Darované vajíčko

516
6.1.11 08:59

Darované vajíčko

Ahoj holky!
Ráda bych znala vaše názory na moji situaci. Před nedávnem mi zjistili, že se moje vaječníky chovají jako před přechodem a to je mi 31 roků.Byli jsme v prosinci 2010 na 1.IVF s ISCI.Folikuli se mi vyvíjeli pomaleji než měli a brala jsem 450j gonalu denně´,ale nakonec dorostli do normální velikosti.Získali jsme 3 vajíčka.Včera jsem se dozvěděla, že jenom jedno bylo kvalitní.Vůbec se ale neoplodnilo. Paní doktorka říkala, že mám na výběr to zkusit znovu a výsledek může být stejný nebo si nechat vajíčka darovat.Nevím, co mám dělat.Při stimulaci jsem měla hrozný stavy úzkosti a mám strach, jak to ustojím podruhé, ale na druhou strachu, co kdyby to vyšlo? I když šance není asi moc velká.Jinak máme všechna vyšetření úplně v pořádku.Děkuji za vaše názory a rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jenika
6.1.11 09:11

Běž na diskusi IVF 2011 - DAROVANÁ VAJÍČKA, TAM JSOU HOLKY ZKUŠENÉ A URČO TI RÁDI PORADÍ.

• Citovat
  • Upravit
1825
6.1.11 09:15

Ahoj,přidej se klidně k nám do diskuse Endometrioza,darovaná vajíčka. :-) Je nás tam více a určitě ti tam každá z nas odpoví na tvoje otazky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
6.1.11 09:16

Díky.Už jsem se přidala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
linečka
15.2.11 17:36

Markapony přečetla jsem si tvůj příspěvek a opravdu mi velice připomíná můj stav :-?

markapone píše:
Ahoj holky!
Ráda bych znala vaše názory na moji situaci. Před nedávnem mi zjistili, že se moje vaječníky chovají jako před přechodem a to je mi 31 roků.Byli jsme v prosinci 2010 na 1.IVF s ISCI.Folikuli se mi vyvíjeli pomaleji než měli a brala jsem 450j gonalu denně´,ale nakonec dorostli do normální velikosti.Získali jsme 3 vajíčka.Včera jsem se dozvěděla, že jenom jedno bylo kvalitní.Vůbec se ale neoplodnilo. Paní doktorka říkala, že mám na výběr to zkusit znovu a výsledek může být stejný nebo si nechat vajíčka darovat.Nevím, co mám dělat.Při stimulaci jsem měla hrozný stavy úzkosti a mám strach, jak to ustojím podruhé, ale na druhou strachu, co kdyby to vyšlo? I když šance není asi moc velká.Jinak máme všechna vyšetření úplně v pořádku.Děkuji za vaše názory a rady.
  • Citovat
  • Upravit
zuzik 26
27.5.11 09:02

Darovane vajicka

:palec:Ahoj markapone,nemej strach ja se pujdu taky objednat na darovani vajicek protoze jich mam moc,jsem po ciste a kdybych nebrala antikoncepci tak bych mohla rodit kazdy rok ted letos jsem byla 2 krat,tak ze moje vajicka jsou tak aktivni,za bys otehotnela i ty ja mam tri male raubire a uplne mi to staci,tak ze se neboj jit na darovani vajicek,kdyz tak se podivej na stranky ,,darovani vajicek"" a uvidis,zatim papa a neboj delame to pro dobrou vec zuzik 26 :palec:
markapone píše:
Ahoj holky!
Ráda bych znala vaše názory na moji situaci. Před nedávnem mi zjistili, že se moje vaječníky chovají jako před přechodem a to je mi 31 roků.Byli jsme v prosinci 2010 na 1.IVF s ISCI.Folikuli se mi vyvíjeli pomaleji než měli a brala jsem 450j gonalu denně´,ale nakonec dorostli do normální velikosti.Získali jsme 3 vajíčka.Včera jsem se dozvěděla, že jenom jedno bylo kvalitní.Vůbec se ale neoplodnilo. Paní doktorka říkala, že mám na výběr to zkusit znovu a výsledek může být stejný nebo si nechat vajíčka darovat.Nevím, co mám dělat.Při stimulaci jsem měla hrozný stavy úzkosti a mám strach, jak to ustojím podruhé, ale na druhou strachu, co kdyby to vyšlo? I když šance není asi moc velká.Jinak máme všechna vyšetření úplně v pořádku.Děkuji za vaše názory a rady.
  • Citovat
  • Upravit
11
27.9.13 17:43

šance ?

Dobrý den, ráda bych slyšela názor nebo radu někoho kdo prožívá něco jako já lékař mi sdělil že moje vajíčka jsou nevhodná neboli stará to znamená absolutně nevhodná a navrhl mi darované vajíčko co jsem přivítala, ale protože je mi již přes 40 budu si muset vše hradit sama doporučil mi Iscare na Praze 7 máte zkušenosti s čekací dobu a cenu pro samoplátce??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
22.11.14 20:48

Ahoj chicitto, muzu se zeptat, jak jsi dopadla? budu asi v podobne situaci, zatim jsem byla poprve v pronatalu..diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.16 20:14

Ahoj holky! Prosím zatím anonym-ještě nejsem úplně rozhodnutá-ale přemýšlím nad darováním vajíček :) Zatím to není úplně aktuální, ještě dokojuji dceru, ale i tak bych se Vás na pár věcí ráda zeptala:

1. které centrum v Brně doporučujete?
  2. to píchání hormonů snad jde i „inzulínovým perem“? Můžu si o něj říct? Mám hrůzu z klasických jehel :zed:
  3. nikde jsem nenašla, jak dlouho po ukončení kojení můžu jít..
  4. jak je to s kouřením? Kouřim opravdu výjimečně a není problém si už nezapálit, ale jestli nemají nějakou lhůtu (např. rok od poslední cigarety) :nevim: a jak moc je to pro Vás, jako příjemkyně nepřijatelné?

Moc děkuji za Vaše odpovědi, časem budu mit určíte další otázky ;) a přeji co nejkratší čekání :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.6.16 20:16

Chjo, špatné vloženo :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení