Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky. potřebuju poradit co koupit pro tříletou neteř k narozeninám. kočárek a panenku už má a jinak už má starší sestřičku takže spoustu věcí už má po ní. ![]()
Zeptat se jí, případně se zeptat její maminky.
Já teď kupovala tříleté dceři kamarádky plastelínu a vykrajovátka a byl to velký úspěch.
Kreslící voskové pastelky do vany, může s nimi kreslit po dlaždicích a pak to jednoduše umeješ ![]()
Mají kinetický písek? Teď se to řeší o pár témat níž. Za mě je to hned po legu ta nejvděčnější hračka. ![]()
Ve třech letech už jí můžeš vzít do hračkářství a nechat vybrat. Naši hadi se na tohle narozeninové privilegium vždycky nesmírně těší.
To je těžké podle toho s čím si ráda hraje?
Mám doma 3tou a má oblíbenou např. sevo stavebnici, hawk blocks stavebnici, puzzle, kostky, vše co může skládat, tvořit do nějakého tvaru a pak zas rozházet.
Pak je milovnice Barbín, vyslékat, oblékat je.
@malinika Ten pisek dostala 3.5l neter k Vanocum a hraje s nim porad ![]()
Moje tříletá dostala k vanocům toto a je s toho vedle pořád si s tím hraje
U nás písek taky zabodoval, vyhraje si s ním i 3letá i 6letá dcera, ale víc 6letá, ta u toho vydrží dlouho, akorát jedno balení je málo ![]()
Záleží na ceně, ale nejlepší by bylo zeptat se maminky dítěte, osobně, abys nepřinesla něco, co už mají nebo je nebaví a poletí to do koše. Z levnějších by u nás slavil úspěch spešl bublifuk (bublifuková továrna nebo sada foukátek, pistole na bubliny) z dražších duplo nebo panenky tipu barbie
- hodně teď frčí Elsa z Ledového království, víla Zvonilka a spol.,Locika z Na vlásku.
Zeptala bych se její maminky. Dcera dostala sanitku, houká, bliká, otvírají se dveře, je z ní hotová. K tomu má malé panenky a vydrží si hrát hodně dlouho.
Holky co je to ten pisek? Hodite mi prodim odkaz?
JInak co treba barvicky na sklo?