Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jé tak to se opravuji. My máme ten kouzelný a ne kinetický. Ale podle videa je to hodně podobné. ![]()
Nějaké věci na tvoření? Moosgummi, lepidla, glitrová lepidla, lepící oči, barevné papíry, nůžky…
No podle dnešní reakce mé tříleté. Princeznovské šaty. Je úplně vedle sebe
Jen doufám, že v tom nebude chtít chodit i ven.
Tři roky? Tak to už regulérně hadry - přesně takový, který jí maminka nekoupí, protože to považuje za ztrátu peněz.. Takže nějaké princeznovské šatičky, sukýnky, nějaké ty sponky a čelenky do vlasů… dětskou voňavku (ta teda frčí už u mých mladších dětí)..
A pak něco na tvoření - Lego, voskovky do vany taky super, ten písek, po tom už taky koukám..
Ty ještě nemáš děti, či nemáš tak staré děti? To se blbě vybírá, když to člověk nevidí u svých, taky vím bezpečné trháky jen do věku mých dětí ![]()
Vygoogli si obrázky z pohádky Ledové království a v C+A k tomu amjí spoooooustu oblečení - myslím, že z toho taky bude nadšená, je to teď poslední hitovka ![]()
My mame toho kinetickeho pisku 5kg. Jinak je to opravdu malo.
Saty ledove kralovstvi dostala na vanoce a je to uplne nej darek. Je k nim koruna i rukavice a super ![]()
Syn dostal k Vánocům tenhle písek. Jeho to teda moc nebere, ale on není na ruční práce.
Za to já se s tím vyblbnu
, ono to má fakt terapeutický účinky, je to nezvyklý pocit do ruky.
@Manticora píše:
Syn dostal k Vánocům tenhle písek. Jeho to teda moc nebere, ale on není na ruční práce.
Za to já se s tím vyblbnu, ono to má fakt terapeutický účinky, je to nezvyklý pocit do ruky.http://alenka.mimishop.cz/detail.php?…
vid ![]()
Jo už mám dva kluky.ale to je úplně něco jiného než holčička. problém je, že už má starší setřičku, takže plastelínu, vykrajovátka, barbie, to všechno už mají. myslela jsem, že mi doporučíte třeba nějakou hru nebo něco co člověka jen tak nenapadne. ![]()
@andriaana člověče nezlob se s obrázkama místo čísel. U nás pecka Vánoc, pořád musíme hrát. Ale možná to už mají.
Jduplodorty? Hry od mindoku? Nebo fakt nejakou zbesilou sukni, z ruzovych zaclon, co by jinak matka nevzala do domu. Dcera tudle nadheru dostala k vsnocum od taty. Me malem omylo. Ale je z ni unesena.
@Lama Lama píše:
Jduplodorty? Hry od mindoku? Nebo fakt nejakou zbesilou sukni, z ruzovych zaclon, co by jinak matka nevzala do domu. Dcera tudle nadheru dostala k vsnocum od taty. Me malem omylo. Ale je z ni unesena.
Přesně od tohohle jsou hodné tety.. Sukně ještě dobrá, brzo přibudou šminky
![]()