Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím,
už druhým rokem si lámu hlavu s tím, co by potěšilo paní uklízečku, která nám chodí pravidelně uklízet do kanceláře už několik let, takže se všemi (i šéfy) má fajn vztah. Neznáme se ale zase tolik, abych věděla, co má ráda a co dělá mimo práci. Minule jsem koupila dárkový koš, neřešil jste to někdo taky? Ráda bych jí udělala radost, rozpočet bych řekla cca 500, max 1000.
Děkuju za nápady.
Mne jako uklizecce kdysi davno delali nejvetsi radost poukazy na cokoliv. K vanocum jsem dostavala dysko ve vysi ceny jednoho uklidu.
@heevi Masáže, vstup do bazénu, poukaz kamkoliv, kde si sama vybere, co se jí líbí. Zkus to odhadnout.
@ngauruhoe @Aries6 Děkuju holky, no snad se tedy trefím, uvidím, jak se na to bude tvářit šéf ![]()
Vino a do obalky hezkou odmenu, aby si poridila co potrebuje.
Co si budeme povidat. Penize jsou treba a zrovna uklizecka je mizerne placena.
Ja jako uklizecka, tak me nejvic potesi masaz:-) vetsinou dostanu penize navic, za kterou si tu masaz koupim, protoze telo uz rve unavou koncem roku ![]()
Ale i darkovy poukazy potesi.Vino a cokoladu moc neocenim.Doma nepiju a cokoladu nejim.
@Lenka76 Penize do obalky si nedas do ucetnictvi, to je pro firmu problem.
Právě že s penězi do obálky je pak problém kvůli účetnictví
moc děkuju holky, nejlepší mi asi přijde ta masáž nebo poukaz někam, kde toho dělají víc a paní si bude moct vybrat
děkuju ![]()
Jo promin, ja zapomnela, ze to je firma.
Myslim, ze tou masazi, nebo kosmetikou, nebo poukaz urcite radost udela.
A je hezky, ze myslite na uklizecku.