Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Ahoj, musim se vypsat snad mě třeba uklidnite. Asi jsem hodně zklamala kamarádku. Měla jsem jít k ní na oslavu jejího přítele a pomáhat ji s přípravami. Bohužel jsem musela jít do práce na ranní po odpolední směně a pak jsem byla strašně unavená a usnula. Poté sem měla migrénu a vůbec jsem neměla náladu nikam chodit když se necítím dobře a třeští mi hlava, tak jsem zůstala doma a napsala jejímu příteli aspoň zprávu s přáním. Ale myslím si že je strašně naštvaná že jsem nepřišla achjo. Už hodnekrat jsem ji totiž něco odmítla protože jsem neměla čas a nemohla jsem třeba přijít. Mám pocit že jsem to tentokrát pořádně pohnojila![]()
A to ti kamarádka nezkoušela volat?
No, tak co čekáš, tak příště nic neslibuj. Na jednu stranu chápu, že ti třeba nebylo dobře, na druhou stranu pokud je to poněkolikáté.
hlavně by mě teda nenapadlo, psát tady, tou věcí, co držíš v ruce a píšeš sem, se dá i telefonovat.
@Netopýr1 já jsem telefonovala ale nebrala to a to že jdu do práce věděla, psala mi že doufá že přijdu a já ji ze nevím že jsem moc unavená a necítím se dobře ![]()
@Anonymní píše:
@Netopýr1 já jsem telefonovala ale nebrala to a to že jdu do práce věděla, psala mi že doufá že přijdu a já ji ze nevím že jsem moc unavená a necítím se dobře
Měla jsi ji hned napsat, že máš migrénu, omlouvas se, ale nedojdes. Naštvaná bych byla taky, i když mám pochopení pro zdravotní komplikace. Pokud jsi jí odmítla po několikáté domluvenou akci, tak se nediv..
@Anonymní píše:
@Netopýr1 já jsem telefonovala ale nebrala to a to že jdu do práce věděla, psala mi že doufá že přijdu a já ji ze nevím že jsem moc unavená a necítím se dobře
Tsk pokud jste fakt kámošky, tohle si vysvětlíte. Příště bych si dala pozor na to, co slibuju. Mám kámošku a ta přesně takhle nikam nepřijde, už se ani nezlobím, vím že nepřijde. Ale je to trapný.
@Anonymní píše:
Jestli z tebe dyndala pomoc i když věděla, jak jsi na tom, tak bych ji zas za tak dobrou kámošku nepovažovala.
No tak se omluv, nějak jí to vynahraď a přístě si dávaj pozor aby si slibovala jen to, co opravdu zvládneš dodržet.
Za me..neslibovat pomoc kdyz vis..ze budes ko..daleko lepsi je rict pravdu..slibem nezarmoutis v kamaradstvi neplati..!!!
Příště použij místo nevím jasné NE a víte obě, na čem jste. Pro Tebe nevím znamenalo, že se ti nechce a pro ni zase, že přijdeš…
Třeba to pro ni byla ta poslední kapka a už budete mít obě klid. Já bych tě z kategorie kamarádka přesunula do kategorie známá a tím by to pro mě skončilo. Píšeš, že ji to děláš často. Máš na to právo, ale kdo má na to mít nervy. Ty o ní v podstatě nestojíš. Tak možná ona teď nebude stát o tebe.
@Anonymní píše:
Ahoj, musim se vypsat snad mě třeba uklidnite. Asi jsem hodně zklamala kamarádku. Měla jsem jít k ní na oslavu jejího přítele a pomáhat ji s přípravami. Bohužel jsem musela jít do práce na ranní po odpolední směně a pak jsem byla strašně unavená a usnula. Poté sem měla migrénu a vůbec jsem neměla náladu nikam chodit když se necítím dobře a třeští mi hlava, tak jsem zůstala doma a napsala jejímu příteli aspoň zprávu s přáním. Ale myslím si že je strašně naštvaná že jsem nepřišla achjo. Už hodnekrat jsem ji totiž něco odmítla protože jsem neměla čas a nemohla jsem třeba přijít. Mám pocit že jsem to tentokrát pořádně pohnojila![]()
No podle toho, co píšeš bych byla naštvaná taky, protože mi připadá, že akorát slibuješ a potom se vymlouváš proč to nejde.
Už i ta potřeba se tady obhajovat o něčem vypovídá
Proč jako nezvedneš telefon a neřešíš to s kamarádkou namísto toho, abys tady skuhrala a čekala na nějaké požehnání toho, že Tvoje jednání bylo v pořádku?
Mně bys tohle udělala tak 2×, možná 3× a byla bych o „kamarádku“ lehčí ![]()
Ahoj, musim se vypsat snad mě třeba uklidnite. Asi jsem hodně zklamala kamarádku. Měla jsem jít k ní na oslavu jejího přítele a pomáhat ji s přípravami. Bohužel jsem musela jít do práce na ranní po odpolední směně a pak jsem byla strašně unavená a usnula. Poté sem měla migrénu a vůbec jsem neměla náladu nikam chodit když se necítím dobře a třeští mi hlava, tak jsem zůstala doma a napsala jejímu příteli aspoň zprávu s přáním. Ale myslím si že je strašně naštvaná že jsem nepřišla achjo. Už hodnekrat jsem ji totiž něco odmítla protože jsem neměla čas a nemohla jsem třeba přijít. Mám pocit že jsem to tentokrát pořádně pohnojila