Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všichni,
ke konci měsíce odchází náš oblíbený šéf (31) a rádi bychom mu dali nějaký originální dárek (cca 3500,–).
Původně jsme mu chtěli koupit hodinky a dát na ně něco vyrýt (já vím, neoriginální) Ale jak jsme zjistili, on by je stejně nenosil.
Je velký fotbalový fanda, jenže ani dres není to pravé (má jich několik)
Nemáte někdo nějaký tip? My už si v práci vážně nevíme rady.
Vím, že se tady čas od času nějaké tipy na dárky objevují, ale zatím jsem nic vhodného neobjevila.
Díky moc za jakýkoliv nápad či tip
Radulka1
Ahoj Radulko,
my jsme šéfovi (=ředitel) dali k jeho 60-tinám kufřík a velice drahé luxusní pero. Hodně ho to potěšilo - hlavně i k jeho věku se to hodilo.
Ono hodně záleží, jestli je to THP pracovník, nebo třeba vedoucí směny apod., to je potom hloupý dávat takový dárek.
Co třeba nějakou originální kravatu? A nebo, když je fotbalový fanda, tak fotbal. balon a na něj se třeba všichni podepište.
Přeji při výběru hodně štěstí!!!
Radka
co mu koupit permici někam?
nebo zásoby kvalitního alkoholu (vín)?
náš šéf dostal jednou kolečkové brusle a jednou lekce jízdy na koni
![]()
ps: je živ, nezraněn
M.
Otec dostal k sedesatinam vyhlidkovy let letadlem pro tri osoby (ctyrmistna cessna - takze tri pasazeri plus pilot) - bylo to 40 minut nad Krkonose a obleteli jsme i nas dum - byla to nadhera a zivotni zazitek… Krknose mame prochozene, bylo uzasne videt znama mista shora.
A stalo to prave kolem 3000… Urcite je neco takoveho i u vas.
Opravdu to bylo nezapomenutelne…
L.
Diky moc vsem za prima napady.
Nakonec jsme koupili poukaz na tandemovy seskok padakem. Dnes probehlo predani a sef byl uplne nadseny
))
A diky vam mam i bezva inspiraci do budoucna
Radulka
Je vhodné koupit šéfovi k Vánocům menší dárek?
Koupili jsme s kolegy menší dárek šéfovi,(nic drahého, spíš takovou srandu)který mu chceme předat na vánočním večírku.
Manžel mi tady tvrdí, že jsme prdlí, že se nic nekupuje a nedává. Me to příjde milé, když ho máme rádi a jsme dobrá parta…Tak nevím, je to blbé, nebo trapné?
@Anonymní píše:
Koupili jsme s kolegy menší dárek šéfovi,(nic drahého, spíš takovou srandu)který mu chceme předat na vánočním večírku.
Manžel mi tady tvrdí, že jsme prdlí, že se nic nekupuje a nedává. Me to příjde milé, když ho máme rádi a jsme dobrá parta…Tak nevím, je to blbé, nebo trapné?
Vy máte večírek? Mám ho zrušili, takže závist ![]()
Pokud to je za kolektiv a šéf to vezme tak proč ne.
Proč by to bylo trapné
dárek bych šéfovi dala, určitě to potěší ![]()
@Anonymní píše:
Pokud mate vanocni vecirek, tak mi to vhodne prijde. ![]()
@Anonymní píše:
Tak to jste snad jediná firma, která má v dnešní době vánoční večírek ![]()
Hloupé mi to nepřijde, když je to jen drobnost…
@Rachel_cz píše:
Tak to jste snad jediná firma, která má v dnešní době vánoční večírek
Hloupé mi to nepřijde, když je to jen drobnost…
@Anonymní píše:nejsou
mame ho taky, ale firma ma pet a pul zamestnancu..
Závidím ![]()
@Rachel_cz píše:
Závidím
no nemusis, nejspis nebudu mit hlidani
chlap v praci..