Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
AHOJKY prosím o radu, jestli někdo má zkušenost IVF s darovanými vajíčky v Jihlavě. Jaký jsou úspěchy a jak dlouho se čeká na dárkyni.Mám jít už na 5ivf,tak mám obavy!!!
Dřív jsem jezdila do Brna na obilňák a na Unica. Dopadlo to vždy špatně!!! Zjistili,že mi špatně dozrávají vajíčka i po hormonech. Tak jediná šance je dárkyně. Všem děkuji za radu ![]()
Ahoj,mám zkušenosti s darovanými vajíčky,ale bohužel,né v Jihlavě,ale v Praze.Kdyby jsi potřebovala něco vědět,klidně mi napiš SZ ![]()
Ahoj prosim te jak se jmenuje v Jihlave centrum,kde delaji IVF? Slysela jsem,ze jsou tam dobri?
Ahoj ráda bych věděla jestli si musím sehnat dárkyni, někde jsem četla že v některých centrech se čeká dlouhou dobu a ještě chtěj ,aby se sehnala dárkyně? Mám fakt strach už do toho jít,zase projít celým kolotočem a hlavně ty NERVY
Koukám chpičko, tak taky toho máš už dosti za sebou, ale hlavně že už se daří a jde to správnou cestou taky s darovanejma. Tak to moc,moc blahopřeji a přeji stršně moc štěstíčka,aby bylo vše O.K.
Ještě jestli se mohu zeptat v jakým centru jste byli a kolik vás to stálo a jestli jsi byla ještě předtím v lázních.Děkuji ![]()
Ahoj v Jihlavě se centrum jmenuje Sanus. Znám pár holek co jim IVF v Jihlavě vyšlo, ale nevím jaká úspěšnost je s darovanýma vajíčkama ![]()
jityys píše:
Ahoj ráda bych věděla jestli si musím sehnat dárkyni, někde jsem četla že v některých centrech se čeká dlouhou dobu a ještě chtěj ,aby se sehnala dárkyně? Mám fakt strach už do toho jít,zase projít celým kolotočem a hlavně ty NERVY![]()
![]()
Koukám chpičko, tak taky toho máš už dosti za sebou, ale hlavně že už se daří a jde to správnou cestou taky s darovanejma. Tak to moc,moc blahopřeji a přeji stršně moc štěstíčka,aby bylo vše O.K.
Ještě jestli se mohu zeptat v jakým centru jste byli a kolik vás to stálo a jestli jsi byla ještě předtím v lázních.Děkuji
Ahoj,tak mi byli v ISCARE v Praze,a vyšlo nas to skoro na 65000Kč.A to jsme to měli ještě na pojištovnu.Ale je pravda,že ISCARE je jedno z nejdražších center,takže to určitě bude někde i levnšjší.Pokud je to státní zařízení,tak je tam ta suma určitě menší,ale taky se tam čeká dost dlouho na vajíčka.Je jasný,že každá žena pujde radši do soukr.zařízení,kde za to dostane větší odměnu.My jsme dávali odměnu 20000Kč.Dále si samozdřejmě hradíš sama nehrazené ukony jako je ICSI,Prod.kultivace,Zamražení embrí,když nejaké zbydou.Takže asi zhruba tak.Přeju ti,at se ti co nejdříve zadaří
![]()
Jo a v lázních jsme předtím nebyli.Teda vlastně byly,v létě,ale tam jsme jeli jako na dovolenou z naší vlastní vule a nebyly to lázně na neplodnost.Jen jsme si tam jeli odpočinout a načerpat síly ![]()