Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Welnes, bazen, masaz, divadlo, sushi, pivni lazne, bowling, koncert
Tak napiš, co už máš
.
Btw. nechápu, proč to dáváš jako anonym ![]()
@Meha píše:
Tak napiš, co už máš.Btw. nechápu, proč to dáváš jako anonym
no protože sem může chodit někdo z rodiny, ne? A fakt u nemusí číst, co dostane k vánocům ![]()
@a.n.o.n.y.m.n.í 2 přesně tak..mám večeři, kino, bowling aaaaa..došli mi nápady ![]()
Nevím jakou máš cenovou relaci…co skok padákem? Nebo jiný zážitek?
To, co jsem chtěla napsat, napsala už @evill .
Tak já jen doplním - např. thajská masáž pro dva, vstupenky na MS v hokeji, divadlo, vyhlídkový let. Je toho spoustu, záleží, co je baví, jaké mají koníčky.
Neví, odkud jsi, tudíž jaké jsou možnosti ve vašem okolí. Napadla mě ještě krom výčtu holek solná jeskyně, jednodenní výlet třeba příští zimu na pěkné vánoční trhy (možno i Víděň, Krakow…), degustace vína, koncert. Nápad je to moc hezký, pokud máš akční rodiče, tak je určitě potěší. Zajímalo by mě, jak to provedeš technicky? Zaplatíš jim dopředu jednotlivé akce na konkrétní dny nebo jim řekneš, že v daním měsíci mají jít/jet tam a tam a ty jim to proplatíš?
Vinobraní, aquapark, divadelní představení, koncert…focení?
Já našim koupila pivní lázeň s večeří - za dvojku. No, obávám se, že pro máti to bude spíš za trest, nejradši je doma na zadku u pc (emimino ale nejede)
![]()
My koupili rodicum welness pobyt, nebo co kurz vareni? Mamince promenu, tatovi dekustace vin, konaku
Vecere v nejake " lepsi" restauraci treba s hudbou.. ![]()
Nakupy( poukazky) nevim co vasi radi delaji..
Jestli lyzuji tak pobyt nahorach apd.
Toho je spousta. Moje tchýně by třeba šla i do divadla, na výstavu, do muzea, apod. Naši by zase potřebovali něco adrenalinovýho, tj. motokáry, horolezeckou stěnu, lístky na motokros, apod.
Ahoj všichni..letos jsem rodičům vymyslela takovou věc
na každý měsíc g roce nějakou akci a už mi dochází inspirace..poraďte co by tak šlo..myslím třeba jako večeře, kino a tak…:-) moc děkuji za inspiraci