Panenka pro dvouletou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1703
28.10.13 16:48

Panenka pro dvouletou

Mohl by mi někdo doporučit panenku pro dvouletou holčičku? Chtěla bych, aby měla měkké tělíčko, aby plakala, smála se, jako pila, měla dudlík. Ideálně kdyby se k ní daly dokupovat oblečky. Já toho moc neušiju. Pak nevím, jestli je lepší, když má vlásky nebo ne. :think: Nabídka je široká a nějak nevim, co vybrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17565
28.10.13 16:58

Třeba Baby Annabell nebo Chou chou od Zapf Creation, to jsou miminka. A vlasaté třeba panenky Nines. My teď máme novou vlasatou a říkám si, že možná ještě bylo na vlásky brzo, chudák panenka je věčně jak rorejs :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
28.10.13 17:12

Asi půjdeme do té chou chou, 48 cm, to bych jí mohla dávat oblečení vel. 50 po dětech. :think: Píší, že pije, ale doufám, že jen jako, nechci aby z ní vytékala voda atp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
28.10.13 17:30

Já jsem teď sehnala luxusní panenku, chou chou ani anabelle jí nesahají ani po kolena a stála 850,– je dokonalá, lehká na zmáčknutí, ruka říká máma, táta, druhá ruka brečí, když se polechtá na bříšku směje se, na zmáčknutí nožiček žvatlá, když dostane flašku, vydává zvuk pití, a na všechno stačí lehký dotek je to tahle, těžko se tu shání, moc jich tu není, já ji mám z Německa http://www.zthracky.cz/…ezna-coralie velká je tak perfektně, že na ní jdou oblečky pro novorozence vel.50. Dlouho jsem ji hledala, věděla jsem přesně, co chci, jen jsem to nemohla sehnat, už ji mám, míme doma po starší tři chou chou, anabel, baby born, ani jedna není pro malou holku, a ty pro malé holky zase nemají téměř funkce. Já jsem z téhle naprosto nadšená :mrgreen: je to asi poznat, co? :mrgreen: já z ní mám takovou radost, mám ji ve skříni už měsíc a mám pořád stejnou radost :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
28.10.13 17:36

Sakra, tady je ještě levnější, než jsem jí sehnala já :cert: :mrgreen: http://www.hracky-slapadla.cz/…la_-691.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
29.10.13 14:50

@terinka4444 A je vhodná pro dvouletou slečnu? Uvažuji, že bych jí koupila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
29.10.13 15:23

Teri, díky. No už jsem objednala chou chou za 1000. Ale tu druhou vemu pro neteř :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
29.10.13 16:57
Já jí koupila pro čerstvě dvouletou, dva roky jí budou přesně na vánoce, zdá se mi perfektní.
@renule2 píše:
@terinka4444 A je vhodná pro dvouletou slečnu? Uvažuji, že bych jí koupila :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
23.11.13 22:26

@terinka4444 Ahoj, pro téměř dvouletou se rozhoduji mezi Baby Annabell 46cm a tebou doporučovanou Panenkou Orelie. Někde jsem o té Orelii vyčetla, že mluví v rumunštině, je tomu rozumět? A jaké má tělíčko - měkké nebo je celoplastová? A ještě jak je těžká, ta Annabell mi přijde docela dost.
Předem moc díky za info. Jak jsi psala, má ji jen pár e-shopů a nikde si ji člověk nemůže osahat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
23.11.13 22:35

@Zuzva My měli Annabell pro 2 letého syna.. :mrgreen: viděl ji předvádět hostesku v obchodě- byl z ní naprosto fascinovanej, po půl hodině byla už hosteska lehce nervózní, kdyžpanenku zaboha nechtěl dát z ruky.. Tak jsme si řekli, že nebudem podporovat genderové stereotypy, a malému jsme ji koupili k vánocům.. :P vydržela mu rok a kousek, zato docela intenzivně, a v těch 2letech to bylo úplně v pohodě(velikost atd..).

On je takovej pečující doteď, jen přešel na zvířátka- když je unavený, sedne do křesla, pomuchlá si kočku nebo psa a je zas ok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
2.12.13 12:35

Dobry den, obnovujem diskusiu, prave vyberam babiku pro 2-rocnu dcerku a chcela by som nejaku s handrovym telickom, vlaskami, ktore by vydrzali, nemusia byt uplne dlhe (no name miminiek od Tamanov a Tesca ma uz dost), s mrkacimi ockami, dudlikom a nejakym hlaskom..strasne sa mi paci tato babika Nines (strasne sa podoba na moju dcerku)- www.mimibazar.cz/foto.php?…, ale ma az 55cm, bude pre nu asi moc velka, tazka??? zaroven by jej mohla obliekat miminkovske oblecenie..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný