Nadváha při ET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12681
14.1.11 13:53

já teda vážila 95 kilo a doktor mě řekl, že je samozdřejmě větší šance pokud zkusím něco shodit, zhubla jsem 9 kilo a začala se cítit mnohem líp a to i psychicky, v CARu mě chválili až do nebe, že jsem si tím šíleně zvýšila šanci na otěhotnění po ET, nevím jestli to mělo vliv, ale první IVF mě vyšlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
14.1.11 13:55
goldenka píše:
já teda vážila 95 kilo a doktor mě řekl, že je samozdřejmě větší šance pokud zkusím něco shodit, zhubla jsem 9 kilo a začala se cítit mnohem líp a to i psychicky, v CARu mě chválili až do nebe, že jsem si tím šíleně zvýšila šanci na otěhotnění po ET, nevím jestli to mělo vliv, ale první IVF mě vyšlo

To jsi dobrá. Já ale nezvládám dobře stres a jedinný, když co mě dokáže uklidnit, když jsem se vzdala vínka, kafe i cigaret je jídlo. Já klidně půjdu cvičit na dvě hodiny , že tam uplně padám na hubu, mě sport nevadí, miluju ho ale nedokážu si odepřít jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
14.1.11 13:56

Soft28

Kdyby jsi chtěla toho Havlíčka, tak mě pošli mejl, pošlu ti to. Je to ve wordu asi 20 stran.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
14.1.11 14:33

Ahoj,já mám teda taky dost kilo navíc.Přibrala jsem hodně v těhotenství a už jsem to nikdy nedala dolů.Pak jsem byla 3krát na KETu a zase nějaká kila navíc.Jsem z toho dost nešťastná,chodila jsem cvičit,ale dolů šlo jen pár kileček.Teď jsem po druhém IVF a v pondělí jedu na utz kolik bobísků bude v bříšku.Jsem moc šťastná,že to vyšlo a budu jako koule,ale moc šťastná koule.Snad to po porodu dám dolů.BUDU SE MOC SNAŽIT :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí