Zklamala jsem kamarádku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
6.11.21 21:45

Zklamala jsem kamarádku

Ahoj, musim se vypsat snad mě třeba uklidnite. Asi jsem hodně zklamala kamarádku. Měla jsem jít k ní na oslavu jejího přítele a pomáhat ji s přípravami. Bohužel jsem musela jít do práce na ranní po odpolední směně a pak jsem byla strašně unavená a usnula. Poté sem měla migrénu a vůbec jsem neměla náladu nikam chodit když se necítím dobře a třeští mi hlava, tak jsem zůstala doma a napsala jejímu příteli aspoň zprávu s přáním. Ale myslím si že je strašně naštvaná že jsem nepřišla achjo. Už hodnekrat jsem ji totiž něco odmítla protože jsem neměla čas a nemohla jsem třeba přijít. Mám pocit že jsem to tentokrát pořádně pohnojila :( :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36556
6.11.21 21:51
@Anonymní píše:
Ahoj, musim se vypsat snad mě třeba uklidnite. Asi jsem hodně zklamala kamarádku. Měla jsem jít k ní na oslavu jejího přítele a pomáhat ji s přípravami. Bohužel jsem musela jít do práce na ranní po odpolední směně a pak jsem byla strašně unavená a usnula. Poté sem měla migrénu a vůbec jsem neměla náladu nikam chodit když se necítím dobře a třeští mi hlava, tak jsem zůstala doma a napsala jejímu příteli aspoň zprávu s přáním. Ale myslím si že je strašně naštvaná že jsem nepřišla achjo. Už hodnekrat jsem ji totiž něco odmítla protože jsem neměla čas a nemohla jsem třeba přijít. Mám pocit že jsem to tentokrát pořádně pohnojila :( :,(

A to ti kamarádka nezkoušela volat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
6.11.21 21:55

No, tak co čekáš, tak příště nic neslibuj. Na jednu stranu chápu, že ti třeba nebylo dobře, na druhou stranu pokud je to poněkolikáté. :nevim: hlavně by mě teda nenapadlo, psát tady, tou věcí, co držíš v ruce a píšeš sem, se dá i telefonovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.21 21:57

@Netopýr1 já jsem telefonovala ale nebrala to a to že jdu do práce věděla, psala mi že doufá že přijdu a já ji ze nevím že jsem moc unavená a necítím se dobře :(

• Citovat
  • Upravit
4956
6.11.21 22:18
@Anonymní píše:
@Netopýr1 já jsem telefonovala ale nebrala to a to že jdu do práce věděla, psala mi že doufá že přijdu a já ji ze nevím že jsem moc unavená a necítím se dobře :(

Měla jsi ji hned napsat, že máš migrénu, omlouvas se, ale nedojdes. Naštvaná bych byla taky, i když mám pochopení pro zdravotní komplikace. Pokud jsi jí odmítla po několikáté domluvenou akci, tak se nediv..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Girl95
6.11.21 22:38

J

Já bych ji zkusila ji zavolat omluvit se jí

• Citovat
  • Upravit
2923
6.11.21 22:39
@Anonymní píše:
@Netopýr1 já jsem telefonovala ale nebrala to a to že jdu do práce věděla, psala mi že doufá že přijdu a já ji ze nevím že jsem moc unavená a necítím se dobře :(

Tsk pokud jste fakt kámošky, tohle si vysvětlíte. Příště bych si dala pozor na to, co slibuju. Mám kámošku a ta přesně takhle nikam nepřijde, už se ani nezlobím, vím že nepřijde. Ale je to trapný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
6.11.21 22:42
@Anonymní píše:

Jestli z tebe dyndala pomoc i když věděla, jak jsi na tom, tak bych ji zas za tak dobrou kámošku nepovažovala.

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
6.11.21 22:53

No tak se omluv, nějak jí to vynahraď a přístě si dávaj pozor aby si slibovala jen to, co opravdu zvládneš dodržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
638
6.11.21 23:28

Za me..neslibovat pomoc kdyz vis..ze budes ko..daleko lepsi je rict pravdu..slibem nezarmoutis v kamaradstvi neplati..!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
6.11.21 23:29

Příště použij místo nevím jasné NE a víte obě, na čem jste. Pro Tebe nevím znamenalo, že se ti nechce a pro ni zase, že přijdeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
7.11.21 06:46

Třeba to pro ni byla ta poslední kapka a už budete mít obě klid. Já bych tě z kategorie kamarádka přesunula do kategorie známá a tím by to pro mě skončilo. Píšeš, že ji to děláš často. Máš na to právo, ale kdo má na to mít nervy. Ty o ní v podstatě nestojíš. Tak možná ona teď nebude stát o tebe.

• Citovat
  • Upravit
5598
7.11.21 08:31
@Anonymní píše:
Ahoj, musim se vypsat snad mě třeba uklidnite. Asi jsem hodně zklamala kamarádku. Měla jsem jít k ní na oslavu jejího přítele a pomáhat ji s přípravami. Bohužel jsem musela jít do práce na ranní po odpolední směně a pak jsem byla strašně unavená a usnula. Poté sem měla migrénu a vůbec jsem neměla náladu nikam chodit když se necítím dobře a třeští mi hlava, tak jsem zůstala doma a napsala jejímu příteli aspoň zprávu s přáním. Ale myslím si že je strašně naštvaná že jsem nepřišla achjo. Už hodnekrat jsem ji totiž něco odmítla protože jsem neměla čas a nemohla jsem třeba přijít. Mám pocit že jsem to tentokrát pořádně pohnojila :( :,(

No podle toho, co píšeš bych byla naštvaná taky, protože mi připadá, že akorát slibuješ a potom se vymlouváš proč to nejde.
Už i ta potřeba se tady obhajovat o něčem vypovídá :think: Proč jako nezvedneš telefon a neřešíš to s kamarádkou namísto toho, abys tady skuhrala a čekala na nějaké požehnání toho, že Tvoje jednání bylo v pořádku?
Mně bys tohle udělala tak 2×, možná 3× a byla bych o „kamarádku“ lehčí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný