Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Maminky, chtela bych od vas inspiraci, co budete kupovat pro vaše princezny k vánocům, věk 5+. Vůbec nevím, co té naší koupit. Kolo ma, kocarek i panenky, albi tužku i nějaké knížky k tomu… Moc vam vsem dekuji
Co nejake slozitejsi puzzle, deskove hry, auticko na ovladani, poukaz na jizdu na koni, do Mirakula?
@Janča6 Mirakulum máme daleko. Bydlime kousek od Hodonína. Puzzle si už dcera napsala, to ji baví.
@Kamilaho píše:
@Janča6 Mirakulum máme daleko. Bydlime kousek od Hodonína. Puzzle si už dcera napsala, to ji baví.
Chapu. Nebo treba Barbie morskou pannu, ktere ve vode blika ocas.
Nebo jestli ma rada Ctyrlistek, tak predloni jsme koupili detsky pribor od Ctyrlistku. Je kvalitni. Jen ta vidlicka je na muj vkus moc ostra.
Mám teda syna, ale dostane kuličkovou dráhu, nějaké lego, knížku, autíčko, dráhu, taky doplňky do domečku pro myšky (hrají si s tím dcera i syn). Moc se mi líbí třeba magnetické oblékání panenky, nějaký set na play doh plastelínu, pokud ráda tvoří, tak třpytkování, kuchyňka s vybavením, obchod s vybavením, dřevěná stavebnice, Magformers…
Takove ty domecky a kuchynky treba z Lidlu bavi holky dlouho.
A takové ty tvořivé hry?
Teď jsem viděla třeba výrobu mýdel, svíček a podobně…
Z velkých věcí jestli nemá a pokud byste využili - kolo, koloběžka, lyže, dětská kuchyňka, tabule na keslení… z drobností se u nás vždycky chytí knížky, hry, Lego… a samozřejmě s dítětem píšeme Ježíškovi, ale ne stylem projedu hračkářský katalog, ale poslouchám přes rok, o čem hodně mluví, a tam pak u psaní dopisu připomenu a jemně navedu. Myslím, že letošní top dárek budou pitomé vodovky, ty současné už jsou skoro vypotřebované.
@Janča6 dcera ma lidl kuchyňku a k tomu vybavu, jidlo takže to jsem taky zavrhla. Jsem bezmocna, vůbec nevím.
Jestli ma rada plysaky, na tvplysaci. cz maji kvalitni a snad vsech zvirat, co te napadnou. A pak jeste pohadkove postavicky, treba Lichozrouty.
Předškolákovy týdeníčky, nějaká velká sada gumiček, voňavka, dětské šminky, elektrický kartáček na zuby, puzzle, lego, něco kreativního(korálky, sliz apod.),povlečení či oblečení s oblíbeným motivem, knížka