Dárek pro dvojčata

5.1.11 09:29

Dárek pro dvojčata

Ahoj maminky, jsem tady dneska prvně, tak se omlouvám za případnou nmeznalost a pod. Kamarádce se mají koncem února narodit dva chlapáci a já bych jim chtěla dát něco užitečného i pro radost a tak. Sama ještě nejsem mamina, jsme teprve v 5 týdnu :o), takže nováček, nikdy jsme snad nic takovhé neřešila. Co vy jako zkušené maminy by jste uvítaly? Děkuju a přeju krásné dny. Janča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
xzuzkax
5.1.11 09:34

Ahoj! Moje sestra čeká taky dvojčátka, chlapečky. Už mám pro ně knížku „Deníček našich dvojčátek“ tu si ségra vybrala sama. Dál mám v plánu jim z netu objednat bryndáčky se jménem a SPZ na kočárek (taky jména). Oblečení má hodně, tak to řeším takto. Myslím že to potěší… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5.1.11 09:59

Teda, děkuju. Já se právě koukala a nikde jsem žádnou knížečku nenašla, tak budu hledat lépe. Ta spz na kočár je super nápad, ale mám strach, i když už mají se jmény myslím jasno - Jeník a Pepík, tak bych se asi bála, že se na poslední chvíli třeba pepík změní na Frantíka, rodiče jsou blázniví. Moc děkuju za radu. Pěkný den. J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xzuzkax
5.1.11 10:07

No já jsem ségře řekla, že mám něco vymyšleno, ale potřebuju vědět jména :-D Ještě tomu dám čas, má termín až koncem března.
Jinak mám tuhle knížku: http://www.levny-knihy.cz/…jcatek_5713/

• Citovat
  • Upravit
2371
5.1.11 10:08

Jančo, já dvojčátka čekám a všem už dopředu říkám, že když mi budou chtít něco koupit, tak ocením plenky a vlhčené ubrousky… :wink: Co vím, tak kamarádky na tom byly úplně stejně.
Záleží kolik do toho chceš dát peněz, ale co třeba z věcí „fakt pro prcky“ 2 hračky Lamaze na kočárek? Z těch levnějších třeba tuhle http://www.malvik.cz/…ka-s-krouzky , mají i spousty dražších.

Příspěvek upraven 05.01.11 v 10:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
5.1.11 10:14

Ahoj,
mám dvojčátka a je fakt, že bych víc ocenila něco praktického..třeba nějakou hračku, ty od Lamaze jsou bezvadný, kousátka, štěrchátka nebo oblečení. Dvoje stejné dupačky, dva stejné overálky na spaní atd. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
5.1.11 10:45

Mi jsme na nase princezny dostali hodne obleceni a myslim,ze nejvdecnejsi byli overalky na spinkani a saticky velikost 68,protoze pidi oblecku jsme meli strasne moc a nektere jsme ani neunosili :cry: bohuzel.. Takze za me budto hracky nebo oblecky po 2 kusech :palec: . S plinkami nevim,mi jsme dostali vicero druhu a nektere jsem poslala za postovne(hugies,babylove,) nesedeli nam,kupovala jsem pampers,ty se ale zhorsili,deti jednou curnou a krik,tak porad prebaluji i v noci,coz je nejhorsi,protoze se proberou a pak nechteji spat… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
5.1.11 10:56

souhlasím s holkama, taky oceňujem praktické věci, oblečení, pleny, hračky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xzuzkax
5.1.11 11:01
lulushka píše:

To je pravda, ale třeba u nás (ségra) spoustu oblečků zdědila (ode mě a dalších dvou švagrových), plenky nechce používat jednorázovky, ale látkovky a plastový hračky nechce ani vidět, chtěla by jen dřevěné. Takže se omlouvám za moje tipy na nepraktické dárky, ale myslím že určitě taky potěší. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
10178
5.1.11 11:06
xzuzkax píše:
lulushka píše:
To je pravda, ale třeba u nás (ségra) spoustu oblečků zdědila (ode mě a dalších dvou švagrových), plenky nechce používat jednorázovky, ale látkovky a plastový hračky nechce ani vidět, chtěla by jen dřevěné. Takže se omlouvám za moje tipy na nepraktické dárky, ale myslím že určitě taky potěší. :kytka:

to je jasné, potěšilo nás všechno co jsme dostali :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xzuzkax
5.1.11 11:08
lulushka píše:
xzuzkax píše:
lulushka píše:
To je pravda, ale třeba u nás (ségra) spoustu oblečků zdědila (ode mě a dalších dvou švagrových), plenky nechce používat jednorázovky, ale látkovky a plastový hračky nechce ani vidět, chtěla by jen dřevěné. Takže se omlouvám za moje tipy na nepraktické dárky, ale myslím že určitě taky potěší. :kytka:
to je jasné, potěšilo nás všechno co jsme dostali :pankac:
:palec: :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
5.1.11 12:16

Jejda, moc vám všem děkuju za rady. Ona má nějaké oblečky a tak, postýlky blbinky od paní, taky po dvojčatech. ještě jsme přemýšleli, kdyby se dala sehnat ohřívačka lahviček pro dvojčata, že by to taky nemuselo být špatné. Jen mě štve, že když jí člověk řekne, aby si vybrala sama, aby jsme se s někým neshodly, ale babas jedna nic nechce a tak. Takže budu hračkově praktická. J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
5.1.11 13:28

Ahoj,

nevím jaký jsou tvoje fin. možnosti, ale zastávám názor, lepší dražší hezký dárek, než 10 levných hloupostí :think: ( typu dudlík, chrastítka apod. my tím byli zahlcený )

Má Emitex zavinovačky do autosedačky? Ty jsou parádní, pro ní ideální zimní verze ( nebo letní, tu užije dýl, já měla oboje, holky jeli v zimní z porodnice ), já je používala na Lindičku a Julinku hodně dlouho.

Nebo když oblečení, je prima brát větší velikost, potom je to jako když to najde.

Hračky Lamaze jsou perfektní a nejsou plastový :wink: měli jsme je na kočárku :wink:

Perfektní jsou zavinovací bodýčka, těch není nikdy dost, pořád jsem je dokupovala ( kupovala jsem v CaA a HaM, měli je v sadách po cca 3ks ) - http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Sádrový odlitek nožičky a ručičky - ten jsem nedostala a moc se mi to líbilo, ale už jsem nestihla ho koupit, tak jsem holkám stejně jako Sárince, jenom nožku a ručku obtiskla do knížky.

K těm knížkám ( deníček našeho miminka ) …hmm, lepší je koupit 2× knížku samostatně pro každý mimčo, než 1× knížku (deníček našich dvojčátek ), protože až budou velký a budou si to chtít vzít sebou, tak se o to porvou :-D a i se tam vejde víc záznamů, fotek apod :wink: .Naše holky mají každá svou na památku, i když pravda, Sárinka jí má pečlivě vyplňovanou, u holek jsem nezvládla všechny zoubky zapsat, byl fofr :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
6.1.11 11:18

tak já jsem pro oblečení, pže sehnat v menším městě dvoje stejné je nadlidský výkon.

taky js dostali příbory od tescomy a spouuustu plínek…s doublem je to frkot.
a ty hračky od lamazze, hmhm:)

příjemný nákup, přeji.r

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
7.1.11 10:17
Janca Tomca píše:
Jejda, moc vám všem děkuju za rady. Ona má nějaké oblečky a tak, postýlky blbinky od paní, taky po dvojčatech. ještě jsme přemýšleli, kdyby se dala sehnat ohřívačka lahviček pro dvojčata, že by to taky nemuselo být špatné. Jen mě štve, že když jí člověk řekne, aby si vybrala sama, aby jsme se s někým neshodly, ale babas jedna nic nechce a tak. Takže budu hračkově praktická. J.

Ohřívačku lahviček bych dopředu nekupovala, pravděpodobně ji ani nevyužije. Vážně bych hlasovala pro hračky nabo stejné oblečení. Opravdu je často kumšt sehnat dvoje stejné oblečení ve stejné velikosti. Nebo spacáky, fusaky…
Záleží na tvých finančních možnostech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4