Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Neslavíme, neřešíme. Valentýn má svátek stejně jako třeba Medard. Žádný ničím zvláštní den
Máme se rádi celoročně, když si chceme něčím udělat radost, tak když se nám chce. Ne skrz nějaký americký svátek ![]()
@Deníííí píše:
a co má tedy dnes v plánu? máte oba volno, to nikam nechodíte? randíte jen přes týden při škole?
Dneska v plánu evidentně nic nemá… protože spolu nejsme
Oba máme volno, já jsem doma a on je o cca 5 km ode mne doma.
V kině jsme ještě vůbec nebyli, jeli jsme na dovolenou k moři (tam jsme chodili na zmrzlinové poháry), byly jsme na kratičké dovolence 2×, hodně málokrát jsme šli do restaurace, spíš moc nikam ani nechodíme
Já vůbec netuším, jak spolu chodíme, kdy spolu chodíme. Občas se nevidíme i 14 dnů. Bydleli jsme spolu asi 14 měsíců a pak se odstěhoval, kvůli škole.
My jsme letos poprvé zvlášť, akorát jsme si řekli ahoj přes skype, jinak to nejde. Čokoládu si vzájemně dáme až v úterý.
Já uvařím večeři (přítel vaří večeři na prvního máje
), přítel mi donesl čokoládu, já mu nedala nic
jsem zapomněla.
Já jsem doma, koukám na romanťáky a přítel je v Mnichově s klukama. Hraje FC Bayern ![]()
@vernovot
to jsme na tom podobně, já se dívám na Hříšný tanec a muž na noční v Německu
@Anonymní píše:
Dneska v plánu evidentně nic nemá… protože spolu nejsme
Oba máme volno, já jsem doma a on je o cca 5 km ode mne doma. V kině jsme ještě vůbec nebyli, jeli jsme na dovolenou k moři (tam jsme chodili na zmrzlinové poháry), byly jsme na kratičké dovolence 2×, hodně málokrát jsme šli do restaurace, spíš moc nikam ani nechodíme
Já vůbec netuším, jak spolu chodíme, kdy spolu chodíme. Občas se nevidíme i 14 dnů. Bydleli jsme spolu asi 14 měsíců a pak se odstěhoval, kvůli škole.
tak jako upřímně, asi jsem stará škola, ale my chodily do kina dost pravidelně v počátcích vztahu. Nevím, ale celkem ztoho, co čtu to na mě dělá dojem že chlapec tě má na to, aby si užil atradá do svého pohodlíčka k mamince, je si tebou zdá se velmi jistý. Představ si, že za pár let až dostudujete, spolu budete bydlet, mít děti, to pak taky budete sedět doma na zadeli a nikam nechodit?? A to jsem si tuhle říkala jak se těším až malá povyroste, páč s ní nejde podnikat ještě spousta věcí, no oproti mladým studentům žiju luxusní život
@medunka23 píše:
![]()
tak jako upřímně, asi jsem stará škola, ale my chodily do kina dost pravidelně v počátcích vztahu. Nevím, ale celkem ztoho, co čtu to na mě dělá dojem že chlapec tě má na to, aby si užil atradá do svého pohodlíčka k mamince, je si tebou zdá se velmi jistý. Představ si, že za pár let až dostudujete, spolu budete bydlet, mít děti, to pak taky budete sedět doma na zadeli a nikam nechodit?? A to jsem si tuhle říkala jak se těším až malá povyroste, páč s ní nejde podnikat ještě spousta věcí, no oproti mladým studentům žiju luxusní život
Oproti nám dvoum určitě žiješ luxusní život, protože tohle mi ani jako vztah nepřijde.
Před měsícem jsme prodělali krizi, ale vrátili jsme se k sobě a teď, když jel ke mě a doma to neřekl, tak měl ještě problémy. Ano je to totální mamánek a tohle já už moc dlouho nepřekousnu. Ze začátku vztahu každý večer volal mamince
, to jsem mu už zatrhla v začátku. Já si teď vůbec budoucnost přestavit s ním nedovedu.
Holka přestaň se tu ptát jestli my slavíme valentýna a pořádně si sním promluv, toto není život, ty si máš užívat nezávazného studentského života
My jsme šli třeba na véču a tak. Teď už ne. Máme dítě. Koupil pizzu na domu a čokoládu.
@Anonymní píše:
Ahoj holky,chtěla bych se Vás zeptat, přišlo by vám divné, když byste měli partnera už poměrně dlouhou dobu (alespoň pro mne je to dlouhá doba) a nebydleli byste spolu, že byste trávili valentýna každý zvlášť? Vím, že Valentýn je jen zpropagovaný americký svátek, ale je to svátek lásky, jde spíš o ten pocit, že máte někoho, kdo vás miluje, než o nějaké dary (můj názor). To samé Vánoce, ani jeden den byste se neviděli až před silvestrem a předtím kolem 20.12.. Děkuji za odpovědi.
Důvod trávení zvlášť není, že by byl v práci, či tak, bydlí cca 5 km ode mne a nenapadlo ho ani přijet.
Já k nim domů nemohu, jen pro vysvětlení, proč se neseberu a nejedu k nim.
Jo, bylo mi to asi lito a neco by mi to znacilo, kdyby se mi na Valentyna partner vyhybal, to same ty Vanoce.. jak tak ctu Tve prispevky v diskuzi, toto vubec neni o tom, zda slavime Valentyna, z toho, co tu pises, mi pripada, ze vas vztah ponekud postrada pevne zaklady.. On je od Tebe 5 km? Nemohu to z par prispevku uplne posoudit, ale myslim, ze kdyby chtel, tak by si Valentyna (ci proste romantiku) s Tebou uzil.. ![]()
Tak mu to řekni. Ne nas. aně, ale že tě to mrzí. A vůbec to, že spolu trávíte málo času. Chlapi neumí číst mezi řádky, musíš je nakopnout.