Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, Otázka možná spis na muže, ale třeba i technicky zdatnou ženu. Řeším dárky a chtěla bych koupit manzelovi kameru do auta, muže mi někdo nějakou doporucit. Něco s dobrým poměrem kvalita x cena. Díky
A chceme letos koupit synovi xbox series s, je bez mechaniky. Takže hry jen asi s tím kódem? A daji se pak koupit starší? Nebo od někoho půjčit? Vůbec nevím jak to bez CD funguje? Díky
Příspěvek upraven 04.12.21 v 16:43
Mám pro chlapa tuhle kameru do auta *** Sice dražší ale on pořád po ní pokukoval
S xboxem ti neporadím ![]()
Edit admin - reklama
@Kristýnka526 píše:
Mám pro chlapa tuhle kameru do auta ***. Sice dražší ale on pořád po ní pokukoval
S xboxem ti neporadím
Sry, ale xmartian vypadá velmi podezřele, osobně bych si tam nic nekoupil.
@Lucie142 za mě Xbox one, páč koupíš moře starších her a je to víc na pohodu, rozšíření skrz HDD.. a kameru mám lamax 4k a ta je super, poměr cena výkon jednoznačně top
@Zumpa píše:
Sry, ale xmartian vypadá velmi podezřele, osobně bych si tam nic nekoupil.
Díky, taky jsem si toho všimla. Možná nějaký “dovoz” ![]()
@Lucie142 píše:
Díky, taky jsem si toho všimla. Možná nějaký “dovoz”
Spíš po zaplacení „nedovoz“ ![]()
@Kristýnka526 píše:
Mám pro chlapa tuhle kameru do auta ***. Sice dražší ale on pořád po ní pokukoval
S xboxem ti neporadím
Ty stránky jsou podvodné.
@martina.se
Díky a myslíš, ze ten kód třeba nepůjde koupit už starší, nebo použit střídavě na dvou konzolach? Protože to bylo dost nevýhodné, ty hry jsou docela drahe
@Zumpa píše:
Spíš po zaplacení „nedovoz“
Já stejne spis potrebuju typ a značku, kupovat chci u prověřeného obchodníka. Ale tak paní prý koupila, pokud není majitelka e-shopu ![]()
@Lucie142 píše:
@martina.se
Díky a myslíš, ze ten kód třeba nepůjde koupit už starší, nebo použit střídavě na dvou konzolach? Protože to bylo dost nevýhodné, ty hry jsou docela drahe
Ty starší jsou limitované na tuším 2 nebo 3 použití, pak jsi v loji.. takhle dáme cd a půjčujeme si mezi kámoši atd
je to lepší, no.. za me tedy ![]()
Je tak to se omlouvám
já ji mám doma pro chlapa na vánoce no nemyslela jsem to špatně ![]()
@Kristýnka526 píše:
Je tak to se omlouvámjá ji mám doma pro chlapa na vánoce no nemyslela jsem to špatně
V pohodě, jestli ti došla a je dobra, tak to je jenom dobře
Každopádně díky za tip.
@Lucie142 právě že došla ale objednávala jsem už před měsícem zpětně no
šťastný výběr při nakupování ať narazíš na tu pravou ![]()