Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky!
Ráda bych znala vaše názory na moji situaci. Před nedávnem mi zjistili, že se moje vaječníky chovají jako před přechodem a to je mi 31 roků.Byli jsme v prosinci 2010 na 1.IVF s ISCI.Folikuli se mi vyvíjeli pomaleji než měli a brala jsem 450j gonalu denně´,ale nakonec dorostli do normální velikosti.Získali jsme 3 vajíčka.Včera jsem se dozvěděla, že jenom jedno bylo kvalitní.Vůbec se ale neoplodnilo. Paní doktorka říkala, že mám na výběr to zkusit znovu a výsledek může být stejný nebo si nechat vajíčka darovat.Nevím, co mám dělat.Při stimulaci jsem měla hrozný stavy úzkosti a mám strach, jak to ustojím podruhé, ale na druhou strachu, co kdyby to vyšlo? I když šance není asi moc velká.Jinak máme všechna vyšetření úplně v pořádku.Děkuji za vaše názory a rady.
Běž na diskusi IVF 2011 - DAROVANÁ VAJÍČKA, TAM JSOU HOLKY ZKUŠENÉ A URČO TI RÁDI PORADÍ.
Ahoj,přidej se klidně k nám do diskuse Endometrioza,darovaná vajíčka.
Je nás tam více a určitě ti tam každá z nas odpoví na tvoje otazky. ![]()
Markapony přečetla jsem si tvůj příspěvek a opravdu mi velice připomíná můj stav ![]()
markapone píše:
Ahoj holky!
Ráda bych znala vaše názory na moji situaci. Před nedávnem mi zjistili, že se moje vaječníky chovají jako před přechodem a to je mi 31 roků.Byli jsme v prosinci 2010 na 1.IVF s ISCI.Folikuli se mi vyvíjeli pomaleji než měli a brala jsem 450j gonalu denně´,ale nakonec dorostli do normální velikosti.Získali jsme 3 vajíčka.Včera jsem se dozvěděla, že jenom jedno bylo kvalitní.Vůbec se ale neoplodnilo. Paní doktorka říkala, že mám na výběr to zkusit znovu a výsledek může být stejný nebo si nechat vajíčka darovat.Nevím, co mám dělat.Při stimulaci jsem měla hrozný stavy úzkosti a mám strach, jak to ustojím podruhé, ale na druhou strachu, co kdyby to vyšlo? I když šance není asi moc velká.Jinak máme všechna vyšetření úplně v pořádku.Děkuji za vaše názory a rady.
markapone píše:
Ahoj holky!
Dobrý den, ráda bych slyšela názor nebo radu někoho kdo prožívá něco jako já lékař mi sdělil že moje vajíčka jsou nevhodná neboli stará to znamená absolutně nevhodná a navrhl mi darované vajíčko co jsem přivítala, ale protože je mi již přes 40 budu si muset vše hradit sama doporučil mi Iscare na Praze 7 máte zkušenosti s čekací dobu a cenu pro samoplátce??
Ahoj chicitto, muzu se zeptat, jak jsi dopadla? budu asi v podobne situaci, zatim jsem byla poprve v pronatalu..diky
Ahoj holky! Prosím zatím anonym-ještě nejsem úplně rozhodnutá-ale přemýšlím nad darováním vajíček
Zatím to není úplně aktuální, ještě dokojuji dceru, ale i tak bych se Vás na pár věcí ráda zeptala:
Moc děkuji za Vaše odpovědi, časem budu mit určíte další otázky
a přeji co nejkratší čekání ![]()