Nadváha při ET

79
14.1.11 13:14

Nadváha při ET

Ahoj holky nedaří se mi miminko,sice už jedno ho chlapečka mám a jsem za něj moooc šťastná ,ale zbylo mi 12.mtažáčků,tak jsem myslela,že by se nám mohlo ještě jedno dě´tátko povést.Clapečka mám z prvního KETu a nyní jsem už byla 4× a stále nic :cry: .Myslíte ,že hraje svoji roly nadváha. V mateřství jsme dost přibrala a vím ,že při otěhotnění je dobré si váhu srovnat ,ale je tomu i při transferu?Mám poslední pokus ,tak nevím,jestli před ním nemám zkusit zhubnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17521
14.1.11 13:20
soft28 píše:
Ahoj holky nedaří se mi miminko,sice už jedno ho chlapečka mám a jsem za něj moooc šťastná ,ale zbylo mi 12.mtažáčků,tak jsem myslela,že by se nám mohlo ještě jedno dě´tátko povést.Clapečka mám z prvního KETu a nyní jsem už byla 4× a stále nic :cry: .Myslíte ,že hraje svoji roly nadváha. V mateřství jsme dost přibrala a vím ,že při otěhotnění je dobré si váhu srovnat ,ale je tomu i při transferu?Mám poslední pokus ,tak nevím,jestli před ním nemám zkusit zhubnout…

tady něco o tom je https://www.emimino.cz/…ceti-ditete/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
14.1.11 13:25

Děkuji Babe,ale já už jsem právě v péči CARu a neřeším přímo neúspěšnost otěhotnění ,ale vyloženě ten transfer :-) Zda má vliv váha na transfer nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
14.1.11 13:33
soft28 píše:
Děkuji Babe,ale já už jsem právě v péči CARu a neřeším přímo neúspěšnost otěhotnění ,ale vyloženě ten transfer :-) Zda má vliv váha na transfer nebo ne?

Oni ti vždycky řeknou, že je dobrý být ideální. Ale znám plno obezních holek i holek s podváhou, co byli na Ketu a otěhotněly. Moje kamarádka měla teda ideální váhu a po prvním Ketu měla dvojčata. Podle mě je to stejný jako při přirozeném otěhotnění,je to opravdu náhoda. Někdy ti otěhotní ženská, co váží 130 kg měsíc po vysazení HA a někdy ti ženská s 10ti kily nadváhy neotěhotní ani po 3 letech…Každopádně hubnutí před Ketem je vyloženě i nezdavý, protože si rozhodíš metabolismus. Kdyby jsi do něj měla třeba půl roku, tak si klidně drž dietu a sportuj, ale jestli je to třeba měsíc, tak bych nic neriskovala. Jez zdravě, pij denně 3l vody bez bublin, ať máš dobrou látkovou výměnu, zajezdi si na rotopedu, ale žádný drastický kroky bych rozhodně nepodnikala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
14.1.11 13:33

Soft, já už po jednom ET mám a taky nějaký faldíky na bříšku mám.....no, já si myslím, že při samotném zákroku to problém žádný není, ale samozřejmě pak dál při případném otěhotnění nadváha trošku komplikuje průběh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
14.1.11 13:34

ale jak řekla Babe, pokud už to máte naplánováno „za pár“, tak bych to nehrotila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
14.1.11 13:38

Holky, je to fakt náhoda. Já mám nadváhu hlavně od tý doby, co chci dítě. Roky předtím jsem měla ideální váhu a i když jsme se nesnažili o dítě, přítel si dával pozor, tak jsem neotěhotněla. A moje kamarádka, která je fakt jak almara, rotoped nebo aerobic je pro ní cizí slovo a cpe se jak nezavřená, tak ta se rozhodla pro druhý, třikrát si zaš…a byla těhu :zed: První to samý. Komplikace v těhu neměla žádný až teda porod byl hrůza a doktor ji ještě na sále vynadal, že si za to může sama, že je jak houba, nemá žádný svaly a nemá čím tlačit. Pak si na něj dala stížnost :wink: Druhá kamarádka, která je taky pěkná kulička, kouří, pije, paří, tak ta si jednou na nějakým mejdanu vrzla a těhu i přes antikoncepci. No a teď řekněte, kde je nějaká spravedlnost? Já víceméně celej život cvičím, mimo posledních půl roku a mám problémy. A ony na vše prdí a jsou těhule hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
14.1.11 13:40

Babe, mluvíš mi z duše :-D Ale prostě nadváha je komplikace - už kvůli porodu, těhotenské cukrovce, zvýšenému tlaku…proto jsem teď cvičila jak magor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
14.1.11 13:41

Moc děkuji ,já právě řeším,jestli to odložit a zhubnout,když je to „poslední pokus“ .Jinak naplánované to nemám,ted jsme právě po neúspěšném 4.KETu :-( A nevím co dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
14.1.11 13:41
dolphiny píše:
Babe, mluvíš mi z duše :-D Ale prostě nadváha je komplikace - už kvůli porodu, těhotenské cukrovce, zvýšenému tlaku…proto jsem teď cvičila jak magor…

Já cvičila při všech stimulkách ob den a pak mě tady holky řekly, že se to nemá, protože je tělo unavený a nedělá pořádně vajíčka.. :zed: Doktor to jaksi zapomněl zmínit, takže jsem opravdu ob den byla 90minut v posilovně s trenérkou a že mě honila jako kozu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
14.1.11 13:42

Babe, však já už si teď taky dávám odstávku…dneska naposled :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
14.1.11 13:43

Soft, jestli teď máš čerstvě po, tak bych pomalu zlehounka asi něco začala dělat…ono i cvičit půl roku už něco znamená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
14.1.11 13:43

Tak to jsi frája :dance: ,mě bylo docela při stimulkách špatně,to jsme sotva chodila,natož ještě cvičit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
14.1.11 13:46
soft28 píše:
Moc děkuji ,já právě řeším,jestli to odložit a zhubnout,když je to „poslední pokus“ .Jinak naplánované to nemám,ted jsme právě po neúspěšném 4.KETu :-( A nevím co dál…

Tak si hod jen zdravý jídelníček podle Havlíčka, prochajdy venku hodinku denně a hubni nenásilně. To ti neublíží a třeba i pomůže.
na Sebekoučinku si můžeš denně zadávat potraviny a ono ti to ukazuje, kolik čeho máš jíst a co ti přebývá nebo chybí http://istob.nutrient.cz/main.php?…

Příspěvek upraven 14.01.11 v 13:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
14.1.11 13:47
soft28 píše:
Tak to jsi frája :dance: ,mě bylo docela při stimulkách špatně,to jsme sotva chodila,natož ještě cvičit :wink:

Nebylo mě vůbec nic, ono to na mě ani nezabíralo. Akorát nevím, jestli to teda bylo cvičením nebo tím, že jsem už starší..Nic mě nebolelo, nic se nenafukovalo. Fakt uplně pohoda, stejný jako jakýkoliv jiný den. Akorát pak po ET mě začal šíleně bolet pravý vaječník a to mu vydrželo asi půl roku. Zmizlo to teprve asi před 2 měsíci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí