Laparoskopie

15.1.11 11:44

laparoskopie

ahoj holky,potřebovala bych poradit,ve čtvrtek jsem se vrátila z nemocnice po laparoskopii,odstraňovali mi cysty a pravý vejcovod,taky nějaké srůsty,za jak dlouho je možné se snažit o miminko,jak asi budu mít dlouho nemocenskou,a co nedělat po laparoskopii ? prosím podělte se o zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1771
15.1.11 11:55

ahojky já jsem byla na laparce v loni v kvetnu odstranily me srusty a doktor potom rikal ze sex jeto jako v sestinedeli takze holt sme meli smulu ja byla v pracovni neschopnosti jeste pred tim nez jsem sla na laparku ale podle vseho kdyz to bude v poradku tak mislim ze moc dlouho neee zalezi taky na doktorovi a po laparce by clovek mel otehotnet brzo ale já po sedmi mesice porad nic tak drzim palec :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.11 12:01

ja jsem prave dostala nemocenskou hned v pondeli pri nastupu do nemocnice,pristi tyden mam jit na kontrolu (asi vytahovat stehy),tak uvidime,akorat se doma nudim,bricho me akorat boli kolem pupiku,muzu uz delat i nejake domaci prace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1771
15.1.11 12:19

ahojky to te bude bolet bricho ja jsem prvi try dny fakt lezela a nic jsem nedelala pockej do te doby nez ti vyndaji stehy jeto lepsi a potom uz muzes normalne delat co chces tak paaa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
15.1.11 12:30

Mně taky při LS odstranili vejcovod - dva měsíce na to už jsem absolvovala svoje první IVF, takže to chce určitě počkat ty 2 cykly MS… Držím palce, ať se zadaří co nejdříve :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí