Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, ráda bych se zeptala, zda s tím někdo nemáte zkušenosti. Udělaly se mi na prsou malé rudé flíčky, nesvědí to,nebolí, nepálí, jen to ošklivě vypadá a k tomu mám na jednom prsu jeden rudý větší flek asi 1,5 cm a uprostřed dvě mini bouličky jako by pod kůži v modrorudé barvě, také nebolí, necítím to, jen když to zmáčku. Žádné hormony už neberu, menstruuju a ovuluju už bez léků.Díky za reakce, ALENA
Taky jsem něco podobného měla,můžou to být vřídky.Ale určitě bych mazala k dotorovi,mohla by jsi něco zanedbat!
tak jsem to včera ukazovala na gynekologii a prý je to nějaký infekce např.od streptokoka nebo stafilokoka
takže mám jít na kožní, kde by mi měli dárt antibiotika, jenže na kožní zase čekám do 24.1. Všude šílené čekací termíny ![]()
anela5 píše:
tak jsem to včera ukazovala na gynekologii a prý je to nějaký infekce např.od streptokoka nebo stafilokokatakže mám jít na kožní, kde by mi měli dárt antibiotika, jenže na kožní zase čekám do 24.1. Všude šílené čekací termíny
Aha,mě na to dávali taky mastičku,byl to nějaký zánět.A řekla jsi při objednávání,že je to akutní?
já mám akutní vše, hlavně kvůli umělému oplodnění a na vyšetření štítné žlázy mám termín až v polovině února
(
Tak s tou štítnou žlázou bych to pochopila.Ale když máš něco takovýho,tak by tě měli vzít co nejdřív,aby se ti to ještě nezhoršilo.No co naděláš…:(
Kdy se chystáš na umělko?