukate? U nás Ježíšek bude muset donest alespoň nějakou panenku nebo plyšáka jinak by to holka obracela ![]()
@fifka94 píše:
Holky a to si děti napsali sami nebo na to nekoukate? U nás Ježíšek bude muset donest alespoň nějakou panenku nebo plyšáka jinak by to holka obracela
Holka si napsala 3 věci: lego, penál a princezovske saty. To dostane. ![]()
@fifka94 píše:
Holky a to si děti napsali sami nebo na to nekoukate? U nás Ježíšek bude muset donest alespoň nějakou panenku nebo plyšáka jinak by to holka obracela
Dáváme podle dopisu Ježíškovi. Dcera ho ještě nepsala, ale už ví, co tam bude: jedno konkrétní Lego, konkrétní koník od Schleich (musí to být kluk a mít kulky, protože nemá žádného tatínka
), knížka a nové karty ke hře Dixit.
@fifka94 moje si vyloženě řekla, že chce veselé ponožky a kalhotky. Panenky ji nikdy nezajímaly, asi letos dostane ještě pistoli nerfv ![]()
Tak u nás letos mobilní telefon, Playmobil, lední brusle, nějaké oblečení + Dedoles pantofle ![]()
Naše malá slečna dostane luk a šípy, knížku o kočičce, svetr s kočičkou a sadu zažehlovacích korálků se šablonou kočičky…
Naše dostane lego Minecraft, lego friends, kabelku, plastelínu, laky na nehty, výrobu šumivých koulí do koupele, společenskou hru, dvě knížky, fixy na malování, plyšáka, peněženku, diář, župan, dedoles kalhotky, povlečení, šaty, pěnu do koupele, čelenky a sponky, plavecké brýle, pokladničku, dětský foťák a to je myslím všechno ![]()
Skoro sedmiletá dostane Lego Frozen hrad (o ten si napsala), společenskou hru, smart hru, huňatý župan a knížky