Dárek pro pětiletého

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
31
16.7.10 20:10

Dárek pro pětiletého

Ahoj holky!Kamarádky chlapeček slaví narozeniny - 5 let a my absolutně netušíme co mu koupit za hračku nebo hru, co by tak takového klučinu potěšilo…Poraďte prosím,něco tak do 500 Kč. Já mám teprve 6-měsíčního, tak nevím :roll: Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
16.7.10 20:18

Já bych se poradila s kamarádkou :wink: . Teda pokud bych s nimi nebyla tak často, abych mohla vypozorovat, co by ho potěšilo. Napadá mě lego (existují i malá balení).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
16.7.10 20:19

Myslím, že moc pěkným dárkem by byla velká kniha předškoláka, nebo něco podobného. Je tam spousta úkolů, které děti v tomto věku zvládnou a připraví se tak do školy. U nás by takový dárek určitě uspěl, i když už máme takových několik, dělat pořád dokola stejnou ji nebaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
16.7.10 20:26

Pokud se ti nechce moc přemýšlet, tak devadesát procent kluků je ulítlých na autíčka a na mašinky. A pokud si naopak z vybírání dárku chceš udělat zážitek, tak zkus vyrazit do obchodu jako je Puntanela, Sparkys a já nevím jak se všechny jmenují… Jr to tak 14 dní, co jsem v brněnském Sparkys viděl za výlohou bombastickou umělohmotnou stavebnici a z ní postavené všelijaké mechanismy včetně formule 1 a vysokozdvižného vozíku.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
16.7.10 20:42

Kamarádka má stejně starého klučinu a ten i jeho spoustu kamarádu ulítává na legu. Takže také hlasuji pro něj. Tím určitě nic nezkazíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
16.7.10 20:45
Jura007 píše:
Pokud se ti nechce moc přemýšlet, tak devadesát procent kluků je ulítlých na autíčka a na mašinky. A pokud si naopak z vybírání dárku chceš udělat zážitek, tak zkus vyrazit do obchodu jako je Puntanela, Sparkys a já nevím jak se všechny jmenují… Jr to tak 14 dní, co jsem v brněnském Sparkys viděl za výlohou bombastickou umělohmotnou stavebnici a z ní postavené všelijaké mechanismy včetně formule 1 a vysokozdvižného vozíku.....

Teď jsem chtěla napsat, jojo, a vem sebou chlapa, a teď koukám, on to chlap psal! Tak to je přesný. Kamarádka , která má dvě dcery, byla ze svýho muže už tak nešťastná, že mu k narozeninám koupila stavebnici lego asi za tři tisíce, autíčko na dálkový ovládání. Manžel byl tak nadšen, že autíčko skládal tři noci v kuse!!!! :-) Takže asi tak. Rozdíl v těch chlapech je akorát v ceně a letech ..... Takže znova opakuji. Do těch Pultanel vem svýho chlapa uvidíš. Myslím, že místo pětistovky vydá mnohem víc a už se bude těšit, až pro to znova půjde s vaším prckem :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
16.7.10 20:49

Emilie, přesně tak… :palec: A to ještě nikdo tady neviděl, s jakým ocelovým „LEGEM“ si „hraju“ v práci..... Holt přísloví „Kdo si hraje, nezlobí“ je hluboce pravdivé… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
16.7.10 20:50

A ještě mě napadl jeden tip: zajít do modelářství - brněnský obchodní dům Vágner na České, nejvyšší patro. Tam jsem viděl bezva věc - už postavené a nabarvené modely letadel, říká se jim kity… Přímo v krabičce se nachází už hotový model. Cena něco přes dvě stovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
16.7.10 21:09

Určitě bude nejlepší poradit se s kamarádkou, dneska mají děti doma tolik věcí, že by byla škoda trefit se zrovna do toho, co už klučina doma má, o jeho zklamání nemluvě… Osobně si myslím, že cokoliv, na čem bude nějaká „komerční“ postavička typu Pat a Mat, Mašinka Tomáš, Auta atd., bude mít úspěch. Ať už půjde o polštář, balón či cokoliv jiného. Aspoň náš mladej je z toho úplně hotovej a kdybych mu dala papírový kapesníky s Bořkem stavitelem, tak je snad bude uctívat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
16.7.10 21:58

Děkuji všem. Stavebnice je dobrý nápad, mě by se taky líbila :-D tak třeba koupíme i pro nás :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3580
23.7.10 12:18

nevím jestli je to ještě aktuální, v sobotu má kamarádky syn 5 let a já mu koupila hru Kris-kros, je to dětská verze známé hry pro děti od 5 let, moje dcera ji má taky doma a je to supr. Ještě jsme mu k tomu dokupovali takový terč, na který se hází míčky, které jsou oblepené suchým zipem,,,, nemám ráda zbraně a klasické terče se šipkama /pro děti teda/, a on terč chtěla, tak jsem přistoupila k tomuto kompromisu.

Autíček má doma na kila, tak další krám tohoto druhu jsem kamarádce do bytu tahat nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
8.2.14 15:17

Nemáte prosím tip na dárek k narozeninám pro pětiletého kluka?? Syn má za měsíc narozeniny a my nějak tápeme a nevíme :think: Mám objednanou knížku, ale tak něco ještě by to chtělo :D

• Citovat
  • Upravit
154
8.2.14 15:23

Mrkni na hru Padající opičky. U nás je to teď nejoblíbenější hra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
8.2.14 15:31

U nás frčí Hot Wheels - autíčka, autodráhy…
Pak lego
Hra „Tučňáku nezlob se“

• Citovat
  • Upravit
72725
8.2.14 15:57

@madi u nás toho frčí fakt hodně - ale k pátým narozkám kluk dostal nové kolo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí