Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Milé těhulky,
zrovna jsem koutkem oka zahlédla reklamu v TV na dárek zdarma - Interspar rozdává v rámci akce „Vše pro dítě“ nějaký set či balíček pro nastávající maminky. Předpokládám, že to bude něco jako loni dával Carrefour (oproti nahlédnutí do těhu průkazky) - to byl kufřík pro těhulky se vzorečky plíny, kosmetiky, příkrmu, letáčky, slevy apod. Doufám, že jsem se nespletla a nemystifikuji vás, ani nevím od kdy do kdy ta akce platí, ale kdo má cestu kolem Sparu, snad se nám tady ozve a podělí se o podrobnosti.
taky jsem to viděla v letáku, platné asi do 14.2.-do vypr. zásob.
mají tam krásné nabídky, i když něco není tak cenově výhodné jako se to zdá.
ten balíček pro budoucí maminky tam je, tak si ho vyzvedněte, škoda jim to nechat..
Posouvám to nahoru …
přece jim to tam těhulky nenecháte … kde člověk dneska dostane něco zadarmo … ![]()
Jak psala Et, nabízí tam i další dětské zboží (stejně jako v současné době Tesco a Carrefour), tak třeba si i něco vyberete, ale vyzvednutí toho dárkového balíčku není podmíněno nákupem nebo tak (si aspoň myslím …)
Ahoj těhulky!
Tak tatáž akce na mimivěcičky probíhá současně i v hypernově..... ![]()
Až zjistíte, co obsahuje balíček pro těhulky z Intersparu, tak to sem, prosim, napište. Ať vím, jestli má cenu se vydat na takovou štreku až do Ostravy, kde je nejbližší Interspar… MOC DíKY!
(Mimochodem, v drogerii DM mají taky nějaký uvítací balíček pro miminka - mají už to asi třetím rokem, snad to letos konečně využiju
)
Hanka
Tak jsem navštívila ten INTERSPAR, takže informuji..... ![]()
Za předložení těhu průkazky dostanete dáreček. Je to krabička a v ní letáčky + sunárek ( přesnídávka ), ponožtičky na mimi, dudlík značky MAM a sací vložky do podprsenky. Asi tam házej různý barvy. Já měla červený ponožtičky a světle modrej dudlík.
Jinak ty akční věci mají hned u vchodu, cestovní postýlky byly hned pryč, když jsem ta přišli, tak tam bylo ještě asi 5 krabic a když jsem se pak po nákupu vrátila na začátek, tak už tam nebyla ani jedna. Nevím kolik jich mají na skladě? Akce je na cestovní postýlku ( 2.490,– ) za 899,–, dřevěnou postýlku ( 2.990,– za 1.290,–, autosedačku Pico Easy ( 2.490,–) za 1.490,– a ostatní věci, hlavně kosmetika, bodyčka, věci na koupání´a hamání. Takže šťasné a pohodové nákupy! ![]()
Ahoj, tak já jsem se před chvilkou vrátila z Intersparu ve Štěrboholích a v mém Baby setu jsem našla:
Ahoj holky,
nevíte do kdy tahle balíčková akce platí? Dík Karolína
Leták platí od 1.2. do 14.2. a nebo do vyčerpání zásob. Nejsem si jistá, jestli se to vztahuje i na ty baby sety, ale asi platí, čím dřív, tím líp ![]()
N.
Přidávám se k holkám, kdo nemá vyloženě cestu kolem Intersparu, tak to může klidně oželet ![]()
V baby setu jsem měla jen Sunárek jablkový příkrm (ten malá hned posnídá), sladce fialový ponožečky, modrý dudlík MUM a tři propagační letáčky. „Ošidili“ mě o vzoreček … ![]()
Výdej je na informacích, oproti těhu průkazce, opsali si jméno, směrovací číslo a chtěli podpis.
Ničmoč ![]()
Ahoj holky,
do Intersparu se taky chystáme, i když dáreček nedáreček, uvidíme, jestli využijeme těch slev.
Jinak jsem tento týden kupovala 2+1 bodýčka na mimčo v C&A a dostala jsem k tomu taky dáreček - vzorky od Nivea Baby. Byly tam vzorky: pěna do koupele, krém na opruzeniny, vlhčený ubrousek a krém pro maminky Q10 na zpevnění a nějaký ten letáček. To je myslím vše. Je to asi jen k nákupu, ale slevy měli také pěkné, tak se podívejte a pokud se vám to hodí, je to tip ![]()
Tak zatím, taky napíšu, co jsem měla v balíčku ![]()
Kačkač
Ahojky,
tak my jsme včera taky jeli do Sparu, ale hlavně kvůli slevám. Nakoupili jsme Sunar, přesnídávky, kašičky - vše ve větším množství a dost jsme tím ušetřili. Oblečení už pro nás není, ta jejich největší velikost 86 (větší u nás neměli) je pro nás teď tak tak. Ale třeba nutrilonu bylo dost a viděla jsem i ty cestovní postýlky. Balíček jsem dostala taky ošizený - kaučukový dudlík, minipřesnídávku a černo-bílé pruhované ponožky + hromadu letáků. Dáreček, nedáreček, šli jsme tam hlavně ušetřit na papáníčku a do se povedlo. Ještěže máme nějakou tu rezervu a můžeme najednou vydat tolik peněz navíc oproti plánu.
Míša
Tak ani nelituju, ze se mi tam vcera nechtelo stat frontu na informacich pro ten „balicek“. Urcite bez nej budu.
Jinak u nas v Plzni uz bylo kolem 17. hod. vsechno hozne prebrany. Nekoupili vubec jsem nic.
My ve Sparu-Štěrboholy v Praze využili hlavně akci na huggies plenky, když koupíte 3 balíky (jeden 50ks) tak máte balík za 209,–Kč oproti 314,–Kč-což znamená, že jeden balík máte zadarmo (sleva je 315,–Kč), mají tam různé velikosti (my koupili 5-9kg). Jinak umělá výživa byla dost přebraná, myslela jsem,že bych tam koupila Nutrilon 1 kdyby se kojo nedařilo, ale měli tam samé výživy pokračovací pro starší mimi. Bodýčka 3kusy tam mají za 169,–Kč koupila jsem tam až větší velikost 74 s krátkým rukávem, která se nám bude hodit na léto. Cestovní postýlky byly vyprodané hned (mě to tedy netrápilo), takže opravdu nejvýhodnější jsou asi ty plenky, případně ubrousky, ostatní nic moc. V dárečku to samé, dudlík, ponožky, Sunárek a malý vzoreček Avent krému na bradavky.
My taky včera byli ve Štěrboholským sparu, balíček mě zklamal
a nic jiného pro mimi jsme nekoupili, manželovi přijde brzo zahlcovat si byt plínama. Asi má pravdu, určitě to nebude poslední akce. Vystavená cestovní postýlka byla v rozkladu…
jojo, moje švagrová se tam byla taky podívat, - krabička nic moc a postlýlky nebyly už první den akce ![]()
![]()
![]()
ráda bych udělala trošku průzkum :
koupil si vůbec někdo tu postýlku (zažil někdo, že v tom Intersparu byla) tipuju, že měli tak max 3 ks na jeden interspar…:)