Flek na prsu

93
11.1.11 11:33

Flek na prsu

Ahoj, ráda bych se zeptala, zda s tím někdo nemáte zkušenosti. Udělaly se mi na prsou malé rudé flíčky, nesvědí to,nebolí, nepálí, jen to ošklivě vypadá a k tomu mám na jednom prsu jeden rudý větší flek asi 1,5 cm a uprostřed dvě mini bouličky jako by pod kůži v modrorudé barvě, také nebolí, necítím to, jen když to zmáčku. Žádné hormony už neberu, menstruuju a ovuluju už bez léků.Díky za reakce, ALENA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1536
11.1.11 14:20

Taky jsem něco podobného měla,můžou to být vřídky.Ale určitě bych mazala k dotorovi,mohla by jsi něco zanedbat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
12.1.11 11:28

tak jsem to včera ukazovala na gynekologii a prý je to nějaký infekce např.od streptokoka nebo stafilokoka :cry: takže mám jít na kožní, kde by mi měli dárt antibiotika, jenže na kožní zase čekám do 24.1. Všude šílené čekací termíny :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
12.1.11 12:05
anela5 píše:
tak jsem to včera ukazovala na gynekologii a prý je to nějaký infekce např.od streptokoka nebo stafilokoka :cry: takže mám jít na kožní, kde by mi měli dárt antibiotika, jenže na kožní zase čekám do 24.1. Všude šílené čekací termíny :cry:

Aha,mě na to dávali taky mastičku,byl to nějaký zánět.A řekla jsi při objednávání,že je to akutní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
12.1.11 13:03

já mám akutní vše, hlavně kvůli umělému oplodnění a na vyšetření štítné žlázy mám termín až v polovině února :O(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
12.1.11 15:03

Tak s tou štítnou žlázou bych to pochopila.Ale když máš něco takovýho,tak by tě měli vzít co nejdřív,aby se ti to ještě nezhoršilo.No co naděláš…:(
Kdy se chystáš na umělko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital