Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, poradíte, co dát kolegům v práci k Vánocům? Konkrétně jde o 2 kolegyně a šéfa. Díky ![]()
Nějaké čokoládové pralinky nic nepokazí, diář, propiska
. Otázka je, jak blízký máte vztah.
Já mám kolegyně, které bych potěšila kávou, mixem ořechů, klobásy dobré nebo sýr. Mají spotřebu propisek.
Ale nemají rády pracholap.
Tak do 200 Kč na jednoho. Nejsou to mí přátelé, jen kolegové z mého a vedlejšího kanclu.
@mystiq píše:
Tak do 200 Kč na jednoho. Nejsou to mí přátelé, jen kolegové z mého a vedlejšího kanclu.
Tak něco jedlého, možná flašku vína, ale to se blbě trefuje co kdo pije a jestli vůbec. Nebo oříšky, čokoládu, nějaký mix ořechů se sušeným ovocem apod ![]()
Klidne diar nebo i nejaky pekny kalendar na stul, treba podle zajmu (nekdo rad psy, nekdo rad kytky treba). Pokud toto bys vedela. Popr. Tu kavu nebo cokoladu. To neurazi a je to neutralni
Já dám každé kolegyni nějaký lepší balzám na rty a krém na ruce. Všem stejný, vím, že to v zimě užijí. Chlapovi bych dala čokoládičky, ty potěší každýho
Na Facebooku stránka náramky dar. Už jsem u pani parkrat nakoupila, včetně dárku pro kolegy. Udělala mi panské i dámské náramky a část, u mě tenkrát dvě třetiny ceny jsem rovnou posílala na vybrány charitativní projekt. K dárku jsem dala kartičku, ze dárkem, který dostali, zároveň dali. Všem se líbilo ![]()
Mně potěší ořechy, sušené ovoce, dobrý čaj, domácí marmeláda, vánoční hvězda či jiná kytka v květináči apod., případně krém na ruce, balzám na rty. Doma už mám spousty věcí, takže další dekorace, hrnečky,… a jiné pracholapy nepotřebuju
@kavenka Ano, losy jsou super, také bych koupila a nebo něco k snědku, med, marmeláda, čokoláda, víno.. Nesnáším svíčky, hrnečky, pracholapy a ani kosmetiku, tu si každý rád vybere sám.
@mystiq píše:
Dobrý den, poradíte, co dát kolegům v práci k Vánocům? Konkrétně jde o 2 kolegyně a šéfa. Díky
Ja koupila zimni krem na ruce s nadhernou pomerancovou vuni. Do sacku k nemu prihodila nekolik cokoladovych kulicek a malou svicku ve tvaru sttomecku. Vypada to hezky a vlezla jsem se asi do 40 korun ![]()