Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Prosím co baví vase kluky, kdyz uz lega je moc a mobily a pocitace nechceme od rana do vecera? Napadl me mikroskop a,,dalekohled,, na hvezdy…spolecenske hry a x box máme… dekuji za rady. Syn nic nechce ![]()
Pennyboard, basketbalový koš, brusle, luk a terč, knížky, brýle na noční vidění, 3D puzzle, hrazda mezi dveře nebo žebřiny…
Ale to musíš vědět ty, co má rád a co mu udělá radost.
Jinak jestli Lego chce, tak bych nekoukala na to, kolik toho je doma, a koupila bych (to na hodnotě nijak extra neztratí).
Náš taky nic nechce. Ale máme pro něho boby, kolo, svítící povlečení na postel, pyžamo, mikinu Roblox a ještě sháním nějakou Nerfku a to bude vše.
Nerfku, nějaké hadry od youtubera (to je u nás teď novinka
).
Nějaké sportovní vybavení? Puzzle, knížky, to lego toho není nikdy dost. Syn pak chce něco na sebe (třeba trika s oblíbenými motivy). Nějaký sport nedělá? Syn dělá fotbal, tak to vidím treba na nový dres. Nebo jestli je kreativni, tak třeba plátno a barvy
záleží na co tvůj syn je no.
Ten dalekohled na hvězdy se nám moc neosvedcil. Špatně se zaostřuje a špatně se hledá ten objekt, měsíc se třeba hýbe moc rychle.
@Zuzaja píše:
Ten dalekohled na hvězdy se nám moc neosvedcil. Špatně se zaostřuje a špatně se hledá ten objekt, měsíc se třeba hýbe moc rychle.
Jak to myslíš, hýbe? My máme dalekohled na stativu, kam se nastaví mobil s aplikací hvězdné oblohy, a přesně vidíme, na co koukáme, nehýbe se nic ![]()
@zrcadlo My máme dalekohled ještě z doby, kdy žádné aplikace a možná ani internet nebyly a prostě musíš co pár minut posouvat nastavení, protože sledovány objekt díky pohybu země „utíká“.
Zeny vím co syna bavi a to má, ale hledam napady, ktete nas nenapadly
rozšířit si obzory ![]()
Máme opačný problém, syn (taky 9) ba chtel všechno. Už to z 16 dárku zredukoval na 8 a ještě mi je seřadil podle důležitosti. Lego už se mi taky nechce kupovat, ale je mezi TOP trojkou, jinak už zmiňovaný gravitrax a nerfku. Pak chce knížky ztresteny dům na stromě. Na narozeniny dostal chytre hodinky a je z nich nadšený, naučil se sám vstavat, baví ho kontrolovat kroky, kvalitu spánku, atak. V Druzina mají hodně karetních her, tak to ke taky oblíbené.
@Svistice píše:
@zrcadlo My máme dalekohled ještě z doby, kdy žádné aplikace a možná ani internet nebyly a prostě musíš co pár minut posouvat nastavení, protože sledovány objekt díky pohybu země „utíká“.
Já si jen neuměla představit, že nezaostřím na Měsíc, protože mi utíká
Řád minut chápu, rychleji ne. A jinak ty aplikace na hvězdnou oblohu jsou fakt super, kam se na ně hrabe mapa hvězdné oblohy z Rozumu do kapsy (na tom jsem vyrostla já
).
Tak můj syn chce spoustu veci
.Pokémon kartičky, auto na ovládání, koloběžku. Mam pro nej i rádio na pohádky(před spaním je posloucha a staré se mu rozbilo),pak mám zajímavou mikinu a tričko, knížku…a myslím ze stačí ![]()
Já koupila tomu devítiletému kromě věcí na mobil taky Gravitrax Pro (tu černou krabici), lampičku Minecraft - je z několika kostek, které si může různě přestavovat, knížku č.1 komiksy se Čtyřlístkem (nechce moc číst, tak snad tohle ho zaujme), plyšovou lamu (neptejte se
) a kalendář se zvířaty.
@Almondea píše:
Já koupila tomu devítiletému kromě věcí na mobil taky Gravitrax Pro (tu černou krabici), lampičku Minecraft - je z několika kostek, které si může různě přestavovat, knížku č.1 komiksy se Čtyřlístkem (nechce moc číst, tak snad tohle ho zaujme), plyšovou lamu (neptejte se) a kalendář se zvířaty.
Dobrý den, mohu poprosit o odkaz na tu lampičku? Syn minecraft miluje, to by ho moc potěšilo…děkuji ![]()