Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Je vhodné koupit šéfovi k Vánocům menší dárek?
Koupili jsme s kolegy menší dárek šéfovi,(nic drahého, spíš takovou srandu)který mu chceme předat na vánočním večírku.
Manžel mi tady tvrdí, že jsme prdlí, že se nic nekupuje a nedává. Me to příjde milé, když ho máme rádi a jsme dobrá parta…Tak nevím, je to blbé, nebo trapné?
Vedoucímu kupujeme. On je takový méďa ![]()
Pokud jste dobrý kolektiv a šéf je v pohodě, tak na tom divného určitě nic není. ![]()
@Anonymní píše:
no nemusis, nejspis nebudu mit hlidani![]()
chlap v praci..
A sakra, to si musíš nějak zařídit ![]()
@Anonymní píše:
Je vhodné koupit šéfovi k Vánocům menší dárek?
Koupili jsme s kolegy menší dárek šéfovi,(nic drahého, spíš takovou srandu)který mu chceme předat na vánočním večírku.
Manžel mi tady tvrdí, že jsme prdlí, že se nic nekupuje a nedává. Me to příjde milé, když ho máme rádi a jsme dobrá parta…Tak nevím, je to blbé, nebo trapné?
Naopak, na večírku mi to přijde vhodné.
Drobnost neni blbost. Navic pri tom vecirku to dava smysl.
My si se sefem davame i cokoladicku na Mikulase, vozime pozornost z dovolene ![]()
Kdyz jsou vztahy dobre a fajn parta, je to prirozene, ne prdle ![]()
@bublinek píše:
Vy máte večírek? Mám ho zrušili, takže závist
Pokud to je za kolektiv a šéf to vezme tak proč ne.
Nám taky, ale nás je hodně takže pochopitelné..
@Radulka1 Záleží asi i na tom, co má šéf rád. My jsme mu koupili sadu whisky karafy a skleniček. Na to jsme teda nic vyrýt nenechávali, ale dávalo se to do takové krabice a k tomu další drobnosti, a krabice už personalizovaná byla. ![]()
@JarkaX90 píše:
@Radulka1 Záleží asi i na tom, co má šéf rád. My jsme mu koupili sadu whisky karafy a skleniček. Na to jsme teda nic vyrýt nenechávali, ale dávalo se to do takové krabice a k tomu další drobnosti, a krabice už personalizovaná byla.
Teď už je to asi jedno, veřírek byl před pár lety ![]()