Dárek pro dědečka

MarkétkaBeruška
30.10.13 06:41

Dárek pro dědečka

Ahojky holky, vy jste takové nápadité tak snad mi pomůžete. Můj dědeček má v prosinci 70. narozeniny a tak sháníme dárek. Bohužel děda je taková povaha, že tvrdí že vše má, když mu koupíme nové hodinky nebude je nosit, vždyť ty co má ještě fungují, něco na zahradu si vybere sám, když to vybereme my není to tak jak by chtěl. My vnoučata jsme už dost velcí a nějaký kalendář s fatkami jsem mu dělala loni k Vánocům, asi skončíme u nějakého vína…rád „pije“ :) ale není to ideální, jestli máte nějaký nápad tak sem s ním. Markétka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17595
30.10.13 06:49

Pěknou fotku vaší rodiny, koláž, fotkový dárek, např. jeho život na fotkách na cd a podbarvené oblíbenou hudbou apod.
Na praktický dárek bych se vybodla. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
30.10.13 06:53

@terulína ten jeho život na fotkách se mi líbí, děkuji Ti, já teké praktično nepodporuji. I jsme uvažovli zaplatit mu noc v jeho rodném domě, prodali jsme ho lidem kteří z něj udělali penzion…jenže má to v zimě a už i to cestování…řídí sice, ale babi tvrdí že už na ty celodení výlety také není

• Citovat
  • Upravit
17595
30.10.13 06:55

Život na fotkách děláme ke kulatinám už nějakou dobu a je to velký hit, dojme to vždy celý okolí ;)
TAky bych už dědu nevláčela cestovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
30.10.13 06:56

@terulína super, navrhnu to rodině, seženu nějaké fotky..snad máme a zkusím :kytka: :*

• Citovat
  • Upravit
17595
30.10.13 06:57

Tak ať se podaří a dárek má úspěch ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18000
30.10.13 08:16

Já koupila dědovi předplatné časopisu o historii která ho baví-dárek tím pádem dostával každý měsíc a byl nadšený :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.13 08:48

Fotodárky, ty prarodiče vždycky hodně potěší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
30.10.13 09:33

No, já vím, že ve vyšším věku už bývá problém se spaním. Co takhle koupit k láhvi vína - krerá určo příjde vhod - třeba kvalitní matraci, nebo podložku na matraci, která zkvalitní spánek? Není to můj nápad, ale sousedé jsou staroušci a největší radost jim udělal tento dárek od rodiny. Složili se jim na podložky na matrace z paměťové pěny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
30.10.13 10:10

My uz babicce a dedovi nekolik let davame darkove kose. Oni vse maji, nic nepotrebuji a na moderni veci je zas moc neuzije, takze darkovy kos, v nem vino, kafe, sladke a slane mlsani. Davame tam vzdy takove lepsi mlsky, co by si sami nekoupili a fotku v ramecku take obcas pridame. Na vanoce kazdorocne kalendar s pravnouckem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.13 10:24

Ale teď jsem si vzpomněla, že našemu dědovi udělalo největší radost „pitomý“ hrající přání. Má rád české písničky a my mu koupili takový to přáníčko, které při rozevření hraje melodie, to ho dostalo! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
25.2.24 21:21

Náš děda je takovej celkem moderní a k narozeninám jsme mu dali sadu whiskey karafy a skleniček, jelikož rád sbírá zajímavé whsikey :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný