Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ne, mam navigaci v autě, ale stejne v 90% případu používám waze. Autoatlas jsem měla naposledy snad před deseti lety. K prohlížení okolí je lepší net
Velmi se hodí, když není signál nebo z nějakého důvodu kiksne navigace. Já třeba mám mnohem raději mapu než navigaci. ale záleží na každém, jak to má
Autoatlas nepoužívám, ale v autě ho vozím. Podobně mám doma petrolejovou lampu i přesto, že mám v baráku světla na elektrický proud, mám plynovou bombu s hořákem, i když normálně vařím na elektrickém vařiči a mám kamna na tuhá paliva, přestože běžně topíme plynem. Za určitých okolností se může hodit a v dané situaci je pak k nezaplacení.
Autoatlas používám aktivně a jako primární zdroj, navigaci jen doplnkove. Uz se mi parkrat stalo, ze nemit atlas, tak jsem jen s navigaci dost v riti.
Roky jsem se do autoatlasu nedívala… Ale dlouho jsme ho vozili v autě, občas do něj koukaly děti, když byla cesta dlouhá, ale z toho se jim pak dělalo špatně, takže ani to obecně doporučit nemohu… ![]()
Jo mame mapu v aute a manzel na ni neda dopustit, a to ma navigaci
My mame tu podrobnou, turistickou, jsou v ni pamatky a je fakt podrobna
Používáme. Už se nám několikrát stálo, že jsme neměli signál, vybitou baterii.
Pokud víš, že dotyčný automapu nemá, tak bych mu ji koupila.
Automapa je v autě něco jako baterka v bytě. Celý rok jí nepouziješ, ale pak nastane situace, že jseš ráda když ji máš ![]()
Máme v autě, jaký nevím…občas použijeme i když máme navigaci
Bez něj ani ránu na delší cestu než co jezdíme běžně, navigaci máme…
Většinou v létě se zblázní a vede nás cestou necestou…
V té chvíli jsem na řadě já s autoatlasem, popiram vžitý názor, že ženy neumí číst v mapách ????já ano můj muž by podle mapy netrefil ani do nejbližšího města
![]()
Ze svého auta jsem ho nedávno vyhodila, z auta manžela letěl už dávno, nepoužíváme ho ani jeden.
Používám atlas, manžel radši pohrabuje v mapách v mobilu, ale navigaci já ![]()
Používáte autoatlas ČR, i když máte navigaci? Má cenu jej věnovat jako vánoční dárek někomu, kdo navigaci má? Třeba k prohlížení, co je v okolí míst, kam jedete, atd?
Prosím o anonym, je to dárek a nechci, aby se o něm dotyčný dozvěděl.