Dárky příteli

3.8.20 13:03

Dárky příteli

Zdravím,
měla bych na Vás otázku co dáváte svým partnerům ať už k narozeninám, svátku nebo vánocům. Jsme pár oba kolem 24 let. Nemá rád sladké, takže žádné dorty, bonboniéry nepřichází v úvahu. Do hospody s kámošema někdy zajde, ale osobně se mi moc nechce mu kupovat žádnou lahev a ani on o tyhle dárky moc nestojí, přijde nám to takový neosobní. Já zase nerada dávám věci, které jsou absolutně k ničemu a nejdou využít. Dřív jsem nakupovala dárky podle jeho zájmů, ale to už mi nějak došly nápady, no takže teď nějak nevím. Takže budu ráda za jakoukoliv radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14627
3.8.20 13:07

Mému je 36 a snažím se mu dat něco, co chce ale nekoupí si sám… teď k narozkam jsem mu koupila dzban na pivo se dvěma pullitry :lol: a ještě něco přidám, nějaké prádlo, knížku, rum a tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20905
3.8.20 13:08

A co se zeptat jeho primo?? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
3.8.20 13:09

Co udělat slaný dort- toustový chléb, šunka, sýry, salám, pomazánky. Já pak dávám malý dárek pro radost a něco praktického ( tričko, kalhoty, ponožky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.20 13:13

@Cenarius No to dělám pokaždý, ale on je takový, že mi řekne že je rád že mě má a nic jiného nepotřebuje… jenže já jsem z rodiny kde si všichni dávají dárky ke každému výročí a prostě mi přijde divný, dělat jakože se nic neděje a nic mu nedávat. A hlavně za tu jeho radost to stojí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20905
3.8.20 13:16

@jessienovakova tak mu kupte nebo vyrobte nejakej kos s vecma co ma rad. K tomu si kupte pradelko novy a vecer se v nem ukazte a bude mit nejlepsi narozeniny. ;) my panove jsme jednodussi a mame jednoduche potreby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4126
3.8.20 13:34

Jsme s přítelem sedm let a takové věci jsme dávno přestali hrotit, to by jsme se z toho zbláznili. Takže prostě se ho zeptám naposledy to byli díly na motorku, předtím rukavice na motorku a předtím jsem kupovala televizi, protože strašně chtěl, abychom měli velkou televizi. On se take vždycky zepta nebo se prostě zrovna něco ukáže, či zrovna potřebuji, takže výčet dárků pro mě: rádio do auta, oblečení, mobil, boty na motorku atd. Poslední dobou to má dost ulehčeně a když neví co, tak mi koupi korálek na Pandoru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.20 13:57

@Nicole 1234 My teda ještě spolu nejsme tak dlouho, ale přítel teď dostal dům od rodičů, takže taky mě napadají spíš takové praktické věci co v domě nejsou, ale jsou potřeba :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4126
3.8.20 14:00

@jessienovakova taky mám radši praktičtější věci než za každou cenu koupit nějakou blbost. Například voňavku, tu dostava přítel pravidelně od příbuzných na vánoce a má toho tady hromadu a jednou jich plno už vyhazoval :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
3.8.20 14:09

Co nějaký zážitek - poukázka na nějakou aktivitu, večeři v oblíbené restauraci, jízdu v rychlém autě, únikovou hru, laser game, lezeckou stěnu… podle jeho zájmů. Dárkový koš bych partnerovi fakt nedávala, to je tak pro nějaké obchodní partnery, formální příležitosti, přijde mi to vrcholně neosobní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
3.8.20 14:10

My se teda s muzem vzdy dohodnem, protoze on se moc nevyzna, ja se nevyznam v tom co ma rad. A kdyz chce koupit pro mne treba drazsi sperk tak mu ukazi tri a necham to na nem, stejne tak opacne. Pak si davame jako prekvapeni nejakou poukazku na veceri, parfem apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1827
3.8.20 16:25

U partnera měli úspěch chytré hodinky, věci na auto, drahá autokosmetika, nějaké to značkové oblečení, víkendy v zahraničí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
3.8.20 16:40

No, já jsem asi podobná, jako tvůj přítel. Já jsem prostě a jednoduše ráda za ten čas, co se mnou manžel stráví. Takže na moje narozky, svátek a i na výročí svatby jdeme na večeři do nějaké přijemné a trochu dražší reastaurace. Pro mě je strašně příjemný, když vše naplánuje a zařídí on. Naposledy jsem dokonce dostala voucher na večeři i na Vánoce :mrgreen:
No a on na výročí svatby dostává láhev whisky (rád si ji občas večer nalije), už je z toho taková tradice. Svátek řeším jídlem - sladká bonboniera, naposledy nějaké nakládané chilly. A na narozky a Vánoce se vždycky ptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný