Darek pro páry

Anonymní
17.12.20 10:15

Darek pro páry

Holky, potřebuji poradit.. Mám bratra, ten má manželku a tak samo má bratra i můj manžel. Na obě strany švagrovcu jsme si davali vždycky společne dárky (jak pro bratry tak i pro manželky). Například vstup do vyrivky, vstupenky do kina atd. My zase dostali s manželem třeba stejné trička.
Tento rok jsme se dohodli, že do obou stran ivestujeme 1500. A popravdě nás vůbec nic nenapadá. Bratr od manžela a jeho přítelkyně mají rádi úplně jiné věci než my.. Nosí stejné oblečení, stejne spodní prádlo, všechny věci mají stejné i co se týče elektroniky. Taky mají dost rádi růžovou. Přijdou mi, že jak jeho bratr tak jeho manželka jsou oba takové „damičky“. To z mojí stramy je to opačně. Bratr s manželkou rádi chodí na hory, oblékají se spíše sportovně jsou prostě úplně jiní

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81521
17.12.20 10:21

Na to je strašně málo informaci. Napadá mi nějaká deskovka, pokud hrají, dávali jsme poukázku do wellness, syunového světa, dobré restaurace, na nějaké sportoviště - vyzkoušet nový spotrt, mě třeba bavil curling, nějakou únikovku, za 1500 by už šlo nějaké ubytování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
17.12.20 10:31

Koupila bych kvalitní víno a nějakou delikatesu, ať to mají na společný hezký večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33132
17.12.20 10:34

U nás v rodině frčí jídelní koše (víno, káva, čaje, pochutiny, popřípadě lepší tvrdý alkohol), poukázky na masáže, únikovku, deskovky, vybavení do domácnosti (to si obdarovávaní obvykle napíší na nějaký wish list).
Letos dávám třeba dárkovou sadu lepšího/v supermarketech nedostupného koření.

Já si třeba letos pro naší rodinu přála sportovní náčiní, v předešlých letech třeba hlídání dětí nebo poukaz na rodinné focení, lístky do kina či divadla (to je teď teda trochu risky).

Stejná trička či mikiny jsme teda taky dostaly, ale nám to přijde trapné v tom někam vyrazit, takže trička jsme určili jako „spací“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14873
17.12.20 11:24

Tem prvním bych objednala nějaké to spodní prádlo se stejným vzorem, to je nejjednodušší (Dedoles má, možná i Intimissimi?), tem druhým nevim co… třeba nějaký dárkový kos, co třeba něco z manboxeo? Nejsou to klasické koše, ale bedny s pacidlem, mi se to libi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone
18.12.20 06:24

Poukázka do sportu.
Restaurace

• Citovat
  • Upravit
Everyone
18.12.20 06:25

Lepší víno a delikatesy * _ sýry, oříšky, olivy

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.12.20 16:53

Co třeba nějaký voucher do restaurace

• Citovat
  • Upravit
10
21.12.20 18:42

Myslím že ten poukaz do restaurace z ní vcelku fajn popřípadě poukaz na nějakou společnou masáž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný