Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky vsichni! Chtela bych se zeptat, jestli nemate napad na darek pro kamaradku k narozeninam (27). Na tom by nebylo nic specialniho, napadu mam mraky, ale zadrhel je v tom, ze za 3 tydny se vraci zpatky do Australie, kde zije. Takze je jasne, ze si s sebou nemuze vzit nic moc navic, tedy hmotne dary zustanou tady v CR. Takze to by nemelo cenu…a ja si tady lamu hlavu, co by si s sebou mohla vzit, aniz by ji to „zatizilo“ kufr
Díky zaara
Co nějaký řetízek, případně náramek? To jí kufr nezatíží a bude to milá vzpomínka a ještě slušivá.. ![]()
Nebo ještě náušnice ![]()
Mně napadla třeba knížka, pokud je čtivec. Samozřejmě by to nesměl být desetisvazkovej slovník ![]()
A co nějaký zážitek? Nebo něco, co se dá zblajznout nebo vypít ![]()
Holky, díky za nápady!!!
Nakonec udělám balíček od každého něco - tedy něco k jídlu (co zdlábne ještě před odletem - nějakou dobrou čokoládu nebo tak něco), pak nějaký šperk z korálků (miluje korálky) a kdyby se mi podařilo sehnat ten šál, tak by to bylo úplně super.
Navíc jsem koupila ještě toto www.voodoopanenky.cz . Znáte to? Andílka, který ji bude chránit ![]()
Zážitek jsem chtěla původně (masáž nebo tak něco), ale asi by si ho nestihla už vybrat do odletu. A další návštěvu plánuje až až někdy…
Díky moc ještě jednou ![]()