Slavíte Valentýna?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25094
14.2.15 18:45

TAk to je snad obecně o domluvě? Proč se ho nezeptáš? My teda Valentýna neslavíme, ale ani nám nějak nevadí, prostě ho přejdeme.
A proč spolu ještě nebydlíte? Ty Vánoce by mi vadily…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.15 18:46
@rozmyš píše:
My třeba nijak zarytě neslavíme, popřejeme si hezkého Valentýna a na večeři a do kina jdeme klidně až za týden, i když spolu bydlíme, máme dítě,… Před deseti lety to ale bylo jinak, to uznávám.

Můžu se zeptat, jak jste to měli před deseti lety?

• Citovat
  • Upravit
2044
14.2.15 18:47

Kolik vám je??? Valentýna osobně neslavím, nevidím naprosto důvod, není co slavit, to není svátek lásky, ale když si ho někdo slavit chce, ať si to slaví…takže já bych to neřešila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
14.2.15 18:48

My teda Valentýna taky neslavíme, možná na začátku jednou, dvakrát, ale to jme byli jen na večeři :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.15 18:51
@Aries6 píše:
TAk to je snad obecně o domluvě? Proč se ho nezeptáš? My teda Valentýna neslavíme, ale ani nám nějak nevadí, prostě ho přejdeme.
A proč spolu ještě nebydlíte? Ty Vánoce by mi vadily…

O domluvě ano, ale minulý rok jsme na něj byli spolu, tak jsem tak nějak čekala, že na něj budeme spolu i letos, tak jsem se ho ráno zeptala, kdy se uvidíme a řekl, že až na začátku týdne, což může znamenat pouze v autobuse do školy. :zed:
Oba studujeme a společné bydlení z finančního hlediska nejde…
Ty Vánoce mi taky dost vadili, přijde mi, že si žije vlastní život, je mu jedno, že mě třeba 10 dnů nevidí a tak… Nestará se, kdy se uvidíme, to já se ptám pořád až mi to už přijde blbé. :?
Občas jezdí ke mě, ale to stojí za to…

• Citovat
  • Upravit
14335
14.2.15 18:51

Mně je 30 let a okolo nemám nikoho kdo by to slavil.. jakože slavil.. U nás se dala pusa a hotovo..
Takže asi partner tento svátek vnímá jako jenom nějaké co se pořád ukazuje v televizi a nebere hovážně.. tak to tak má..
Asi bych se ho na příští rok zeptala, jak tento svátek vnímá, abys pak nebyla zklamaná

Příspěvek upraven 14.02.15 v 18:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.15 18:52
@dlouha píše:
Kolik vám je??? Valentýna osobně neslavím, nevidím naprosto důvod, není co slavit, to není svátek lásky, ale když si ho někdo slavit chce, ať si to slaví…takže já bych to neřešila

Oboum 24 let.

• Citovat
  • Upravit
277
14.2.15 18:52

Anonymní hlavně jsme neměli děti, takže jsme někam chodili dost často, prostě jsme řekli půjdeme v sobotu na večeři, je Valentýn a nemuseli shánět hlídání jako teď. Ale tuny srdíček se u nás nenosily nikdy, mě osobně se to nelíbí. Jo a jednou jsem upekla Krtkův dort ve tvaru srdce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1886
14.2.15 18:54

My neslavime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
14.2.15 18:56

Neslavíme, Valentýna si dokazujeme během roku, ne jen jednou za rok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
14.2.15 19:01

Valentýna neslavíme, bo je to hlavně o komerci. Kytku dostanu několikrát během roku, pusu každý den. Nicméně jsme dnes koupili a dali si valentinskou kachnu.

• Citovat
  • Upravit
9950
14.2.15 19:02

My slavíme.., ale po 10 letech míň vášnivě..ve smyslu, nešílíme co tomu druhému koupíme čím ho překvapíme..tak nějak z lehka. Dnes jsem v práci, drahušci mi volali, že dělají obložený talíř, já koupím po cestě víno a budeme spolu :srdce:..takže jak, který rok..jinak kino, večeře, drobný dárek..

No asi na tebe prdí, zas takové mládě není, aby si to neuvědomil :D, a nebo slaví 1.5…to už jste spolu byli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
14.2.15 19:03

.

Příspěvek upraven 13.06.17 v 19:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.15 19:04
@Deníííí píše:
My slavíme.., ale po 10 letech míň vášnivě..ve smyslu, nešílíme co tomu druhému koupíme čím ho překvapíme..tak nějak z lehka. Dnes jsem v práci, drahušci mi volali, že dělají obložený talíř, já koupím po cestě víno a budeme spolu :srdce:..takže jak, který rok..jinak kino, večeře, drobný dárek..No asi na tebe prdí, zas takové mládě není, aby si to neuvědomil :D, a nebo slaví 1.5…to už jste spolu byli?

1.května jsme spolu byli, ale ten neslaví. Minulý rok jsme 14.2. slavili a letos se na mě vykašlal…

• Citovat
  • Upravit
9950
14.2.15 19:15
@Anonymní píše:
1.května jsme spolu byli, ale ten neslaví. Minulý rok jsme 14.2. slavili a letos se na mě vykašlal…

a co má tedy dnes v plánu? máte oba volno, to nikam nechodíte? randíte jen přes týden při škole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný