Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
já nereagovala, zvýšil mě dávky a zase jsem kvůli tomu clostilu neměla žádnou sliznici, on to nějak potom snižuje. nakonec jsem byla na IVF a stimulovala injekčně, na Puregon jsem reagovala dobře. Možná ti nabídnou inseminaci s injekcema, záleží jestli nemáte těch problémů víc
Mě taky nezabral a to jsem ho brala celkem dlouho.Spermiogram dobrý,u mě PCO..tak mě poslali na inseminaci s injekcema,taky nic,nakonec jsme zkusili IVF a napoprvé jsem otěhotněla-čekáme dvojčata.
Děkuju
vajíčka ti neodebírají,píchala jsem si injekce Menopur,pak ultrazvukem měřili jak rostou folikly,jak byly dost velké…jsme přišli s manželem,ten dal ráno sperma,mě vzali na sál,kde sperma vstříkli do mě(je to jak prohlídka na gyndě,nebolí to)no a nakonec jsem ležela cca 20min.na pokoji.Pak mě propustili a za 14 dní na kontrolu. ![]()
Taky mi nezabral, zkoušeli jsme různé dávkování. Teď si od toho dávám trochu pauzu, abych se dala dohromady, zkouším lymfatické masáže, a pak zkusíme ivf…
Menopur se doplácí..za 20ampulek: 2310,– nestačili nám,tak jsme pak ještě dokupovali.My taky brali IVF jako poslední šanci..a nakonec až ta nám vyšla
ale jsme rádi,že IVF je ![]()
Ahoj,já na Clostil reagovala tak,že jsem po něm měla veliké cysty,které se sice vstřebaly,ale bránilo nám to v početí. Teď už jsme zaregistrovaný v CAR,mám odebraný horm.profil,přítel jde na spermiogram a pak se uvidí. Co je teď už jisté po UZ,mám nízkou sliznici,takže v tom bude asi ten háček. Ovu prý probíhá-viděla žluté tělísko,ale trošku to prý nastimulujem,tak doufám,že néééé CLOSTILEM. ![]()
Herma píše:
Mě taky nezabral a to jsem ho brala celkem dlouho.Spermiogram dobrý,u mě PCO..tak mě poslali na inseminaci s injekcema,taky nic,nakonec jsme zkusili IVF a napoprvé jsem otěhotněla-čekáme dvojčata.
VELIKÁ GRATULACE,také mám jedny dvojčata doma,ale už jsou velký-taktéž po stimulaci,ale spontánně-bez IVF.
Děkuju,nepřeju si nic jiného! Myslím,že s partnerem máme vše,jen to mimi nám moc chybí. ![]()
Snad pomůžou mudrcové. ![]()