Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
zvažujeme koupit dětem trampolínu,ale nemáme moc velkou zahradu.Uvažujeme o průměru 244cm,max. 3m.Máte doma někdo tu 244cm,mohou v ní skákat 2děti naráz.Ač se to snažím na zahradě nějak vyměřit tohle si úplně představit neumím.A kde jste nakupovali? Uvažuji o MasterJump.
Ahoj,
tak my máme tu 3m. Dětí se tam vejde hodně, ale já to nemám ráda. Slyšela jsem o dost úrazech, kdy do sebe skákající děti narazily hlavou a byl z toho otřes mozku.
Jo a rozhodně bych doporučovala tu se sítí.
Takže se snažím, aby jedno dítě skákalo uprostřed a další jen sedí kolem.
To se týká ale jen návštěv, jinak mám holky jen dvě a ty chodí každá zvlášť.
Kupovala jsem loni v Hervisu.
Halka
Tak na tuto velikost se dvě děti vejdou, to se vejdou i na dvoumetrovou, ale pokud budou skákat divočeji, tak je lepší, aby tam bylo jen jedno, ono udržet stabilitu a ještě se koukat, abych nenarazil do sourozence…
My máme třímetrovou, děti tam pouštím po dvou, pokud všichni, tak se mnou, abych tam byla s nima a pohlídala si je. Co se návštěv týká, tak max. po dvou hlavně u starších dětí.
A rozhodně se sítí ![]()
Kupovala jsem přes Aukro od sommerstore…
Ahoj, opravdu bojujeme s místem, ale trampolínu bychom chtěli. Máme děti 3 a 6 let, které na trampolíně zatím jen poskakují a běhají,ale je mi jasné, že až budou větší tak by tam dělali kde co
.Jde mi o to, aby na tu trampolínu mohli chodit oba teď když bude nová a tzv. v kurzu
, protože střídání bude boj.
Švagrová si pro dvě děti pořídila tu dvoumetrovou a stačí jim - věk 5 a 3 roky, tak by to mohlo stačit i pro vás ![]()
Já jsem to brala tak, aby každé dítě mělo metr, máme tři, takže třímetrová a je fakt velká! Taky musíte počítat s výškou sítě a rovným podkladem, jestli bojujete s místem, jděte do té dvoumetrové ![]()
Je fakt, že když jsem uviděla tu naši postavenou, tak jsem se zhrozila, co je to za obra. Člověk si ale zvykne na všechno, tak už mi to ani nepřijde.
Halka
My máme 2,44 se sítí a z Hervisu a pro dvě děti, 3 a 4 roky, úplně stačí. I pro tři, ale nesmí být nikdo výrazně starší a těžší, aby jim v tom nenadělal zmatek, ti naši „tříročci“ to ještě moc nerozhoupou. Pro větší děti, 6 a víc, by asi pak už byla lepší větší, pruží to totiž opravdu hodně.
Ahoj taky máme pro dvě děti tu 2,4. Pro dvě stačí určitě a i když tam je ještě jedno či dvě další děti, které nejsou extra divoké. (ale jedná se o malé děti:)