NK BUŇKY

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
93
5.1.11 10:46

NK BUŇKY

AHOJ HOLKY,rok a půl se snažíme o mimčo, teď mi ještě našli vyšší hodnoty NK buněk (CD3+CD56+6,1%), zítra jdu na reprodukční imunologii, tak jsem zvědavá, co se mnou budou dělat. Ještě musím na gastroskopii, protože vzniklo podezření z krve na celiakii a jdu i na vyšetření štítné žlázy. Jaké máte zkušenosti z vyšší hodnotou NK buněk, pomohlo vám něco, vím,že se dává Prednison - zase kortikoidy, jako kdyby nestačilo, že i nějaké beru na ekzém ale v masti :cry: ALENA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4190
5.1.11 19:43

Ahojky,
taky mám 14% prtilátky proti NK buňkám…vlastně se obě bráníme uhnízdění embria…
Mě na to přišli až po 2 nepodařeném IVF. Ke 3 jsem zatím nesebrala odvahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
6.1.11 07:50

ahoj Yvett,koukám,že toho máš taky hodně za sebou,to mě mrzí. Dnes jdu na reprodukční imunologii, tak taky čekám Prednison, Já mám „naštěstí“ tu hodnotu NK buněk 6,1 % a má to být do 5,tak si zas říkám,že to není tak moc, ale u mě jsou ještě další jiné problémy.ALENA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
6.1.11 16:25

Ahoj Alčo,
to víš, jaký jsme si to udělala, takový to mám :lol: Říkám si,že o to úžasnější a hodnější dítko potom budu mít a rozhodně si ho budu užívat, už jen kvůli tomu,že cesta nebyla jednoduchá.
Dej mi prosím vědět, co hezkého Ti na imunologii řekli. Já tenkrát výsledky konzultovala jen po tlf, abych nemusela do Prahy. Pak jsem to ještě probírali v CARu. Jen mě mrzelo,že jsme to nevěděli dřív. Mohli jsme si ušetřit 2 pokusy. Naštěstí se jeden nepočítá, takže teď čekám,až zmizí cysta a i přes nekonečné moře práce (účetní,takže do 25.dubna mazec) asi půjdu do 3 IVF. Ale možná nebude ani potřeba a zadaří se normální cestou - téhle myšlenky, jsem se ještě stále nevzdala.
Tak držím palečky, ať to s doktorama vymyslíte co nejlépe. pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
7.1.11 08:44

ahojky Yvett,na imunologii mi řekli,že vše co se týče reprodukční imunologie je vpořádku.Takže teď musím čekat na to gastro vyšetření a štítnou žlázu, že do té doby nemám chodit na IVF,s čímž jsem počítala, jen mě to mrzí, protože jsem v květnu byla na té operaci a její účinky trvají cca rok a už se to krátí a já se bojím.Kdybych aspoň řešila jen miminko,ale do toho mě čekají ty hnusný vyšetření,za 3 týdny sundání rovnátek a obrušování zubů a hned dva dny potom jdu na operaci s okem,takže to je teď nabitý a ještě velké problémy v práci, kde nám snižují furt platy a ještě je dostáváme min.s měsíčním zpožděním.Jenže v této situaci se mi ani nechce hledat nová práce,protože kdybych tam takhle ve zkušebce chodila každý týden po doktorech,moc by se jim to asi nelíbilo,tak jsem v takové blbé situaci a nervy z práce a z mého zdraví mi moc na pohodě nepřidaj a rady,abych byla v klidu,to se dobře mluví, ale hůř uskutečňuje …ALENA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
12.4.21 10:16

Obnovuji diskuzi :) zdravím všechny, je nějaké rozmezí, kdy není nutné ještě řešit kortikoidy? Mám za sebou 2 neúspěšné KETy a mírně zvýšené NK buňky a lékař tvrdí, že v době covidové mi nehcce snižovat imunity, že ty výsledky jsou jen hraniční…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
12.4.21 11:06

To je asi různé, spíš záleží jestli máš i jiný problém. Nebo ne.
Co vím tak pod 10 je to ok. A vše výš se řešilo, ale někdy je dobrý to zkusit i bez snižování kortikoidy. Možná lepší přidat něco na ředění krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
12.4.21 12:21

@KamisB pod 10 je ok a já mám 12,5 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
12.4.21 12:37

To je fakt jen maličko zvýšený. Pokud jste to dávali jindy a nepomohlo to tak proč to jednou nezkusit bez. A máš něco na to ředění krve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
12.4.21 12:43

@KamisB oni to právě neřešej, takže nic nedávali… a každý ket skončil //, ale nikam to dál nedošlo, tak pořád váhám, zda to může hrát roli… nene na ředení nic nedostávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.21 13:41

@šmoulililinka roli to určitě hraje a měla bys být v péči reprodukčního imunologa. Pokud ti kortikoidy zabírají, měl by ti několikrát nabrat krev, sledovat hodnoty a načasovat KET až bude hladina ideální. Možná podpora intralipidy :think: ale to jen odhaduji, mě pomohly, ty je nemusíš potřebovat, tohle je opravdu téma pro odborníky. Pro povzbuzení, nám se to podařilo, teď spinka v postýlce. Držím palce.

• Citovat
  • Upravit
253
6.10.21 12:53

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jsem na začátku těhu mám nk buňky proti trofooblastu beru medrol ale teď se mi zase zvedli stalo se Vám to taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí