Dárek pro synovce k 9. narozeninám

209
29.8.11 22:39

Dárek pro synovce k 9.narozeninám

Ahoj, poradíte prosím někdo, co pro 9ti letého kluka? Mám pocit, že už téměř všechno má a nic nového mě nenapadá. Nemáte někdo tip? Díky moc K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9166
29.8.11 23:08

školní věci…Batoh do školy, nebo i na sport, kapsičku na mobil, mikina, tou nic nezkazíš…něco holt praktického

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Maai
30.8.11 00:58

super typ

Mám pro tebe super typ na dárek: http://www.gadgeteshop.cz/…-time-clock/?… ..myslím že je to originální a pro 9ti letýho kluka výborná hračka…mám to v odkazech na fajn dárky už pěknou chvíli ale nemám to komu dát :D

• Citovat
  • Upravit
SandraM
30.8.11 11:40

no podle mě na tom vůbec není vidět, kolik je hodin :) myslím, že by mě to jako 9ti letýho kluka nenadchlo, ale těžko říct.

Spíš něco, co má prostě rád, podle mě je jedno, že už to třeba i má… co lego, baví ho? Mýho bráchu drželo asi do 15ti :D nebo nějaká hra - ne pc, k tomu bych ho moc nenabádala. Případně pokud sportuje, něco na sport. Nebo zaplatit nějaký kurz, co by ho bavil.

• Citovat
  • Upravit
Maai
30.8.11 13:23

podle mě jde spíš o to že si to postaví sám, víš? :) kvítko píše že kluk už snad všechno má…myslím že kyždý dítě v tom věku potěší když dostane něco co ještě neviděl, nemá to a navíc si to může sám postavit ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný