Darované vajíčko - DIVF

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
78
6.3.22 13:39

Darované vajíčko - DIVF

Ahoj holky,
Mám na Vás takovou prosbu. Mám dilema. Měli bychom koncem měsíce začínat s minimální stimulací IVF. Mám vysoké hodnoty FSH 28.7 a AMH 0,02. Takže začínám být v přechodu. Docházíme do Reprofit Ostrava.
Nejvíce se bojím toho, abych za minimální stimulaci nezaplatila 37tis, a embryo by nevydrželo transfer. Pokud by teda nějaké bylo. Ale co kdyby bylo.
Uvažovala jsem nad tím, že bych se na celou minimálku vykašlala a šla rovnou na DIVF, kde mám garanci 2 embryii, i když není určitě jistota, že to může dopadnout. Na Fb jsem četla, že ženy ikdyž přijali DV tak měli biochemické, nebo ZP.
Vím, že rozhodnutí je na mě. A asi bych měla zkusit tu minimálku. Ale nechci vyhodit tolik peněz pro nic za nic.
Děkuji moc,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15134
6.3.22 14:20

Zkusila bych tu minimalku. Přeci jen je to šance na biologicky vlastni dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
6.3.22 14:31

Nezaručí ti nikdo nic. Ani to dítě z darovanýho vajíčka není jistý. Nejdřív bych udělala aspoň jeden pokus o vlastní dítě a teprve potom řešila DV. Já jsem otěhotněla přirozeně v průběhu přechodu po letech neplodnosti, takže ztracený ve tvým případě to není…

• Citovat
  • Upravit
78
17.3.22 17:35

@Janli Děkuji moc, vidím to moc černě, a už předem si říkám že minimálka nemusí vyjít. Ale za zkoušku nic nedáme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí