Dárek učitelce

17.6.23 12:11

Dárek učitelce

Dobrý den,

kdy dáváte učitelkám ve školce dárečky?
30.6.
Před letním provozem
( u nás je 17.7. - 30.7. )
Nebo na konci srpna?

Děkuji 🙂 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74217
17.6.23 12:16

Už nemám školkaře. Dávala jsem dětem pro učitelky atd. dárek poslední den, kdy jsem je do školky vedla. Nikdy jsem děti v létě ve školce neměla. Tak mých se to týkalo koncem června.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1431
17.6.23 13:03

Já žádné dárky nedávám, zaprvé nejsem Ježíšek a za hlavní jsou placené za to, aby nám hlídaly a vzdělávaly děti. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.23 13:16
@Kelsey píše:
Už nemám školkaře. Dávala jsem dětem pro učitelky atd. dárek poslední den, kdy jsem je do školky vedla. Nikdy jsem děti v létě ve školce neměla. Tak mých se to týkalo koncem června.

Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
17.6.23 14:03

My dáme jen kytičku, jak to bývalo vždycky. Nevím, co se to v poslední době rozmohlo. Ale dáváme pozornost na vánoce. Ale na konci roku už ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14696
17.6.23 14:52

Urcite posledni den v cervnu, kdy pujdou. Letos poprve pujdou nase deti i o prazdninach. Ale stejne dame v cervnu. Nase pani ucitelky jsou zlate, urcite si zaslouzi vic nez jen vyplatu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.23 15:19
@Pitřice píše:
Já žádné dárky nedávám, zaprvé nejsem Ježíšek a za hlavní jsou placené za to, aby nám hlídaly a vzdělávaly děti. :mavam:

Každý podle svého 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.23 15:20
@Koko23 píše:
My dáme jen kytičku, jak to bývalo vždycky. Nevím, co se to v poslední době rozmohlo. Ale dáváme pozornost na vánoce. Ale na konci roku už ne.
@Janča6 píše:
Urcite posledni den v cervnu, kdy pujdou. Letos poprve pujdou nase deti i o prazdninach. Ale stejne dame v cervnu. Nase pani ucitelky jsou zlate, urcite si zaslouzi vic nez jen vyplatu.

Děkuji 🙂 Také si myslím :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
17.6.23 15:28

My máme provoz ještě 2 týdny v červenci tak potom

• Citovat
  • Upravit
7228
17.6.23 15:50

Já v červnu, o prázdninách vůbec nevím jestli tam dcera bude mít svoje učitelky, máme jen týdnem uprostřed prázdnin ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.23 17:48
@ludmilaadamkova píše:
My máme provoz ještě 2 týdny v červenci tak potom

Děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.23 17:48
@welovefashion píše:
Já v červnu, o prázdninách vůbec nevím jestli tam dcera bude mít svoje učitelky, máme jen týdnem uprostřed prázdnin ;)

Děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30937
17.6.23 18:17

V červnu. O prázdninách budou děti smíchané a rozházené do různých tříd, nevím, zda pak naše učitelky potkám. Navíc učitelky jsou dvě a asistentka, poslední den v červnu tam budou ještě všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.23 19:05
@Cuddy píše:
V červnu. O prázdninách budou děti smíchané a rozházené do různých tříd, nevím, zda pak naše učitelky potkám. Navíc učitelky jsou dvě a asistentka, poslední den v červnu tam budou ještě všechny.

Děkuji :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
18.6.23 08:19
@Pitřice píše:
Já žádné dárky nedávám, zaprvé nejsem Ježíšek a za hlavní jsou placené za to, aby nám hlídaly a vzdělávaly děti. :mavam:

Tak je fajn, že tuhle důležitou informaci víme :roll: 🙈.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin