Dárek pro kolegy k Vánocům

385
4.12.21 19:08

Dárek pro kolegy k Vánocům

Dobrý den, poradíte, co dát kolegům v práci k Vánocům? Konkrétně jde o 2 kolegyně a šéfa. Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37285
4.12.21 19:17

A nějaká cenová hranice? Jak moc dobře je znáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.12.21 19:23

Nějaké čokoládové pralinky nic nepokazí, diář, propiska :nevim:. Otázka je, jak blízký máte vztah.
Já mám kolegyně, které bych potěšila kávou, mixem ořechů, klobásy dobré nebo sýr. Mají spotřebu propisek.
Ale nemají rády pracholap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
4.12.21 19:24

Tak do 200 Kč na jednoho. Nejsou to mí přátelé, jen kolegové z mého a vedlejšího kanclu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37285
4.12.21 19:36
@mystiq píše:
Tak do 200 Kč na jednoho. Nejsou to mí přátelé, jen kolegové z mého a vedlejšího kanclu.

Tak něco jedlého, možná flašku vína, ale to se blbě trefuje co kdo pije a jestli vůbec. Nebo oříšky, čokoládu, nějaký mix ořechů se sušeným ovocem apod :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
4.12.21 19:37

Klidne diar nebo i nejaky pekny kalendar na stul, treba podle zajmu (nekdo rad psy, nekdo rad kytky treba). Pokud toto bys vedela. Popr. Tu kavu nebo cokoladu. To neurazi a je to neutralni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
4.12.21 19:54

Já dám každé kolegyni nějaký lepší balzám na rty a krém na ruce. Všem stejný, vím, že to v zimě užijí. Chlapovi bych dala čokoládičky, ty potěší každýho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
4.12.21 20:07

Na Facebooku stránka náramky dar. Už jsem u pani parkrat nakoupila, včetně dárku pro kolegy. Udělala mi panské i dámské náramky a část, u mě tenkrát dvě třetiny ceny jsem rovnou posílala na vybrány charitativní projekt. K dárku jsem dala kartičku, ze dárkem, který dostali, zároveň dali. Všem se líbilo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
4.12.21 20:08

Mně potěší ořechy, sušené ovoce, dobrý čaj, domácí marmeláda, vánoční hvězda či jiná kytka v květináči apod., případně krém na ruce, balzám na rty. Doma už mám spousty věcí, takže další dekorace, hrnečky,… a jiné pracholapy nepotřebuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9302
4.12.21 20:09

Já kupuju losy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1343
4.12.21 20:46

@kavenka Ano, losy jsou super, také bych koupila a nebo něco k snědku, med, marmeláda, čokoláda, víno.. Nesnáším svíčky, hrnečky, pracholapy a ani kosmetiku, tu si každý rád vybere sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
4.12.21 20:55

Flaška šampusu + ženský svíčka a chlap klobása.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
4.12.21 21:09

Já budu dávat domácí pečený čaj a handmade mýdla.

• Citovat
  • Upravit
27091
5.12.21 07:51
@mystiq píše:
Dobrý den, poradíte, co dát kolegům v práci k Vánocům? Konkrétně jde o 2 kolegyně a šéfa. Díky :)

Ja koupila zimni krem na ruce s nadhernou pomerancovou vuni. Do sacku k nemu prihodila nekolik cokoladovych kulicek a malou svicku ve tvaru sttomecku. Vypada to hezky a vlezla jsem se asi do 40 korun :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný