Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Skákací kulička nebo jakýkoliv míček. Děti milují
Jsem učitelka, tak už to znám.
Záleží na věku dětí.
Mám ve družině prvňáky a druháky.
Tam si můžu dovolit, že jim koupím pod stromek Kinderko každému (kousek čokolády a hračka v jednom). Ono to i tak vyjde. Mám od školy k dispozici 20,– na hlavu. Kdybych měla víc, tak bych jim koupila klíčenku pop it. Že po moji pokukují
. Líbí se jim. Dostala jsem ji od minulé skupiny. A příští týden jedeme s kolegyní vybrat nové hračky, hry (každá pro své oddělení).
Podobně to dělají třídní, že koupí Kinderko každému. Plus rodiče koupi něco neutrálního v hodnotě 50,– nebo dají peníze uč., ať něco koupí. Když vyjdou peníze, tak 1-2 společné hry do třídy si koupí.
Magnetky s fotkou třídy nebo s nějakou oblíbenou postavičkou (syn chodí do třídy slovíček, tak by byl nadšen ze sovy), pernicek se jménem, jednou jsem dětem dělala čokoládové pralinky, stírací losy, šumivé bomby do koupele a chtěla Jsem koupit takové ty ručníky na ruce, jak jsou slibované do nějakého tvaru a když se dají do vody, tak se zvětší, jen jsem jich tolik naráz nesehnala na poslední chvíli. Ještě mě napadají nějaké kelímky na pití třeba nebo hrnečky z Ikea a napsat na ně fixou jméno nebo věnování. Nebo koupit jednobarevná trička a něco napsat na ně.
U nas dávala učitelka dětma balónky a takový ten plechový odznak. Na kroužku zas dostali od trenéra každý cokoladovy adventní kalendář. Jinak mi napadá kinder vajíčko nebo takovou tu pez figurku, ale záleží jak jsou to staré děti no.
Na 1 stupni dcera dostala jeden rok pernikovy stromeček, další rok samolepky.
Ale myslím si, že i kdyby žáci od paní učitelky nedostali nic (zejména na vyšším stupni), je to jedno.
Kdybych byla ucitelkou 1 stupně, koupila bych každý rok do třídy pár her, které by hrimadne rozbalili a pak hráli.
Jsem na speciální škole, děti jsou opravdu různého věku, od 1.třídy po 16.leté bagouny, ale jsou to všichni zlatíčka… prostě malé děti, které potěší drobnost a určitě ji nebudou kritizovat. Už i z toho důvodu bych každému z nich chtěla udělat radost…
@Anonymní píše:
Jsem na speciální škole, děti jsou opravdu různého věku, od 1.třídy po 16.leté bagouny, ale jsou to všichni zlatíčka… prostě malé děti, které potěší drobnost a určitě ji nebudou kritizovat. Už i z toho důvodu bych každému z nich chtěla udělat radost…
V Levných knihách mají zápisníky s těmi obracecími flitry. Příbuzná pracuje u mentálně postižených, a zrovna toto jim dělá velkou radost, mohou si to rukama osahat a měnit to (kupovala jim do nějakých soutěží a mělo to úspěch). Tak třeba něco takového? Nebo tam mají levné bločky s vyškrabovacími obrázky.
Pop it klíčenky děcka po nich touží i ten můj 8miletý
a nebo jak tady byl tip Kinder vajíčka
Já dnes koupila dárečky pro 9tileté slečny. Vánoční ponožky z Pepca. 40,–/pár. Pěkné, froté.
@stinga píše:
no už jen to, že si do profilovky dá vlastní fotku s dítětemvypovídá o ní dost
Ke všemu je prolhaná. Fuj. ![]()
Nabízí a pak umazala příspěvek, že nic nenabízí. Já jí citovala. Ten konec o SZ umazala. Naštěstí se dá v diskuzích citovat.
@stinga píše:
tento fenomén tu také nechápu, někdo poruší pravidla a nahlásí toho, co si porušování všimne?
mně tu přece kdysi také jedna chtěla zabanovat, výsledek byl, že zabanovali jiale už se lekla a původní příspěvek upravila
Tato paní je úplně mimo. Už byla všude citovaná. Smazání jí nepomohlo. A fotky dětí, to je síla. ![]()
@Marci18 píše:
Ahoj děvčata vím ze je to diskuze minuly rok
Vyrabim kornoutky se soli do koupele jsou vhodne jako dárek pro učitelky dost častoPříspěvek upraven 04.11.22 v 07:48
Příspěvky jsem citovala. Smazání konce diskuze ti nepomůže.
Poradíte nějaké drobnosti, které by mohly udělat radost? Uvítám jakékoliv tipy cca do 50,–…jde o různorodou skupinku dětí