Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobré ráno všem, chtěla jsem se zeptat, jaké máte zkušenosti s IVF centry v Praze a okolí. Můžete doporučit, jaké centrum si máme vybrat? Děkuji a přeji všem hodně štěstí! Lamer
Ségra si chválí Gennet. Pomohli jim tam fakt rychle, u nich to byla metoda ICSI, má trojčátka
![]()
Volila jsem podle bydliště, jednoduše to nejblíž… Chodím do Gestu, jsem spokojená. Někde tu jsou i negativní ohlasy, ale já mám zkušenosti dobré.
Já chodím do Podolí, jsem spokojená tak na půl, když jdu k panu dr.Darebnému tak jsem spokojena maximalne, nicmene s dr.Zackovou a Rezacovou nema moc dobre zkusenosti. A nekdy docela dlouho cekam, ale to se da prezit. Kamoska tam chodi take a treba s dr.Rezacouvou(vedouci odd.)si rozumi a nemuze si ji vynachvalit. Co mam tak od ostatnich informace tak me cely cyklus trval dele nez v ostatnich centrech, ale zalezi na individualni anamneze. Co se tyce embryolozek tak ty jsou pry fantasticke,to nemuzu potvrdit, tak daleko jsem se bohuzel u 1.IVF nedostala. Ted tam budu absolvovat 2.IVF.
Takze vlastne jsem spokojena a zas ta historie Ustav pece o matku a ditě to je take jeden z faktoru, ktery mi pomohl pri rozhodovani.
Jo co mam ja jako zkusenost je, ze tam zbytecne neplatis za ruzne preparaty, pokud se spokojis s pojistovnou hrazenymi preparaty tak to neni tak financne narocne.
takze hodnoceni celku: ![]()
Mám dobré osobní zkušenosti s MUDr.Schmitzem.
Loni si otevřel soukromé centrum v Teplicích.
Ahojky, tak my jezdíme do gennetu, byly jsme tam v roce 2008 na IVF a bylo úspešné… a teď se tam chystáme přelom únor-březen na 2IVF… jsem tam fakt spokojená…:-)
Doporučuji Stellart v Teplicích, jsou tam moc příjemní a my spokojení - po 3 IVF se nám zadařilo právě ve Stellartu.