Dárek pro 8 letou

133
6.8.22 21:40

Dárek pro 8 letou

Ahojte. Inspirujte mne prosím nějakým dárkem. Chtěla bych něco zajímavého a ne jen nějakou hračku. Těch má sestra mnoho. Napadly mne i nějaké vzdělávací hry. Půjde do druhé třídy.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3323
6.8.22 22:21

My teď dávali dceři k 8 narozeninám taneční podložku. Jinak my teď hodně jedeme na zážitky. Hraček máme milion a stejně si hrajou s pár oblíbenýma. Napadá mě, vstupenka do zoo, do bazénu. Nebo jestli máte ve vašem městě nějaké sportovní centrum. Nebo ji vzít do kina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3789
6.8.22 22:29

Iphone, bude mít radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
6.8.22 22:34

Jaké má zájmy? Já už si dávám dohromady co kdo dostane k vánocům a koukám hlavně na ně, protože pak z toho budou mít radost. Třeba synovi bude 7 a v plánu jsou šachy, rubikova kostka 2×2,triko Marvel, encyklopedie, koloběžka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85379
6.8.22 22:37

@saphir nase miluje knizky, vybrala by si nejakou na cteni hned, bude mit 8. Ted cte Ema a jeji kouzelna zoo. Puzzle. Nejaky obraz na vymalovavani barvami podle cisel. Ale ji potesi cokoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16956
15.8.22 09:34

OBNOVUJI

Holky jdu se přidat k dotazu:

Dcera byla pozvaná kamarádem (který ji prý miluje) na jeho oslavu narozenin. Slaví 7narozeniny. Vůbec nevím co ho baví, je z učitelské rodiny a hodně jezdí na kole :oops: co se tak nosí za dárek? Mám dvě holky, absolutně nevím, co mezi kluky frčí. :lol: Chtěla bych spíše nějakou srandu, ale zase abych neurazila rodiče nějakým krámem, jsou velmi VELMI nároční a z toho mám asi největší hrůzu - i na školkových akcích jejich děti nesměly jíst nic, co oni nepřinesli, nosí jen BF obuv, jsou hodně eko a bio (víc jak já 8o )…

Ale dcera chlapečka má moc ráda a myslím si, že to bude super akce. Jen co za dárek? :lol:

Děkuji! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15255
15.8.22 11:21

@chs.jasmin Já to řeším tak, že vždycky ptám rodičů, co máme koupit za dárek, většinou nějaký typ daji.. Dcera byla zrovna nedávno na oslavě kamarádovo 8narozenin a přál si Rubikovu kostku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
15.8.22 12:10
@chs.jasmin píše:
Holky jdu se přidat k dotazu:

Dcera byla pozvaná kamarádem (který ji prý miluje) na jeho oslavu narozenin. Slaví 7narozeniny. Vůbec nevím co ho baví, je z učitelské rodiny a hodně jezdí na kole :oops: co se tak nosí za dárek? Mám dvě holky, absolutně nevím, co mezi kluky frčí. :lol: Chtěla bych spíše nějakou srandu, ale zase abych neurazila rodiče nějakým krámem, jsou velmi VELMI nároční a z toho mám asi největší hrůzu - i na školkových akcích jejich děti nesměly jíst nic, co oni nepřinesli, nosí jen BF obuv, jsou hodně eko a bio (víc jak já 8o )…

Ale dcera chlapečka má moc ráda a myslím si, že to bude super akce. Jen co za dárek? :lol:

Děkuji! :mavam:

Tak bych to pojala jako zábavné vzdělávání, to by dítě mohlo bavit a rodiče se neurazí. Takže bych hledala nějaké pokusy apod..Zajímavé má třeba Clementoni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15255
15.8.22 12:30

@chs.jasmin Je fakt, že když jsou tak děsně NÁROČNÍ, měla bych asi chuť darovat jim pravý opak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2708
21.8.22 17:54

@chs.jasmin tak co jsi vybrala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16956
22.8.22 17:18
@123Soňa píše:
@chs.jasmin tak co jsi vybrala?

Nakonec byly pozvané obě dcery, takže jedna vybrala Piškovrky hru (ty červené a žluté žetonky) a druhá něco jako Playmobil skládací auto. To auto prý už doma měl :lol: :lol: :lol: :lol: a tu hru si hned zahráli, ale že je to nebavilo :lol: :lol: :lol: Takže tak no. A já měla takovou radost z hezkých dárků. No nevadí, holky si oslavu strašně užily, plné dojmů, nadšené. Moc hezký den měly :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí