Dárky učitelům

16.6.14 21:04

Dárky učitelům

Ahoj, napadají vás nějaké. vhodné, levnější ale originální dárky pro učitele? Nejedná se o třídního učitele. Děkuju za rady. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
603
16.6.14 21:10

Trošku se vtírnu s dotazem…A co nějaký tip na výrobu nějakého dárku pro učitelku mateřské školky ovšem…:-)
Omlouvám se, že jsem neporadila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
16.6.14 21:14

Jako dcera učitelky můžu doporučit vynechat svíčky, keramické postavičky a další serepetičky typu mýdélko atd. Upřímně myslím, že kytka bohatě postačí, ale pokud ne, tak radost udělá třeba nějaká menší skleněná dóza naplněná např. oříšky v čokoládě. Vypadá to pěkně a radost to udělá učiteli i jeho rodině:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140238
16.6.14 21:17
@Luminel píše:
Jako dcera učitelky můžu doporučit vynechat svíčky, keramické postavičky a další serepetičky typu mýdélko atd. Upřímně myslím, že kytka bohatě postačí, ale pokud ne, tak radost udělá třeba nějaká menší skleněná dóza naplněná např. oříšky v čokoládě. Vypadá to pěkně a radost to udělá učiteli i jeho rodině:))

no bodej by ne, když jsi dcera učitelky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
16.6.14 21:19

@Luminel
:mrgreen: rada od vochu
do školky jsem dávala učitelkám, takový celofánový kornouty plněný právě oříškama, mandlema, rozinkama atd. v čokoládě, karamelu. Jak je to různobarevný, tak ty vrstvy vypadají pěkně a vždycky to někdo sní. Nevyšlo to moc draho. Nic bych nevyráběla, chudáci pančelky vyrábí celý rok něco. Ty naše by zasloužily kvalitního panáka, ale je mi blbý posílat to po děcku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
16.6.14 21:19
@Luminel píše:

taky teď přemýšlím, čím obdarovat paní učitelky v MŠ. Myslíš, že potěší nějaká dobrá bonboniera? Nebo kytka v květináči? Potřebuji to 2× a je mi to blbé, ale ať to není moc drahé. Bonbonieru bych ale vzala kvalitní, na to si potrpím. Nebo kafe? Předem díky za zhodnocení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
16.6.14 21:22

Jako učitelka MŠ preferuju drobnosti - kytka potěší, jinak čokoláda a dobrůtky všeho druhu :P dobré je i mýdlo, sypaný čaj..kafe…prostě něco spotřebního. Představte si že dostanete 25 sošek nebo jiných drobností v jeden den :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
16.6.14 21:24

Holky, tak já jsem loni dávala drátkované zápichy ve tvaru slunce a mělo to veliký úspěch, vím, že si na to paní učitelky potrpí. Ale já taky prosím o radu. Dcerka má ve třídě kluka, který má u sebe asistentku. Vyslechla jsem hovor pár maminek, které se rozmýšlely, zda dárek jen učitelce a nebo i paní asistentce. Ale podle mě jen učitelce. Co myslíte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
16.6.14 21:26

@veri3110 @mischelinka přesně jak píše veri, já věřím, že radost to udělá:) Ať už bonboniéra nebo nějaká namíchaná směs těch ořechů atd.

Kvalitní panák dost možná taky, ale to by fakt bylo lepší tam s tím přijít osobně než to poslat po dítěti:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.6.14 21:29

@nataluska tak to bys pak měla dát dárek i paní uklízečce, protože ta taky často pomáhá s dětma apod. a aspoň pro mě by se to stalo nepřehledným (i když jsem to zvažovala) - co já vím, kdo tam ještě všecko s nima vypomůže… Takže asi zůstanem u 2 ks. Líbí se mi ty kornouty, přemýšlela jsem, že by bylo fajn něco, co koupím dopředu - než letět ráno někam na kytku :roll: Leda bych uškubla na zahrádce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65347
16.6.14 21:29

@mischelinka já nesu do školky koš kde bude kafe, tyčinky, oříšky a takové dobrůtky
Taky tam jsou učitelky 2 a dostanou to dohromady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
16.6.14 21:31

Myslím, že čokoláda, menší bonboška + kytka naprosto stačí :)
Nebo jsou dost oblíbené kornoutky vážených oříšku, ať na slano nebo na sladko :) to je už fuk:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
16.6.14 21:32

@Angua
no já to dávám ve školce do obou tříd (i pro asistentky) a do kuchyně taky! Kuchařky se rozdělí právě s uklízečkou. Je to menší školka a beru to komplexně. :lol:

jo a děti ze speciální třídy nosí sólo svým osobním asistentkám jsem si všimla.

Příspěvek upraven 16.06.14 v 21:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
16.6.14 21:32
@mlsalkaM píše:
Jako učitelka MŠ preferuju drobnosti - kytka potěší, jinak čokoláda a dobrůtky všeho druhu :P dobré je i mýdlo, sypaný čaj..kafe…prostě něco spotřebního. Představte si že dostanete 25 sošek nebo jiných drobností v jeden den:

to si pak doma můžeš založit výstavku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
16.6.14 21:34
@nataluska píše:
Holky, tak já jsem loni dávala drátkované zápichy ve tvaru slunce a mělo to veliký úspěch, vím, že si na to paní učitelky potrpí. Ale já taky prosím o radu. Dcerka má ve třídě kluka, který má u sebe asistentku. Vyslechla jsem hovor pár maminek, které se rozmýšlely, zda dárek jen učitelce a nebo i paní asistentce. Ale podle mě jen učitelce. Co myslíte vy?

Já myslím, že vy jen učitelce, paní asistentce ať dá jen maminka dotyčného chlapečka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin