Dárek pro kamarádku - hezký, ale ne těžký a velký

224
17.2.10 10:06

Dárek pro kamarádku

Ahojky vsichni! Chtela bych se zeptat, jestli nemate napad na darek pro kamaradku k narozeninam (27). Na tom by nebylo nic specialniho, napadu mam mraky, ale zadrhel je v tom, ze za 3 tydny se vraci zpatky do Australie, kde zije. Takze je jasne, ze si s sebou nemuze vzit nic moc navic, tedy hmotne dary zustanou tady v CR. Takze to by nemelo cenu…a ja si tady lamu hlavu, co by si s sebou mohla vzit, aniz by ji to „zatizilo“ kufr :) Díky zaara

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4972
17.2.10 10:22

Co nějaký řetízek, případně náramek? To jí kufr nezatíží a bude to milá vzpomínka a ještě slušivá.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
17.2.10 10:38

Nebo ještě náušnice :-D
Mně napadla třeba knížka, pokud je čtivec. Samozřejmě by to nesměl být desetisvazkovej slovník :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
17.2.10 10:42

Nebo rucne malovany hedvabny satek nebo sal :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
17.2.10 11:18

A co nějaký zážitek? Nebo něco, co se dá zblajznout nebo vypít :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
18.2.10 13:21

Holky, díky za nápady!!!

Nakonec udělám balíček od každého něco - tedy něco k jídlu (co zdlábne ještě před odletem - nějakou dobrou čokoládu nebo tak něco), pak nějaký šperk z korálků (miluje korálky) a kdyby se mi podařilo sehnat ten šál, tak by to bylo úplně super.
Navíc jsem koupila ještě toto www.voodoopanenky.cz . Znáte to? Andílka, který ji bude chránit :oops:

Zážitek jsem chtěla původně (masáž nebo tak něco), ale asi by si ho nestihla už vybrat do odletu. A další návštěvu plánuje až až někdy…

Díky moc ještě jednou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný