Vůně do auta a dárky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.12.21 15:04

Vůně do auta a darky

Zdravím,
jako každý rok i letos už zoufale sháním dárky a pro přítele jsem bez nápadu. Napadá mě mimo měkkých dárků snad jen vůně do auta, ale nenašla jsem žádnou nijak vhodnou a tak prosím jestli někdo nemá nějaký tip na vůni do auta, která něco vydrží, příjemně voní a vzhledově vypadá hezky, zase si ale nemyslím že něco výstředního získá úspěch. (Jsem schopna si i připlatit za něco luxusnějšího)

Pokud ale máte i jiný tipy na dárky, sem s nimi ;) ten můj prý nic nepotřebuje a když se něco najde, tak si to hned pořídí :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26850
4.12.21 15:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
4.12.21 15:21

Zkus /www.yankeesvicky.cz/ mají tam i woodwicks vonné tyčinky nebo luxusnejsi italské Millefiori Milano…přítel je na car vůně ujeté a tyhle kupuju. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10024
4.12.21 15:32

My máme Yankee Candle clean cotton, ale nějaký stylový vzhled to nemá. Já třeba pro muže žádné extra dárky nemám a ani on pro mě. Dáváme se vždycky jen pár dárků. Pro mě je to jednoduché, potěší mě lego nebo knížky (ví, které chci a čtu), s ním je to složitější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15740
4.12.21 15:44

Já darované vůně do auta rovnou vyhazuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.21 15:49

@Wani vybrat něco, co ocení je nadlidský umění :DD

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.12.21 15:49

@Zumpa A jaký je důvod?

• Citovat
  • Upravit
20848
4.12.21 15:52
@Anonymní píše:
@Zumpa A jaký je důvod?

Jelikož většinou smrdí. Dělám to stejně. Nebo jsou to nějaký srajdy co ti někde vytečou, poleptají palubovku atd. Nebo moc intenzivní, že tě z toho při řízení bolí hlava atd.

Jako vůně do auta leda pro kuřáka, který je takový prase že kouří v autě a potřebuje to přerazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15740
4.12.21 15:57
@Cenarius píše:
Jelikož většinou smrdí. Dělám to stejně. Nebo jsou to nějaký srajdy co ti někde vytečou, poleptají palubovku atd. Nebo moc intenzivní, že tě z toho při řízení bolí hlava atd.Jako vůně do auta leda pro kuřáka, který je takový prase že kouří v autě a potřebuje to přerazit.

Asi tak, nevidím žádný důvod, proč fetovat chemii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1149
4.12.21 16:14

https://makeup.cz/product/396696/?…

Já koupila toto chlapovi k vánocům. Mám ráda voňavý byt tak mu to může vonět i v autě :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
4.12.21 16:35

Jak už tu bylo zmíněno. Taky vonné blbosti vyhazuji. Je to plně sajrajtu a jeste to smrdí. Akorát z toho bolí hlava.
Bez urážky.
Popremyslela bych po nějakém lepším dárků. A nebo když už chceš tu vůní do auta, tak se podívej na nějaké, co nejsou od A do Z chemické koktejly. Představa, že v tak malém prostoru to člověk dycha hodiny je děsná.
Už tak kolem nás je hromada sra…, tak proč si ji ještě dávat do auta. :nevim: :mrgreen:
Kup ku do auta čističku vzduchu. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
4.12.21 17:08

Vůně miluju ze smelloflife, konkrétně mám inspirovanou mou milovanou vůní la vie est Belle :srdce: ale pro chlapa nic moc :mrgreen: každopádně i ty pánské krásně voní a vydrží dlouho, vypadá hezky a nikde neteče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
4.12.21 17:19

To by mi udělalo větši radost nějaké košťátko se škrabkou a nebo sada žárovek. Z „vůně“ v autě bych :poblion:
Nebo nějaký prostředek na vyčištění interiéru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný