Dárek pro těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
836
8.8.14 16:17

Obnovuji diskuzi. Holky nevite, jestli takove darky nekde davaji? Ja pred tremi roky v Brne v jednom obchudku po predlozeni tehu prukazky dostala krasny body pro mimi zdarma a predchozi nakup nebyl podminkou. Tak by me zajimalo, jestli to jeste nekde je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.8.14 16:32

@Bessinka 8o tak to jsi měla velké štěstí.. já dostala max vzorkovník u gynekologa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
8.8.14 16:51

VZP dává po registraci miminka nějakou tašku, kde jsou také různé vzorky a slevové kupony. Ale v době těhotenství :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
8.8.14 16:55

Teď jsem našla DM

dm babybonus - tolik výhod pro mě a mého drobečka!

dm babybonus je určen pro děti do tří let věku. Přihlásit děťátko může kterýkoliv z jeho rodičů nebo se může přihlásit již těhotná maminka. Čekají na Vás slevové knížky dm babybonus přinášející výraznou úsporu při nákupech pro Vašeho drobečka nebo speciální výhody na dm active beauty terminalu. Přihlaste se a ušetřete při nákupech věcí potřebných pro Vaše děťátko!

Můžete se těšit na:

slevovou knížku každé 2 měsíce na terminalu jen za 25 bodů
startovací balíček pro nastávající maminky a novorozence na pokladně
dárečky k 1. a 2. narozeninám Vašeho děťátka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
8.8.14 18:10

O DM vim, zkusim pohledat ten obchudek v Brne… 20.8. tam pojedu tak zjistim a pripadne vam sem dam info. vim ze kdysi davval darek i Malvvik, ale uz to u nich na strankach nevidim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
8.8.14 18:34

Ještě má i Rossmann podobnou akci pro budoucí maminky, je tam nějaký klub Rossmánek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí