Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahojky, slavíte Valentýna???Jestli ano co koupíte drahému??? ![]()
Ahojda, Valentýna neslavíme, přijde mi to jako trapný svátek dotahnutý z Ameriky. My raději 1. května, hezky polibek pod rozkvetlým stromem.Takže s dárkem asi neporadím.
Caty píše:
Ahojda, Valentýna neslavíme, přijde mi to jako trapný svátek dotahnutý z Ameriky. My raději 1. května, hezky polibek pod rozkvetlým stromem.Takže s dárkem asi neporadím.
Jsme na tom stejně, taky nám k srdci nepřirost
Ale je fakt, že na Valentýna mám i pěknou vzpomínku, protože před pár lety jsem si v ten den dodělala státnice ![]()
My Valentýna taky zrovna neprožíváme, takže dárky nebudou. Navíc pár dní po Valentýnovi má manža třicátiny, takže pro mě za mě Valentýn může jít k šípku ![]()
My neslavíme, ale poslední dobou jsem propadla vášni vytváření potahovaných dortů, takže bych mu asi udělala dort ve tvaru srdce. Jestli chceš inspiraci, mrkni sem
http://forum.dortomanie.cz/viewtopic.php?…
když tak na to koukám, asi nějaký valentýnský dort přeci jen spáchám ![]()
Ahoj, my tedy Valentýna slavíme (manžel je Američan), ale nijak to nepřeháníme. Já většinou dostanu kytičku a já manželovi dávám nějakou čokoládu (nebo minule jsem mu dala masážní olej, takže jsem pak musela i poskytnout tu masáž
). Taky máme záminku na hlídání
. Chodíme většinou do kina a na večeři a to je dárek pro oba
.
Ahoj, Valentýna taky neslavíme (důvodů je moc), tudíž odpadá i inspirace s dárkem k tomuto „nečeskému“ svátku…
Ahoj, my si dáváme jen maličkost, většinou čokoládu, nebo jdeme na oběd i s malou. ![]()
Taky neslavíme, i když musím říct, že mě to v poslední době trochu mrzí. Dřív jsem to brala taky jako trapný americký svátek, je v tom hafo komerce a nemusím tu přeslazenost. Ani nejde o to, že bych chtěla něco dostat, spíš by se mi líbilo, udělat si nějaký hezký večer. Ale to můžem i tak, to je jasné… Akorát to teda nesmí být na toho Valentýna, protože drahý ho kategoricky odmítá
Tvrdí, že se mnou má Valentýna celý rok (beztak proto, aby nemusel nic řešit
)
souhlasim s manzelem Angui…zamilovani sme snad cely rok…tak proc slavit v jeden den…radeji si udelame kazdy vecer krasny
taky kategoricky odmitame
pro pubose ale asi dobry ![]()
Už pomalu neslavíme ani výročí manželství, což mě trochu mrzí… Naši výročí slavili rok co rok… Manžel na to moc neni ![]()
Ale na Valentýna něco nejspíš chystá, ptal se mě včera, jestli mám ráda gerbery
My mu s malou připravily přáníčko, do kterého jsme mu natiskaly pusinky
![]()
Já rozhodně slavím. Sic jsme zamilovaní celý rok ale toto bereme jako jeden ze speciálních dnů, kdy většinou vyjedeme někam na hory nebo wellness. Jinak dárky si taky dáváme - ale ne moc velké. Třeba letos puzzle udělané na fotondo. cz z naší společné fotky
Ahoj holky,
chtěla bych se Vás zeptat, přišlo by vám divné, když byste měli partnera už poměrně dlouhou dobu (alespoň pro mne je to dlouhá doba) a nebydleli byste spolu, že byste trávili valentýna každý zvlášť? Vím, že Valentýn je jen zpropagovaný americký svátek, ale je to svátek lásky, jde spíš o ten pocit, že máte někoho, kdo vás miluje, než o nějaké dary (můj názor). To samé Vánoce, ani jeden den byste se neviděli až před silvestrem a předtím kolem 20.12.. Děkuji za odpovědi.
Důvod trávení zvlášť není, že by byl v práci, či tak, bydlí cca 5 km ode mne a nenapadlo ho ani přijet.
Já k nim domů nemohu, jen pro vysvětlení, proč se neseberu a nejedu k nim.
Mnmoho lidí ho slaví a mnoho také ne-třeba je to ten problém…
My třeba nijak zarytě neslavíme, popřejeme si hezkého Valentýna a na večeři a do kina jdeme klidně až za týden, i když spolu bydlíme, máme dítě,… Před deseti lety to ale bylo jinak, to uznávám.