Dárek pro 9letého k Vánocům

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2021
29.11.21 18:52

Dárek pro 9ti letého k Vánocům

Prosím co baví vase kluky, kdyz uz lega je moc a mobily a pocitace nechceme od rana do vecera? Napadl me mikroskop a,,dalekohled,, na hvezdy…spolecenske hry a x box máme… dekuji za rady. Syn nic nechce 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3348
29.11.21 18:56

Objednavam nove boby s volantem a Gravitrax

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16079
29.11.21 19:04

Pennyboard, basketbalový koš, brusle, luk a terč, knížky, brýle na noční vidění, 3D puzzle, hrazda mezi dveře nebo žebřiny…
Ale to musíš vědět ty, co má rád a co mu udělá radost.
Jinak jestli Lego chce, tak bych nekoukala na to, kolik toho je doma, a koupila bych (to na hodnotě nijak extra neztratí).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
29.11.21 19:11

Náš taky nic nechce. Ale máme pro něho boby, kolo, svítící povlečení na postel, pyžamo, mikinu Roblox a ještě sháním nějakou Nerfku a to bude vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
29.11.21 19:12

Nerfku, nějaké hadry od youtubera (to je u nás teď novinka :nevim: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
29.11.21 19:13

Nějaké sportovní vybavení? Puzzle, knížky, to lego toho není nikdy dost. Syn pak chce něco na sebe (třeba trika s oblíbenými motivy). Nějaký sport nedělá? Syn dělá fotbal, tak to vidím treba na nový dres. Nebo jestli je kreativni, tak třeba plátno a barvy :nevim: záleží na co tvůj syn je no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
29.11.21 21:44

Ten dalekohled na hvězdy se nám moc neosvedcil. Špatně se zaostřuje a špatně se hledá ten objekt, měsíc se třeba hýbe moc rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16079
29.11.21 21:47
@Zuzaja píše:
Ten dalekohled na hvězdy se nám moc neosvedcil. Špatně se zaostřuje a špatně se hledá ten objekt, měsíc se třeba hýbe moc rychle.

Jak to myslíš, hýbe? My máme dalekohled na stativu, kam se nastaví mobil s aplikací hvězdné oblohy, a přesně vidíme, na co koukáme, nehýbe se nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
29.11.21 21:56

@zrcadlo My máme dalekohled ještě z doby, kdy žádné aplikace a možná ani internet nebyly a prostě musíš co pár minut posouvat nastavení, protože sledovány objekt díky pohybu země „utíká“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
29.11.21 21:57

Zeny vím co syna bavi a to má, ale hledam napady, ktete nas nenapadly :lol: rozšířit si obzory :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
29.11.21 22:21

Máme opačný problém, syn (taky 9) ba chtel všechno. Už to z 16 dárku zredukoval na 8 a ještě mi je seřadil podle důležitosti. Lego už se mi taky nechce kupovat, ale je mezi TOP trojkou, jinak už zmiňovaný gravitrax a nerfku. Pak chce knížky ztresteny dům na stromě. Na narozeniny dostal chytre hodinky a je z nich nadšený, naučil se sám vstavat, baví ho kontrolovat kroky, kvalitu spánku, atak. V Druzina mají hodně karetních her, tak to ke taky oblíbené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16079
30.11.21 16:52
@Svistice píše:
@zrcadlo My máme dalekohled ještě z doby, kdy žádné aplikace a možná ani internet nebyly a prostě musíš co pár minut posouvat nastavení, protože sledovány objekt díky pohybu země „utíká“.

Já si jen neuměla představit, že nezaostřím na Měsíc, protože mi utíká :lol: Řád minut chápu, rychleji ne. A jinak ty aplikace na hvězdnou oblohu jsou fakt super, kam se na ně hrabe mapa hvězdné oblohy z Rozumu do kapsy (na tom jsem vyrostla já :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
2.12.21 14:03

Tak můj syn chce spoustu veci :lol:.Pokémon kartičky, auto na ovládání, koloběžku. Mam pro nej i rádio na pohádky(před spaním je posloucha a staré se mu rozbilo),pak mám zajímavou mikinu a tričko, knížku…a myslím ze stačí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11421
2.12.21 22:37

Já koupila tomu devítiletému kromě věcí na mobil taky Gravitrax Pro (tu černou krabici), lampičku Minecraft - je z několika kostek, které si může různě přestavovat, knížku č.1 komiksy se Čtyřlístkem (nechce moc číst, tak snad tohle ho zaujme), plyšovou lamu (neptejte se :mrgreen: ) a kalendář se zvířaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
7.12.21 16:51
@Almondea píše:
Já koupila tomu devítiletému kromě věcí na mobil taky Gravitrax Pro (tu černou krabici), lampičku Minecraft - je z několika kostek, které si může různě přestavovat, knížku č.1 komiksy se Čtyřlístkem (nechce moc číst, tak snad tohle ho zaujme), plyšovou lamu (neptejte se :mrgreen: ) a kalendář se zvířaty.

Dobrý den, mohu poprosit o odkaz na tu lampičku? Syn minecraft miluje, to by ho moc potěšilo…děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný